Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Milyen szintet kellene lépnie Ney-nek? A góllövésen kívül egy rossz szavunk nem lehet rá, meccsek óta a csapat legjobbja.LG írta: Szerintem ha Nemyar nem tud szintet lépni a közeljövőben, akkor el kell gondolkozni a leigazolásán.
Szerintem ha Nemyar nem tud szintet lépni a közeljövőben, akkor el kell gondolkozni a leigazolásán.palesz77 írta:Dembélé mai gólpassza.Hatalmas harc lesz érte ha váltani akar, csak remélni tudom, hogy tényleg akkora Barca fan, mint amilyennek a Sport megpróbálja beállítani..
Ezt meg tényleg csak ajánlani tudom, a napokban olvastam el, jó lett nagyon.palesz77 írta:RB Leipzig – Elemzés
Meg is van, Dieter Hecking. Jó választás szerintem, van tapasztalata és a Wolfsburgnál komoly munkát tett le az asztalra, mégha az utolsó szezonja gyengécskére is sikerült.palesz77 írta:A Gladbach menesztette André Schubertet. Xhakát nem tudták pótolni szerintem megfelelően, pedig alapból jó a keretük. Kíváncsi leszek ki lesz az új edző.
Annyira nem igaz ez, elvileg edzőt buktattak - ezt mondták akkoriban legalábbis - az első 5 meccsen, aztán jött 10 meccs szárnyalás, abból 8-at meg is nyertek. Aztán megint hullámzóak lettek, és az utolsó 4 meccsből nyertek 3-at, és 1-et döntetlenre hoztak, ezzel lett meg a BL. De a nagy menetelésük inkább ősszel volt, tavasszal is hullámzóak voltak, most direkt megnéztem, 1 kivétellel minden győzelem után vereség jött - a véghajrát leszámítva.LG írta:de hozzátenném azt is, hogy a tavalyi őszük is pocsék volt, tavasszal meneteltek nagyot, igy lett meg a BL hely. Meglátjuk idén mire jutnak.
Ezt meg köszi, hogy írtad, nem is tudtam, de ha lesz időm tuti meglesem.LG írta:Ma este Bayern-RBL... azt hiszem nem kell ecsetelnem ennek a meccsnek a jelentőségét. Mindkét csapat jó focit játszik, szerintem érdemes megnézni annak aki ráér, a Barca meccs úgy is csak tíztől lesz.
Eurosport2 20:00MQuCsabi írta:Hánytó llesz? Eurosport adja?
Érthető az őszi teljesítményüket látva. Xhaka érzékeny veszteség nekik, de hozzátenném azt is, hogy a tavalyi őszük is pocsék volt, tavasszal meneteltek nagyot, igy lett meg a BL hely. Meglátjuk idén mire jutnak.palesz77 írta:A Gladbach menesztette André Schubertet. Xhakát nem tudták pótolni szerintem megfelelően, pedig alapból jó a keretük. Kíváncsi leszek ki lesz az új edző.
Olvastam, látom...nehéz elképzelnem, h nem mutatott semmit a felvétel, ami általában már akkor is kimutat elváltozást, amikor nincs tünet, nemhogy fordítva. Szimpla kóklerség volt az egész, a pillanatnyi eredményesség érdekében beáldozták egy ember egészségét.LG írta:A cikkben az volt, ő is volt MRI-n. A technológia fejlődése ellenére sokszor alapos vizsgálatok után sem derül ki pontosan, mi a baj, még ezen a szinten sem. Főleg gerincnél...recrea írta:Mondjuk derékfájdalomnál az első mezei orvos MRI-re küldi az embert, ahol konkrétan kiderül, h milyen állapotban van a gerince. Más kérdés, h senki nem veszi komolyan először...de ez egyértelmű orvosi hanyagság.
A cikkben az volt, ő is volt MRI-n. A technológia fejlődése ellenére sokszor alapos vizsgálatok után sem derül ki pontosan, mi a baj, még ezen a szinten sem. Főleg gerincnél...recrea írta:Mondjuk derékfájdalomnál az első mezei orvos MRI-re küldi az embert, ahol konkrétan kiderül, h milyen állapotban van a gerince. Más kérdés, h senki nem veszi komolyan először...de ez egyértelmű orvosi hanyagság.
Dárdai a könyvében nagyon jól leírja. Évekig játszott fájdalomcsillapítókkal, most pedig alig használható már a lába (40 éves..)Bob_Marley írta:Ez nem feltétlen német, sajnos ez a profi sport. Kőkemény fizikai megterhelés és vagy játszol vagy jön helyetted másik kettő. Nyilván a sztori szürreálisnak hat, de nem újdonság, hogy azt mondják itt van két fájdalomcsillapító és tessék kifutni. Tényleg szomorú és megdöbbentő egy történet volt, amerikai focistáknál nem hiába vezették be, hogy kell független szakértő is fejsérülések esetén, mert kb csak az nem ment fel a pályára, aki kómában volt.