Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Messideco gondolom poénból írta. Még az avataromon is LE szerepel, Eurobarcás pályafutásom során először nem Messis az avám(!palesz77 írta:Mármint ZBarca tippjében, vagy a valóságban? A tripla után 100%, hogy nem LE lesz az első edző, akit menesztenek, de amúgy is eszméletlen nagy visszaesés kéne ahhoz, hogy kirúgják év végén is akár.messideco írta:Volt egy olyan rossz érzésem, hogy az edzőcserénél a Barca lesz...
Gijon nem esik ki, Halilovic odamegy, aztán irány a középmezőny!ZBarca írta:Ez is majdnem ugyanolyan lett.
Mármint ZBarca tippjében, vagy a valóságban? A tripla után 100%, hogy nem LE lesz az első edző, akit menesztenek, de amúgy is eszméletlen nagy visszaesés kéne ahhoz, hogy kirúgják év végén is akár.messideco írta:Volt egy olyan rossz érzésem, hogy az edzőcserénél a Barca lesz...
BarcafanTomee írta:Egyik topikban volt róla szó, hogy lejárt a Sport TV szerződése a spanyol meccsekkel. De marad a LA LIGA náluk.
http://www.sport1tv.hu/Hirek/hu-HU/2015 ... _uj_jogok8" target="_blank
Petr írta:Röhögni fogsz: 14 millió font.P.U.Y.O.L. írta:Luízt mennyiért vette a Chelsea? Elég gyanús, hogy toltak vele egy Csiga bizniszt...
Luízt mennyiért vette a Chelsea? Elég gyanús, hogy toltak vele egy Csiga bizniszt...PCsabi írta:Chelsea have agreed to sell defender Filipe Luís back to Atlético Madrid for around £15m. (Source: SkySports)
Az elsőnek kimondottan örülök. Filipe Luis az Atletico sikereinek egyik legfontosabb láncszeme volt. Nagy erősítés lesz nekik is és a bajnokságnak is. Savicban már nem vagyok annyira biztos. Sztem középső védő téren visszaesnek.PCsabi írta:Chelsea have agreed to sell defender Filipe Luís back to Atlético Madrid for around £15m. (Source: SkySports)
Stefan Savić has arrived at Madrid-Barajas Airport. Medical due at Atlético Madrid ahead of €12m move. (Source: AS)
ZBarca írta:Heló!
Azt nem lehet tudni, hogy az UEFA Szuperkupát melyik csatorna adja majd? Szerintem ha már az M4 BL meccseket is fog közvetíteni, akkor a Szuperkupa sem fog kimaradni. Nem tud valaki valamilyen konkrétumot ezzel kapcsolatban?
Előre is köszi!
Akkor napi 4 vagy ha játszik orosz csapat akkor napi 5 meccsvisca el barca írta:http://www.sport1tv.hu/Hirek/hu-HU/2015/03/11/uefacl_9
Ha jól tudom akkor nem. 1-et ad az M4 és 1-et vagy 2-őt pedig a Sport 1-2 . A Digi pedig nem közvetít meccset. De ez nem biztos , engem is érdekelne a pontos elosztás.S.Agüero írta:Most akkor elvileg egy nap 5 BL-meccset fognak adni? Az több, mint a fele, nem rossz.
Elvileg ha nem a sporttv fogja közvdtíteni, akkor a eurosport2 digit nem nagyon olvastam sehol. Amúgy ez a league passes megoldás, mint az nbaben nagyon jó lenne.Messithebest írta:Hát, én is csak remélni tudom hogy a digire nem fér be, de szerintem megoldanák simán, elég sokat buktak most a BL-lel, úgyhogy kitudja...
Remélem maradni fog a sport TV-n(egyébként heti 4 BL meccset adnak ha jól tudom, 2-2 kedden és szerdán, mivel az M4nek kedden és szerdán első választási lehetőségük van, utána a Sport TV már bármit adhat mind2 nap), mert nem igazán akarom streamen nézni a bajnokikat, éppen örültem hogy végre a BL-t nem kell így néznem(remélem a spanyol kupát is valahogy eltakarítják a digiről) erre tessék..
Hát ö...Egy TV-re sec-perc alatt rácsatlakoztatod a lapost, a tabletet, telefont. Plusz a TV-n is van Internet. És minőségre ezek a hivatalos streamek legtöbbször jobbak mint, ami a TV-n jön. Hamarabb kapom meg valódi HD-ban teszem azt egy NBA meccset mint mondjuk a Sport TV-n, de ez igaz sok más csomagra is. Spanyol bajnokság is jön egy minőségben, ami nem a "világszínvonal", maradjunk annyiban. Utolsó mondat meg egyelőre.visca el barca írta:ez a németes dolog szerintem hülyeség. ki az a barom aki egy 20 colos monitor előtt gubbaszt, mikor nézheti normálisan is egy 100-150 cm-s tv-n? én biztos nem tenném. mondjuk ilyen veszély, hogy a "tv-s közvetítések meg fognak szűnni" nem igazán veszélyezteti az országot
Viszont en bloc kezdenek kiszorulni a foci közvetítésekből. Úgy 10 éve még minden náluk volt, s most már szinte semmi. Most elment a magyar bajnokság is, ami eléggé központosított volt náluk, mert nagyon sokakat érdekel, akármilyen is a focink. Én nem is bánnám ha kicsit rámennének a Major sportos oldal felé, mert igazából ilyen profilú csatorna nincs is, s az NBA-NHL-NFL kombó meg náluk van. Szerintem nem lenne rossz, ha erre ráfeküdnének és akár egyetemi meccseket is hoznának + baseball stb.visca el barca írta:kizárt h elkerüljön. ha elbukják ezt is, lehúzhatják a rolót, mert az nba/nfl/nhl vonallal, meg a heti 1 bl meccsel biztos nem fognak fennmaradni. lehet, hogy túlzás, de lényegében a barcelona-real duó tartja életben az egész sport tv-t. m4/digi biztos nem fogja közvetíteni, mert a digin az angol/olasz/francia mellé nem fog beférni, eurosport meg sztem annyira nem foci centrikus., elég nekik a budesliga