La Liga / Copa del Rey

Foci a Barçán kívül
kanty
Llegenda del Barça

2015.08.29. 09:55:25

hank1ee írta:Soldado gól, két gólpassz. Emberünk spanyolhont szereti.
Nagyon jól mozgott. A két assist plusz a gól mellett is volt néhány szép megoldása. 2 forduló után a két gólpassz, 2 gól nem néz ki rosszul azért.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
MR. TROMORT777

2015.08.28. 23:54:10

palesz77 írta:
hank1ee írta: de amúgy nem rémlik nagyon senki, aki 20 gól körül termelne..
Aduriz aki még képes 20 gól küröl termelni, ő azért tartósan ott van mindig, tavaly 18-at lőtt. Bacca és Bueno volt még képes 20 illetve 17 gólra, de mindketten távoztak. (Milan, Porto)
Soldado pedig remek igazolás a Villarreal-nak! Örülök, hogy visszatért. 30 évesen még van benne jó pár szép év. (és nem csak azért örülök Neki emrt betettem a fantasy csapatomba ma :D )
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.08.28. 23:15:06

hank1ee írta:Soldado gól, két gólpassz. Emberünk spanyolhont szereti.
Kár, hogy egyáltalán távozott, jó volt ő a Getaféban is már, a Valenciában meg még jobb lett. A La Ligában nagyon kente mindig is, remélem visszatalál a régi önmagához, még a válogatott is profitálhatna belőle - bár ott annyira sosem villogott. Egy jó Soldado emelné a Liga színvonalát, úgysincs túl sok gólvágó a 2 nagyon kívül egy csapatban sem. Az Atleticonál még van Griezmann, plusz Martínez is beválhat - és Vietto is -, de amúgy nem rémlik nagyon senki, aki 20 gól körül termelne..
hank1ee
Director del Fútbol

2015.08.28. 23:02:00

Soldado gól, két gólpassz. Emberünk spanyolhont szereti.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Rinku
Director del Fútbol

2015.08.24. 17:01:24

noname írta:A Bilbao közönsége már nem először bizonyítja h ők a legbunkóbbak az országban. A Barca mindig sportszerű volt velük és tisztelettel beszélt róluk, ehhez képest az egymás elleni meccseken a Bilbao szinte mindig a lehető legsportszerűtlenebb volt. PL egy tökös bíró minimum sárgát adott volna Iraizoz-nak.
Szimpatikusak az elveik, de ha csőcselékről beszélünk, akkor az ő szurkolóik viszik a prímet még a madridiakat is megelőzve.
És sajnos ezzel az elejétől a végéig egyetértek. Néztem itt a kupameccseket is, nem értem mire fel ilyenek. Elvileg ők is elszakadnának Spanyolországtól, Katalónia is, valahogy ilyen látszat-kényszerszövetség kéne, hogy meglegyen még a táborok között is, a csapatok között is, hogy férfiasan vívunk, de azért lehetőleg nem ütjük agyon egymást, inkább kopasszuk közösen Madridot és a centrumot. Ehelyett meg látjuk, amit látunk. Iszonyatosan undorító, szemét dolognak tartom az egészet, és továbbra is mélységes elképedéssel nézem, hogy mi folyik tök feleslegesen. Egy időben nagy Bilbao szimpatizáns voltam. A gyomrom felfordul tőlük most.
Football, bloody hell. /SAF/
noname
Llegenda del Barça

2015.08.24. 16:54:56

A Bilbao közönsége már nem először bizonyítja h ők a legbunkóbbak az országban. A Barca mindig sportszerű volt velük és tisztelettel beszélt róluk, ehhez képest az egymás elleni meccseken a Bilbao szinte mindig a lehető legsportszerűtlenebb volt. PL egy tökös bíró minimum sárgát adott volna Iraizoz-nak.
Szimpatikusak az elveik, de ha csőcselékről beszélünk, akkor az ő szurkolóik viszik a prímet még a madridiakat is megelőzve.
A Fifa egy szégyen
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.08.24. 16:37:01

S.Agüero írta:
barcami írta:Meg tudjátok mondani miért fütyülték ki folyamatosan Iniestát az Athletic szurkolók?

A régóta tartó harmatgyenge teljesítménye miatt....? ::
Pár éve az egymás elleni meccsen róla állítottak ki egy bilbaóst szerintük jogtalanul.
És egy ilyen miatt fütyülik? #-o Gratula! =D>
Kép
barcami
Jugador del Barça

2015.08.24. 16:30:42

Köszi.
MatyiG
Adminisztrátor

2015.08.24. 16:18:20

barcami írta:Meg tudjátok mondani miért fütyülték ki folyamatosan Iniestát az Athletic szurkolók?

Pár éve az egymás elleni meccsen róla állítottak ki egy bilbaóst szerintük jogtalanul.
barcami
Jugador del Barça

2015.08.24. 16:12:44

Meg tudjátok mondani miért fütyülték ki folyamatosan Iniestát az Athletic szurkolók?

zola8787
Director del Fútbol

2015.08.24. 13:47:16

palesz77 írta:
Bob_Marley írta:5 meccs 2 gól, tényleg idény eleje van. :D
2 meccs van hátra, és 3 gól született eddig az egész fordulóban, azokból pedig csak 1 volt akciógól. Az azért kemény. :lol: szerk.: Na, a Celta is beindult, megvan a 4. 8)
Ezért kell mennyeit nézni, ott nem csak a csatárok gólerősek, hanem saját kapusukra a védők is, több lehetőség a gólszerzésre :lol:
Ráadásul meg a spanyolok bénák, nem tudnak gól lőni :mrgreen:
noname
Llegenda del Barça

2015.08.24. 12:07:14

visca el barca írta:nem tudom h a kluboknak mennyire van beleszólása a játékvezető küldésekbe, de ez a birói kar egyre gyengébb. az egy dolog, hogy a mi meccsünkön kb. 2 méterről nézte végig ahogy egy hátvéd simán kezezik, de a betis-villarreal meccs volt az igazi csúcs. 3 méteres (!!!!) lest néztek be a betis egyenlítő gólja előtt :lol:
Abba max a Realnak van beleszólása.
A Fifa egy szégyen
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2015.08.24. 11:53:22

visca el barca írta:nem tudom h a kluboknak mennyire van beleszólása a játékvezető küldésekbe, de ez a birói kar egyre gyengébb. az egy dolog, hogy a mi meccsünkön kb. 2 méterről nézte végig ahogy egy hátvéd simán kezezik, de a betis-villarreal meccs volt az igazi csúcs. 3 méteres (!!!!) lest néztek be a betis egyenlítő gólja előtt :lol:
Mondjuk az első félidőben értehetetlen módon elmaradt Betis-tizi után illett valamennyit kompenzálni. Főleg, hogy a Villarreal gólja is elég véleményes volt.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.08.24. 10:57:09

nem tudom h a kluboknak mennyire van beleszólása a játékvezető küldésekbe, de ez a birói kar egyre gyengébb. az egy dolog, hogy a mi meccsünkön kb. 2 méterről nézte végig ahogy egy hátvéd simán kezezik, de a betis-villarreal meccs volt az igazi csúcs. 3 méteres (!!!!) lest néztek be a betis egyenlítő gólja előtt :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77

2015.08.23. 22:28:14

Bob_Marley írta:5 meccs 2 gól, tényleg idény eleje van. :D
2 meccs van hátra, és 3 gól született eddig az egész fordulóban, azokból pedig csak 1 volt akciógól. Az azért kemény. :lol: szerk.: Na, a Celta is beindult, megvan a 4. 8)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.08.23. 13:32:22

Nálam a stílusba a mozgás is beletartozik, hiszen labdavezetés, futás, védekezés stb. Kicsit ráerőltetésnek érzem, mert más is rúg messzebbről gólt, kialakít helyzetet magának. Griezmann többet melózik mezőnyben és nem is középcsatár (Etoo a Mallorca-ban el se mozdult középről). Ha valakihez hasonlítani kéne a franciáét, akkor nekem kicsit Oven beütése van. Csak szerintem játékintelligenciában több van benne, de mozgásra befejezésekre hasonlít az angoléra.

5 meccs 2 gól, tényleg idény eleje van. :D

Ma nekünk elég nehéz terep következik, de a RM is megfog szenvedni Gijónban.

szerk: akkor összegezve, idény eleje és szenvedés mindenkinél. Szerencsére jött Suarez és a nehezet hoztuk.
Kép
Kép
Kép
palesz77

2015.08.23. 12:03:20

LG írta:
Bob_Marley írta:Fura, mert nekem totál nem ugrik be Griezmann játékáról Etoo.
Nekem sem. De majd legközelebb jobban megnézem a francia játékát, hátha találok vmi hasonlóságot. :D
Bob, nem a mozgására értettem, hanem a stílusára. Szélre mondjuk valóban többet mozog, meg mellé lehet jobb is, ha van még egy csatár, de alapból szerintem elég hasonlóak, legalábbis az én szememben. Nagyon fürgék mindketten, folyton kiugrásra készek, jól mozognak üresbe, mezőnyben is hasznosak, fejjel és lábbal is halálosak, 16-oson belül maguknak is ki tudnak alakítani helyzetet, nekem a befejezési stílusuk is hasonlít, 1v1-ben sokszor nem "okosan" lövik, hanem inkább erőből - Eto'o és Griezmann, de ez a legkevesebb, meg kicsit belemagyarázós is - és ami nagyon hasonló, hogy a védőmunkájuk kimagasló. Ezek nem olyan tulajdonságok, amik ritkák, de így egybe nem sok játékosnál vannak meg szerintem.

Shutterrel pont erről "vitáztunk" minap, hogy szerintem az MSN mögé felesleges/lehetetlen komoly minőségi fiatalt hozni, mert nem játszanának eleget, de HA lehetne, nálam ő nyerő megoldás lenne, Messivel együtt alapból jó lenne "középcsatárnak", mert sokat vált ki jobbra, így cserélgethetnék a helyüket rengeteget, de mindkét szélen is jól megvan. Kíváncsi leszek, hogy hova viszi az útja majd az Atleticoból, szimpatikus nagyon, egy Arsenalba mondjuk elnézegetném 1-2 év múlva, bár az nem biztos, hogy jelenleg előrelépés lenne neki. Remélem fejlődik továbbra is ilyen ütemben, akkor néhány év, és a posztján a legjobbak között lehet.
Messias2
Director del Fútbol

2015.08.22. 23:11:05

Nem vonok le messzemenő következtetéseket. Csak annyit írtam, h elég vérszegény volt a játékuk. J. Martinez még nagyon nem érezte a zsugát, bár valószínűleg bele fog jönni a játékba ö is. Elég jó játékosnak tartom, kiváló igazolás. Griezmannal nagy párost alkothatnak.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.08.22. 22:56:24

Bob_Marley írta:
Messias2 írta:Hát, ez nem volt valami meggyöző az Atletitől. Griezmannon kivűl nem is tudnék mást kiemelni. Las Palmas pedig kifejezetten kultúrált játékot nyújtott. Szimpatikussá váltak számomra, úgy h innentől ha nem ellenünk játszanak, szurkolni fogok nekik. =D>
Nem láttam a meccset, de majdnem mindenkire elmondható a nagyobb csapatok közül, hogy bizony még csak most kezdődtek a bajnokságok. Ilyenkor még nincs csúcsra járatva a gép, a kezdők se kialakultak, jönnek mennek még adott esetben játékosok. Az Atletico szépen erősödött idén, ahogy a többiek is erősödtek, így kőkemény bajnokság elé nézünk.
Egyetértve Bobbal, szezon eleje van, a mostani teljesítményekből nem kell messzemenő következtetéseket levonni. A három pontot behúzták, ez a lényeg.

Na meg a Simeone féle Atletico egyébként sem a nagy gálázásokról híres, még amikor a bajnokságot nyertek, akkor is a győzelmeik nagy része izzadság szagú volt.
Fura, mert nekem totál nem ugrik be Griezmann játékáról Etoo.
Nekem sem. De majd legközelebb jobban megnézem a francia játékát, hátha találok vmi hasonlóságot. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.08.22. 22:42:17

Messias2 írta:Hát, ez nem volt valami meggyöző az Atletitől. Griezmannon kivűl nem is tudnék mást kiemelni. Las Palmas pedig kifejezetten kultúrált játékot nyújtott. Szimpatikussá váltak számomra, úgy h innentől ha nem ellenünk játszanak, szurkolni fogok nekik. =D>
Nem láttam a meccset, de majdnem mindenkire elmondható a nagyobb csapatok közül, hogy bizony még csak most kezdődtek a bajnokságok. Ilyenkor még nincs csúcsra járatva a gép, a kezdők se kialakultak, jönnek mennek még adott esetben játékosok. Az Atletico szépen erősödött idén, ahogy a többiek is erősödtek, így kőkemény bajnokság elé nézünk.
Kép
Kép
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2015.08.22. 22:29:32

Hát, ez nem volt valami meggyöző az Atletitől. Griezmannon kivűl nem is tudnék mást kiemelni. Las Palmas pedig kifejezetten kultúrált játékot nyújtott. Szimpatikussá váltak számomra, úgy h innentől ha nem ellenünk játszanak, szurkolni fogok nekik. =D>
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.08.22. 21:53:49

Azért olyan régen nem volt az, hogy a Mallorca-ban tolta. :D Fura, mert nekem totál nem ugrik be Griezmann játékáról Etoo. A kameruni inkább volt egy gazella típusú játékos, aki a hosszú lábaival mindig elérte és ment tovább (nem csak mert kameruni, de Roger Milla inkább, aki hasonló volt előtte). Griezmannnak alacsonyabban van a súlypontja és ő azért rengeteget mozog ki szélre.

Én nagy Antoine fan vagyok. :D Ribery lassan kiöregedésével, a válogatottban is fontos szerephez juthat. A VB-n már ott volt a tűz közelében, most a hazai EB-n nagy dobbantást várok, ahogy a francia csapattól en bloc.
Kép
Kép
Kép
palesz77

2015.08.22. 21:35:36

Bob meg a rutinos vének. :mrgreen: Eto'ot nem nézte valaki anno még a Mallorcában? Griezmann miatt kérdezem, ha megkérdeznék tőlem, hogy anno Samu csikóként milyen lehetett, valami ilyet képzelnék, mint ő. Aki látta anno a kamerunit, van hasonlóság? A fizikai adottságaik egész hasonlóak, bár a francia valamivel kisebb, de a sebessége neki is kegyetlen, védekezni is sokat védekezik, nem is egy Inzaghi féle bekotrom csatár, fejjel is veszélyes, a 16-oson belül jól tudja lövőhelyzetbe hozni magát, elég gólérzékeny is, plusz még a befejezéseiről is ő jut sokszor eszembe, szeret ő is keményeket odabombázni 16-oson belül is, nem feltétlen okosan helyezni - mint ahogy Messi teszi javarészt. Ma is szerzett már egy gólt, mezőnyben is szinte csak jó megoldásai vannak, bőven ő a legveszélyesebb az ellenfél kapujára. Ha annyit fejlődik még pár évig, mint amennyit tavaly is sikerült neki, akkor komoly kis csatár lehet belőle - és nem, nem azt mondtam, hogy akkora játékos lesz, mint Samu.

Arra emlékszem amúgy, hogy te elhoztad volna ide szélre Bob, de ott szerintem rosszabb volt, mint az Atlticoba előrébb tolva - plusz Neymar azért jobb.. :D
Messias2
Director del Fútbol

2015.08.21. 20:25:28

Na, akkor kezdődjön a tánc! :wink:
Kiváncsi vagyok a Malagára, mert jövő héten már jönnek Barcelonában. Tavaly talán ők voltak az egyedüliek, akik oda-vissza pontot tudtak rabolni tőlünk.

Hát idén is elég masszív csapatnak tűnnek. Védekezésük idén is rendben lesz. Mondjuk Sevilla elég gyengén játszott. Akit kitudnék emelni a meccsből talán Boka és Darder.
messideco
Presidente del Barça

2015.08.17. 19:33:37

Nem nem, nekem volt egy olyan fura érzésem... ejj, a Sense8 beszippantott egészen :D
Kép
"And my heart will leave you never."
Válasz küldése