Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Zidane csak annyit lat hogy ezekkel az emberekkel 2.5 ev alatt nyert 3 BLt, es ennyi eleg is neki es igaza is van. Gyoztes csapaton ne valtoztass, tartja a mondas, es 3 BL akkorat dordult, hogy ez meg Perezt is lenyugtatta az atigazolasi szezonokra.visca el barca írta:milyen szempontból lehet megindokolni annak a lúzernek a játszatását? 3 éve alsókategóriás szintet karcolgat....looka írta:Benzema Zidane kedvence, bizonyos szempontból meg is lehet indokolni a szerepeltetésétremélem még jó sokáig marad... nem zavar sok vizet az évi 5 góljával meg 5 assistjával
Ebben a madridi keretben, minden van csak harmónia nincs. Van négy klasszis játékosuk és annyi. Ebből Ronaldo az egyik.lesliejr12 írta:Lehet több érvet, pro és kontra felhozni, hogy miért tudott a Madrid 3 BL-t nyerni zsinórban. Szerintem már felesleges ezen rágódni, összejött nekik. Én csak azt remélem, hogy ugyanúgy lesz egy 32 éves szünetük, mint anno a nagy BEK menetelés után.
Most már igazolniuk kell, bele kell nyúlni az állóvízbe. Pedig az a keret azért jó, mert arányában vannak a rutinos klasszisok a fiatal tehetségekkel. Ezt a harmóniát csak elrontani lehet.
Hát sokat ad a csapatnak...visca el barca írta:milyen szempontból lehet megindokolni annak a lúzernek a játszatását? 3 éve alsókategóriás szintet karcolgat....remélem még jó sokáig marad... nem zavar sok vizet az évi 5 góljával meg 5 assistjával
milyen szempontból lehet megindokolni annak a lúzernek a játszatását? 3 éve alsókategóriás szintet karcolgat....looka írta:Benzema Zidane kedvence, bizonyos szempontból meg is lehet indokolni a szerepeltetését
Állítólag ő a kiskedvence, Bogdán is sejtette már egy nyilatkozatban, hogy ő valamelyest kivételezett...Varatrix írta:Nyitottnak tűnik még a kérdés, de nekem túlságosan nem is tűnik reális állomásnak a real.
Klopp meg elvileg azt nyilatkozta, hogy továbbra is bízik Kariusba. Mondjuk mi mást mondhatna ?
Nyitottnak tűnik még a kérdés, de nekem túlságosan nem is tűnik reális állomásnak a real.visca el barca írta:alisson nem liverpoolba megy?
Ez vagy-vagy, mindhárom nem megy. Tehát vagy Neymar, vagy Salah, vagy Dybala, vagy hazard.Fecooo írta:Ez mai árfolyamon alsó hangon 350 kellene legyen... És még nincs kapus ebben...Varatrix írta:Marca
Az alábbi nevekkel lehet számolni: Salah, Hazard, és Dybala továbbá Vinicius Junior július 18-án csatlakozik a kerethez.
Ez mai árfolyamon alsó hangon 350 kellene legyen... És még nincs kapus ebben...Varatrix írta:Marca
Az alábbi nevekkel lehet számolni: Salah, Hazard, és Dybala továbbá Vinicius Junior július 18-án csatlakozik a kerethez.
hülyén hangzik így 3 bl cím után de most jön az egyik legnagyobb tesztje Zidane-nak. eddig megoldotta jól a keret menedzselését viszont most a nyáron már forgatnia is kell. Bale szerintem pl menni fog. menni is akar biztos lesz kérője is és itt az ideje frissíteni a keretet. Llorrente nem elég, Theo katasztrófa, Mayoral is kevés 2ik számú csatárnak, Ronaldoval évek óta azt játszuk hogy ősszel jegeljük hogy tavasszal terminátor legyen. ez 2szer bejött de a továbbiakban erre alapozni meredek. nem kell ész nélkül igazolni de váltani kell.Nero. írta:...
Rövid távon tényleg nincs szükség nagy bevásárlásra, hosszú távon azért oda kell figyelniük, hogy ne hirtelen kelljen több kulcsembert lecserélni. Pl. simán elképzelhető, hogy BBC-ből két éven belül már senki nem lesz ott.Én a Real helyébe senkit nem engednék el és senkit se igazolnék, Zidane ezekkel az emberekkel 2.5 év alatt 3 BLt nyert, semmi oka divatneveket igazolni
Donnarumma megvásárlása,1 évre maradjon a Milanban.El Sie7e írta: Navas 1 évig még jó
Ramos,Varane,Nacho,Vallejó pazar
Carvajal,Marcelo jó de mindkettőnek kell minőségi csere,Achraf menjen kölcsönbe mert van benne kakaó, játszon folyamatosan
Casemiro jó, Kroos jó, Modricot többet kell pihentetni->Kovacicot többet kell játszatni ahogy Ceballost is
Isco jó, Asensio jó, Lucas pazar kiegészítő,
Bale sanszos hogy megy, Benzema nem egy gólvágó és Ronaldo megy marad tök8 de nem lesz fiatalabb
biztos hogy kell egy gólgyáros/szélső, csere szélsőbekkek, esetleg cserekapus ha Casilla is lép
Pedig a napnál is világosabb. Az a csapat, amelyik bírói tévedések és az ellenfelek kapitális hibáival összemakkolja zsinórban a harmadik BL-t, arra többé nem vonatkoznak az íratlan etikai szabályok. Fura egy értékrendet van, ha nem látod a kapcsolatot.S.Agüero írta: És ennek a kettőnek továbbra is sincs semmi köze egymáshoz.
pedig nagyon kell a frissítés. nem ész nélkül nem divatneveket de biztos hogy kell igazolni. ez a széria kb kifutotta magát és kell az új vér.Nero. írta: Én a Real helyébe senkit nem engednék el és senkit se igazolnék, Zidane ezekkel az emberekkel 2.5 év alatt 3 BLt nyert, semmi oka divatneveket igazolni