Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Monaco-Depor? Hajaja ott mi volt, mondjuk nekem a Deporról mindig az jut eszembe (Tristan-Pandiani féle) hogy olyan meccset tolnak amiben akkora eszetlen futkározás és megmagyarázhatatlan eredmény születik, amire senki nem számít. Ja és Mauro Silva megvan onnan? Soha nem felejtem el, mikor nyilatkozott egy olyat hogy nem igazán szeret gólt lőni, mert egész életében alig lőtt és nem ismer gólörömöket. Ahhoz meg már öreg hogy bohóckodjon.visca el barca írta:a spanyol prsoremélem még emlékszik rá valaki, bár már 12 éve volt
Balet ezzel meg is előzte, logikus lépés lenne.Petr írta:Nyáron vinni fogja a Real, gatyákat felkötni, Kane-nel hatalmas páros lesznek.roby122 írta:Alberto Bueno 15. perc alatt 4 gól.
Nem mindegy? Amikor a saját hibánkból kikapunk, akkor jönnek ezek a komok, hogy az ellenfeleket meg húzzák a bírók -.-CsocseX írta:Valaki meg tudja nekem mondani, hogy miért kapott most az AtMa büntetőt?
Normál körülmények között abnormális dolog egy edzővel 7 éves szerződést kötni, elvégre ha egyszer le akarják váltani, akkor 3-4-5 évet is ki kell csengetni nek, ami Simeone fizetésével számolva már egy klasszis játékos ára!danianevem írta:Az Atlético 2022-ig akarja meghosszabbítani Simeone szerződését. A mostani 2017-ig szól, ezért kicsit furcsállom, bár ezek szerint elképzelhető, hogy más csapatok már élénken érdeklődtek.
Nekem is ez a véleményem a Realról.StickyFingaz írta:Kit érdekel?roby122 írta:Ez a spanyol játékvezetés valami eszméletlen gyenge. Aki most nézi a Celta-Atletico meccset tudja miről beszélek. Egy ilyen kezezést nem észre venni.Aztán a kontrából meg büntetőt ad a Celtának , ami jogos , de mégis jogtalan.
A lényeg,hogy a favágók leszakadtak tőlünk 6 pontra.Volt egy kiugró évük,remélem ezekután egy jó 10 évre ismét eltűnnek a süllyesztőben.
Kit érdekel?roby122 írta:Ez a spanyol játékvezetés valami eszméletlen gyenge. Aki most nézi a Celta-Atletico meccset tudja miről beszélek. Egy ilyen kezezést nem észre venni.Aztán a kontrából meg büntetőt ad a Celtának , ami jogos , de mégis jogtalan.
megnéztem a statjaikat, átlagban 15-18 szabálytalanság van egy meccsen tőlük, amit több mint az átlag, de nem sokkal. az viszont tény, hogy a legtöbb szabálytalanságuk, nem ilyen fellököm az ellenfelet, hanem olyat odapakolok neki h valami elképesztő.Bob_Marley írta:És rengeteg meccsen meg alig szabálytalankodnak
Engem az aljas, alattomos belépők irritálnak. Oké, legyenek kemények, az belefér, de amikor ölik a focit, és nem azért rúgják fel az ellent, hogy megakadályozzák a támadást, hanem mert jól esik nekik, hogy belerúgnak egyet, az nem igazán tetszik. Például Raúl García minden második belépőjénél még csak nem is a labdát nézi.Kedves Agüero ha kiindulsz pár meccsből, akkor az nem ad teljes összképet. Mit vállaltak fel? Kimegyek nyilván az erősségeimet próbálom kihasználni és pl azt hogy fizikálisan jobb vagyok az ellenfélnél. Tavaly a NC-ban kellett nekik a gól egyből váltottak felfogást. Vagy most a visszavágón is hatalmas lendülettel jöttek majdnem rá is faragtunk hogy felvettük ezt a játékot. Vagy írhatnám a Juve elleni meccsüket vagy BL visszavágót tavaly, vagy most RM és akkor nagy csapatokról beszéltem.