Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt Sanyi is simán fogta volnaKalap1988 írta:Viszont ennek az 1 vkp-és, két csatáros felállásnak örülök, remélem meghúzzuk más csapatok ellen is. San Marino ellen pedig tök mindegy volt, hogy kik a védők kis túlzással. Itthon azzal humorizáltam, hogy Egervári úr a mi "Air" Sanyinkat is a kapuba tehette volna Király Gabi helyett, akkor is max 8-1 (az elején volt lövésük)![]()
Egyetértek. Van viszont magasabb kontroll, ezért játszik Eleklluisllach89 írta:Hát h osztogat...Messa írta:Hát márpedig kövezzetek meg, de szvsz Elek semmivel sem nyújt gyengébbet, mint Vadócz. Elek megint remekül osztogatott, magabiztosságot, stabilitást adott a középpályának.lluisllach89 írta: De ne mondja nekem senki hoy itt nincs magasabb "kontroll":
Elek játszik, Vadócz ül?
De lehet ezt is csak azért mondom, mert Vidi fan vagyok. És ezt most irónia nélkül írtam.
Darabos a mozgása, nincs jó ütemérzéke, lassú, kevésbé rutinos és gyengébben passzol.
Én így látom.
Hát h osztogat...Messa írta:Hát márpedig kövezzetek meg, de szvsz Elek semmivel sem nyújt gyengébbet, mint Vadócz. Elek megint remekül osztogatott, magabiztosságot, stabilitást adott a középpályának.lluisllach89 írta: De ne mondja nekem senki hoy itt nincs magasabb "kontroll":
Elek játszik, Vadócz ül?
De lehet ezt is csak azért mondom, mert Vidi fan vagyok. És ezt most irónia nélkül írtam.
engem azért nem dobna fel tulságosan, ha a szakmámban, ami az életem egyik értelme, legyőznék egy hentesekböl, biztonsági őrökböl és ovodás kisgyerekekből álló csapatot, akik évente 3szor edzenek együtt, és országos ünnep ha gólt lőnek évente 1szer. 8gól az 8 gól, de aki ebből a meccsből következtetéseket von le az nem normális teljesen. Mindenki rughatna ennek a csapatnak 20at is, csak mig külföldön már 3 után nem érdekli öket, itt kell 8, mert amugy a büdös életben nem fog nyerni a válogatott 2 góllal sem. ha nyernek egyáltalán..Mit számít? Az a lényeg hogy ez ad egy kis önbizalmat a csapatnak. Engem pont nem érdekel hogy most milyen kis ország válogatottját győzik le csak nyerjenek. Még ha egy barátságos is. Jó látni hogy ilyenre is képes a csapat.
Sztem nincs. Mióta Vadócz a spanyol bajnokságban van, azóta az egyik kedvenc magyar játékosom, mert a ligában eléggé hiánycikk a magyar játékos. Azonban egy dolgot látni kell: Idén eddig nem volt csúcsformában és nem is játszott sokat. Egy komolyabb meccsen nem biztos, hogy minden körülmény közt Elek kezdene. Viszont ennek az 1 vkp-és, két csatáros felállásnak örülök, remélem meghúzzuk más csapatok ellen is. San Marino ellen pedig tök mindegy volt, hogy kik a védők kis túlzással. Itthon azzal humorizáltam, hogy Egervári úr a mi "Air" Sanyinkat is a kapuba tehette volna Király Gabi helyett, akkor is max 8-1 (az elején volt lövésük)lluisllach89 írta:Nem akarok vitát szítani, főleg úgy h a Vidivel szimpatizálsz, de Horváth nem válogatott szintű futballista. Illetve, nem szabadna játszania, mert sajnos vannak olyanok akik nem ütik meg a szintet.
Lázár és Lipták szerencsére a legjobbkor tudták le az eltiltást, én utóbbit tudnám elképzelni Juhász párjaként, és nem amiatt a Wembley meccs miatt.
Egyszerűen sokkal megnyugtatóbb mint Vilink, fejjátéka mellett a játékhoz is konyít.
De ne mondja nekem senki hoy itt nincs magasabb "kontroll":
Elek játszik, Vadócz ül?
Jah, akkor most ez a valaki megmenekült.Andris írta:Szvsz nem maradtál le semmiről, 20 percet néztem a közepéből, elég is volt. Tulajdonképp bábuk közt rúgdostak a fiaink.
Gólokat meg egy öf-ben is megnézheted.
Hát márpedig kövezzetek meg, de szvsz Elek semmivel sem nyújt gyengébbet, mint Vadócz. Elek megint remekül osztogatott, magabiztosságot, stabilitást adott a középpályának.lluisllach89 írta: De ne mondja nekem senki hoy itt nincs magasabb "kontroll":
Elek játszik, Vadócz ül?
Nem akarok vitát szítani, főleg úgy h a Vidivel szimpatizálsz, de Horváth nem válogatott szintű futballista. Illetve, nem szabadna játszania, mert sajnos vannak olyanok akik nem ütik meg a szintet.Messa írta:Jólvan, én bírlak Téged.sjay írta:Nem tudom Horváth merre van, de remélem azért ő lesz a védelem másik oszlopa![]()
Lipták és Lázár egyébként elvileg eltiltás miatt nem játszottak. Vagyis, ilyesmit olvastam.
Lassan kezd összeállni egy alap kezdő úgy tűnik. Tényleg, Horváthot várom én is Juhász mellé, illetve talán Lázárt Vermes helyett. Lázár talán jobban be tudja játszani a jobbszélt. De Vermessel sem volt semmi probléma.
Várom a Finnek elleni meccset, erőfelmérő lesz, hogy hol is tartunk, és hogy vajon a velünk kb egyszinten levő csapatokat verni tudjuk-e.
Jólvan, én bírlak Téged.sjay írta:Nem tudom Horváth merre van, de remélem azért ő lesz a védelem másik oszlopa
Ezen azért jót mosolyogtam.Andris írta:![]()
6ot rúgtunk ennek a világválogatottnak.
San Marinoban tudtommal pont fele annyian laknak, mint az utcámban. Biztosan kemény ellenfél, tényleg van élet a magyar fociban.
Mit számít? Az a lényeg hogy ez ad egy kis önbizalmat a csapatnak. Engem pont nem érdekel hogy most milyen kis ország válogatottját győzik le csak nyerjenek. Még ha egy barátságos is. Jó látni hogy ilyenre is képes a csapat.Andris írta:![]()
6ot rúgtunk ennek a világválogatottnak.
San Marinoban tudtommal pont fele annyian laknak, mint az utcámban. Biztosan kemény ellenfél, tényleg van élet a magyar fociban.