Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nincs. Számomra a legmeglepőbb ellen példa az volt, amikor Demichelis 2013-ban aláírt a Atmához, két napra rá pedig megvette a Mancity,, nyílván már a Ticónak fizetett.MessiNeymarSuarez írta: Amúgy Mbappé most igazolt a PSG-be, nincs olyan szabály hogy egy adott időszakban csak egyszer válthat klubot egy játékos? Mintha valahol ezt olvastam volna, de ha hülyeség akkor bocsánat.
az ok szerintem a pénz. bevágta a durcit hogy emeljenek Perez mutatta a fityiszt egy 33 évesnek erre jött a Juve és mindenki boldog. ez a megbecsülés meg egy hülye dolog. messze a legjobban fizetett volt fényesre volt nyalva a segge minden kérdésben. egyszerű emberek egyszerű igények. money money money. ugyanez van Messivel is. akkora a klub iránti szeretete hogy állandóan emelik a fizuját mert körbe van nyalva. ezeket a sztár egókat sose csíptem. lásd Iniesta,Raúl,Puyol vagy edzőként most Zidane is elutasított emelést 1 év után mert nem szolgálta meg. embere válogattja.Varatrix írta:...
Ausztriában focizom 4. osztályban.Varatrix írta:
intim kérdés, hogy milyen csapatba játszol?
intim kérdés, hogy milyen csapatba játszol?miro. írta:Tegnap csapattarsaimmal neztem a meccset,es volt szerencsem igy egy tarsasagba kerulni a Kovacic hugaval.
Hat hallod full extra.. De csapattarsam battyaval van egyutt...Nero. írta: Akárhogy is néz ki, szed össze!
Akárhogy is néz ki, szed össze!miro. írta:Tegnap csapattarsaimmal neztem a meccset,es volt szerencsem igy egy tarsasagba kerulni a Kovacic hugaval.
Kicsit felidobe beszelgettem vele, O azt mondta hogy tobb mint valoszinu hogy elmegy a testvere Madridbol. De az uj edzovel meg szeretne beszelni,viszont jatszani akar.
( Viszont a tizinel hatatforditott a tvnek,azt mondta higy erezte hogy kifogja hagyni..)
Nem,félreértettél. Szükség van,de olyan nincs hogy ha elmegy Ronaldo akkor 40 góllal kevesebb fog születni.Cestus írta:
Ha pusztán csapatjátékkal meg lehet lőni a szükséges gólokat, mi szükség egyáltalán gólerős támadókra
Marketing,reklám,őket lehet eladni. Mindenki CR,Messi,Neymar akar lenni,mert a csillogás kell,el lehet bujtatni mögé a rohadt sok munkát.miért ők a legdrágábbak, és miért ők kapják messze a legmagasabb fizukat?![]()
Ha pusztán csapatjátékkal meg lehet lőni a szükséges gólokat, mi szükség egyáltalán gólerős támadókra, miért ők a legdrágábbak, és miért ők kapják messze a legmagasabb fizukat?miro. írta:Nem ertem ezt a potolni kell a kiesett golokat.
A futball nem egy egzakt tudomany.
Csapatjatek kell,es nyilvan tamadni tudo emberek..
De nem 1-1be kell potolni Ot.
Kane-t vagy egy hozzá hasonló gólgépet oda is kell vinnie CR helyére, ha pótolni akarja a kiesett gólokat. Neymar vagy Mbappé nem hiszem, hogy képes lenne erre, már ha egyáltalán összejön nekik bármelyik.MessiNeymarSuarez írta:Kane-t kihagytad, a másik túlhypeolt(de amúgy szerintem remek) játékost. Szerintem kettő közül fog valamelyik Perez zsebében landolni.