Fecooo írta:LG-vel még egyet is tudnék érteni, ha nem tudnám, h JM-et szinte "imádja", így csinálhat bármit, ő csak max. annyit fog reagálni rá, h "van rosszabb"...
sajnos ő vagy utálni tud vkit, vagy imádni, legalábbis erre merek következtetni...
mint tudjátok, én se vagyok oda Pepért, de LG meg hajlamos túlértékelni azt, akit imád, és alulértékelni azt, akit nem... nekem is sokszor nehéz megtalálni az aranyközéputat, de azért próbálkozom...
Ha egyet tudnál érteni, akkor érts egyet. Én sosem nézem, h ki írta a hsz-t, csak a hsz tartalmát, így elvonatkoztatok az esetleges mögöttes érzelmektől. Ezért gyakran van, h egyet tudok érteni olyanokkal is, akiket amúgy nem kedvelek, illetve fordítva is. Sztem ezt pár ember még tanulhatná a fórumon.
A másik meg: Lehet, h túl értékelem Mourinhot, de nem hinném. Vagy akkor sztem elég sokan túlértékelik még rajtam kívül, mert nagyon sokan tartják egy zseninek, ill. a világ egyik legjobb, hanem a legjobb edzőjének. Itt eurobarcás körben már 2005 óta nagyon nem népszerű, és sztem nagyon alulértékelt, épp a gyűlölet miatt. Nem egyszer olvastam olyanokat róla itt, h ő csak tolmács, egy szerencsés edző, vagy, h ilyen védekező taktikával bárki tudna sikereket elérni, meg aljas módszerei vannak, meg haverjai a bírók stb, stb....
Lehet, h én a másik irányban vagyok elfogult vele, de úgy gondolom az én véleményem áll közelebb valósághoz, ill. a nagy átlag véleményéhez.
Pepet meg nem utálom, de tény, h nem is szeretem bizonyos dolgok miatt. A sikereit nem kérdőjelezem meg, csak azt, h mennyi volt ebben az ő érdeme. Mind2 edzőnek elég aprólékosan követtem figyelemmel a pályafutását, és ez alapján gondolom róluk azt, amit. Lehet elfogult vagyok, de én jelenleg Mourinhot tartom a világ legjobb edzőjének, Pepet egy jó közepes edzőnek, aki néha saját csapata kerékkötője. Pl. sokan hibáztatják a bírót a tavalyi BL kiesésért, de sztem az igazi bűnös a katalán mester.