Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
barca99
Llegenda del Barça

2010.09.03. 13:14:42

messideco írta:Megint egycsatáros atombekkelős antifoci lesz, úgy látom. De ne legyen igazam... :wink:
Nem a csatárok számán múlik a támadófoci. Manapság nem is nagyon játszanak (klasszikus) 4-4-2-t, a 4-2-3-1 a "trendi". Egyébként sem éri meg nagyon bekkelnünk, mert nincs olyan jó védelmünk. Ha folyamatosan nyomás alatt tartanak, akkor előbb utóbb becsúszik a hiba.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.09.03. 13:07:22

messideco írta:Megint egycsatáros atombekkelős antifoci lesz, úgy látom. De ne legyen igazam... :wink:
Lehet, hogy ez egy klasszikus csatár, de mögötte 3 abszolút támadó felfogású középpályás van a két szűrű előtt, Dzsudzsák,Gera és Koman személyében. Ez sztem abszolút vállalható, ezzel a csapattal nem bekkelésre fogunk berendezkedni. Esetleg a köv meccseken, ha az U21 majd nem játszik selejtezőt, akkor kipróbálnám Némethet Rudolf mellett, de akkor vagy egy vkp, vagy Koman kispad.
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.09.03. 13:06:40

Engem már az sem érdekelne őszintén szólva, csak végre az atombekkelésnek lenne egy kis látszatja, pl hogy kijutunk az EB-re, mert láthattuk a VB-n hogy azzal is ki lehet jutni... De am azért hülyeség bekkelnünk, mert az amúgy magas színvonalú csapatnak is ez a leggyengébb pontja... de ha megtanulnak rendesen védekezni, és nyerjük a meccseinket 1:0-ra vagy a nagyobbak ellen elérünk egy döntetlent én már elégedett leszek.
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
messideco
Presidente del Barça

2010.09.03. 13:00:01

Megint egycsatáros atombekkelős antifoci lesz, úgy látom. De ne legyen igazam... :wink:
Kép
"And my heart will leave you never."
barca99
Llegenda del Barça

2010.09.03. 12:45:42

Sajnos Királynál nncs jobb kapus (már aki játszik is valahol), őbenne meg a bravúrok mellett ott vannak a hülye hibák. A védelem viszont jó, tényleg végre nem kell Szélsei, Bodor és Vanczák játékát élveznünk (bár az utóbbi időben Vilivel semmi baj nem volt középen).

Egyedül Rudolf csatárjátékától félek, bár kontrából hasznos lehet. Már "csak" ütközi kell, középpályán labdát szerezni, és akkor meg lehet lepni a svédeket.
LM10
Director del Fútbol

2010.09.03. 12:35:15

Nagyon tetszik Egervári mentalitása. Ezzel kell a jövőben kezdenünk valamit.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.09.03. 12:25:42

Király Gábor – Lázár Pál, Juhász Roland, Lipták Zoltán, Laczkó Zsolt – Vadócz Krisztián, Elek Ákos – Koman Vladimir, Gera Zoltán, Dzsudzsák Balázs – Rudolf Gergely

nem tudom, ti hogy vagytok vele, de mivel nincs a kezdőben kispadmelegítő(nah jó,Rudolfot kivéve...) se vanczákvilike, se szélesi, nekem ez már egy pluszpont!
fecske
Barça C

2010.08.22. 20:50:40

azt szeretném kérdezni, hogy hol és mennyiért lehet kapni jegyet a szept. 7ei selejtezőre
ziipp
Capitá del Barça

2010.08.19. 18:11:52

A harmadik hely hozható, viszont nem elég. Senki sem emlékszik a kiesett csapatokra. Az első helyet kell megcélozni, de a második hely még elfogadható. Igen, a hollandok meg a svédek. Engem ez nem érdekel. Bele kell tenni mindent, és akkor jön az eredmény. :)
mrlevy
Jugador del Barça

2010.08.19. 15:55:34

Nincsen nagy elvárásom ennyi idő alatt a válogatottól, szerintem ez lenne a reális eredmény: Finnország előtt végezni a 3dik helyen, kb. így:
Hollandia ellen 2 vereség
Svédország ellen 1 vereség, 1 döntetlen
Finnország, Moldova és San Marino ellen 2 győzelem.
Szerintem ez nem realis hanem a maximum elvarhato amit itt leirtal.
Mar csak azert is mert ha a hollandok oda -vissza verik a svedeket akkor 19pont (6 gyozelmet 1 dontelent irtal) a masodik helyre is konyeden eleg lehet.
A realitas szerintem hogy a finekel harcban vagyunk a 3. helyert es 13-16 pont lesz a vegen.
Persze ha az elso meccsen X vagy gyozelemel kezdunk svedeknel akkor aztan johet a szokasos remenykedes es bizakodas a csodaban ami nagyjabol az egesz eddigi eletemben minden egyes vb es eb selejtezon megtortent. :D
Igaz az elso VB amit lattam azon ott voltunk de a selejtezojere nem emlekszem mert meg nagyon kicsi voltam :D
geridoss
Director del Fútbol

2010.08.19. 14:56:33

Igazából nem feltétlenül a keret minősége miatt tartunk ott, ahol, hanem a játékosok mentalitása miatt. Ha Egervári el tudta érni sok kitörni vágyó tinédzsernél, hogy összekapják magukat, és fegyelmezetten játszanak, elvileg nem lesz probléma értelmes felnőtt emberekkel is megértetni ugyanezt... Én bízom az új kapitányban, és a játékosokban, szerintem a harmadik hely a realitás, és az már előrelépés lenne. Megtörténhet bármi, emlékezhetünk, hogy a svédek elleni meccsen Ibra mily módon szerzett gólt az utolsó percben, egy ilyen gól akár mellénk is állhatna már végre, és azzal születhet egy meglepetés is. Egy rossz napot azért a hollandok vagy a svédek is kifoghatnak (ahogy persze mi is..), és akkor máris jól jöhetünk ki a csoportból. Küzdeni, hajtani kell, és akkor nem lesz, nem lehet probléma :)
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.08.19. 14:22:46

Barcaman14 írta:A Finn-Modova-San Marino hármas ellen én is oda vissza győzelmet várok!
Én inkább csak szeretnék, utóbbi kettőnél természetesen várom (azért Moldova ellen nem lesz sétagalopp),de a Finneket nem hiszem,h legyőzzük idegenben, legalábbis nem lenne papírforma, inkább az x az.

Svédek mumusaink,akármilyen rosszul is játszanak, szinte kizárt,h legyőzzük őket, bár egyszer fordulhatna a kocka.

Finneket ettől függetlenül lesz sansz megelőzni, svédeket szerintem nem előzzük meg,Hollandokat pedig biztosan nem.

írom ezt úgy,h SZERINTEM ez a realitás,és ezek ellenére is bízok a srácokban,és minden meccs előtt úgy ülök le,h a győzelembe hajtsam őket sok millió társammal együtt.

de (igen a fránya de) szerintem a 3.hely lesz a miénk, és nem könnyen.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
messi70
Jugador del Barça

2010.08.19. 14:12:17

Király Gábor ,Juhász Roland,Vanczák Vilmos,Szélesi Zoltán,Lipták Zoltán,Vadócz Krisztián,Koman Vladimir ,Huszti Szabolcs,Dzsudzsák Balázs,Gera Zoltán,Priskin Tamás.Szerintem nem lenne rossz kezdocsapatnak 4-4-2
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.08.19. 14:02:11

A Finn-Modova-San Marino hármas ellen én is oda vissza győzelmet várok! Utóbbi 2 esetén azt hiszem mondhatom hogy nem csak egy kínkeserves győzelmet akarok látni! És jó lenne ha itthon megtudnánk verni a svédeket! Idegenben és a Hollandok ellen azt akarom végre látni hogy nem úgy megyünk oda hogy lesz ami lesz, úgy sincs esélyünk! Látni szeretném végre az akaratot, és a megfelelő küzdőszellemet, nem pedig a tipikus magyar mentalitást! :roll:

Egervári keretével én is elégedett vagyok nagyrészt. A kivételek: Szélesi-Vanczák duó-t azt hiszem nem kell magyarázni. Sokan mondják hogy Huszti jó játékos, de én ebből nem sokat láttam a válogatottban. Többnyire észrevehetetlen, sokszor formán kívül érkezik a válogatotthoz, és a Zenitben már a cserepadért is küzdenie kell. Helyére javasolnám Gosztonyit! :) Így nem lenne mind a 2 szélen ballábas játékosunk!
Sajnos Hajnal is jócskán kijött a formából, amit sajnálok mert én többre tartom sokkal mint pl Husztit.
Elől rendben vannak a dolgok, bár Némethet én is szívesen látnám most már a felnőtt válogatottban állandó kerettagként. azt hiszem eljött az ideje!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
zola8787
Director del Fútbol

2010.08.19. 13:22:40

Szerintem nem lesz ez olyan rossz válogatott.
Vanczák és Szélesi helyett Bodnárt és Leandrot szívesebben elnézném, de ez van, remélem rám cáfolnak.
Nincsen nagy elvárásom ennyi idő alatt a válogatottól, szerintem ez lenne a reális eredmény: Finnország előtt végezni a 3dik helyen, kb. így:
Hollandia ellen 2 vereség
Svédország ellen 1 vereség, 1 döntetlen
Finnország, Moldova és San Marino ellen 2 győzelem.
Szerintem ez lenne a legreálisabb cél és elvárás tőlünk, de azért még mindig bízom a csodákban verhető csapat a svéd is :)
Hajrá Magyarország!!!
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.08.19. 13:15:36

Kijelölte keretét a szeptember 3-i, svédek elleni idegenbeli, illetve a szeptember 7-i, Moldova elleni hazai Európa-bajnoki selejtezőre Egervári Sándor szövetségi kapitány

Kapusok:

Király Gábor (1860 München)
Fülöp Márton (Ipswich Town)
Bogdán Ádám (Bolton Wanderers)

Védők:

Lázár Pál (Videoton FC)
Szélesi Zoltán (Olympiakos Volosz)
Lipták Zoltán (Videoton FC)
Juhász Roland (RSC Anderlecht)
Komlósi Ádám (DVSC-TEVA)
Laczkó Zsolt (DVSC-TEVA)
Vermes Krisztián (Újpest FC)
Vanczák Vilmos (FC Sion)

Középpályások:

Vadócz Krisztián (Osasuna)
Elek Ákos (Videoton FC)
Varga József (DVSC-TEVA)
Koman Vladimir (Sampdoria)
Huszti Szabolcs (Zenit Szentpétervár)
Dzsudzsák Balázs (PSV)
Czvitkovics Péter (DVSC-TEVA)

Támadók:

Gera Zoltán (Fulham FC)
Hajnal Tamás (Borussia Dortmund)
Rudolf Gergely (Genoa CFC)
Szalai Ádám (FVS Mainz)
Priskin Tamás (Ipswich Town)

Bogdánnak örülök, nem tartom rossz kapusnak :wink: Laczkó és Czvitkovics is megkapja a lehetőséget, és Szalai is ott van :P
Németh Krisztián nem tudom miért nincs ott, de ott van Varga is és Koman is.

Vanczák nem értem még mindig mit keres itt :evil:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
zola8787
Director del Fútbol

2010.08.16. 15:51:59

Szerintem így kéne megpróbálni:

---------------- Király -------------------
Bodnár --- Lipták -- Juhász --- Laczkó
---------------- Vadócz ------------------
Koman ----- Czvitkovics ----- Dzsudzsák
---------- Rudolf -------- Gera ---------

Támadó felállás, legalább a gyengébb csapatok ellen kipróbálhatná a "mester".
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.08.16. 15:24:00

Most tudok csak írni az Angol-Magyarról, nem voltam eddig igazán gépközelben, de van észrevételem bőven.

Szóval, bevallom, nekem baromira tetszett amit a pályán láttam. Nagyon bízom Egerváriban, érthető döntések, normálisan összerakott csapat, és valami már-már a játékból is látszott.

A két szélső védőnket, név szerint Vanczákot és Szélesit remélem elfelejti Sanyibá.
Balra jöhetne szerintem is Kádár, kíváncsian várom, mit tud, bár bevallom, nem láttam sok meccsét, de egy próbát bőven megérne. Ahogy bejött Laczkó Vanczák helyére, egyből stabilabb volt a védekezésünk. Illetve, a stúdióban valaki felvetette még Leandrot is. Szerintetek?

Liptáknak úgy érzem, helye van a válogatottban. Habár, lehet picit elfogult vagyok vele szemben, hiszen Vidis, de már itt Fehérváron is hosszú ideje remekül teljesít. Higgadt, jól fejelő, jól passzoló védő, aki simán ki tudja vezetni a labdát hátulról anélkül, hogy zavarba jönne. Ő a Videoton Piquéje. :)

Juhász nem játszott jól, de szerintem ha valaki, Ő megérdemli, hogy bízzunk benne.

A jobbhátvéd kérdés viszont tényleg érdekes. Valaki írta, hogyha Bodnár tudna védekezni, nem lenne kérdéses. Ezzel maximálisan egyetértek. Előrejátékban viszont remek, gyors, fürge játékos. Azthiszem, nála nem igazán tudok jobbat mondani perpillanat.

Dzsudzsák nem kérdéses, Huszti viszont továbbra is csak alibizik a válogatottban, helyére én Gosztonyit várom, bár nem valószínű, hogy ez mostanában bekövetkezik. Gosztonyi villámgyors, jól cselező, jól beadó szélső, sok csapatnak meg tudná keverni a védelmét, ebben biztos vagyok.

Vadóczcal nincs bajom, de ha válogatott, és védekező középpálya, akkor én aztmondom, Vass Ádám.

Elek is tetszett, nagy magabiztosságot adott a középpályának. Esetleg helyette Buzsáky, vagy Hajnal. De annak is örülnék, ha Ő maradna fent.
Gera helye megintcsak nem kérdés, viszont a csatárkérdés már felettébb érdekes.

A meccs után azon gondolkodtam, hogy a kilencesünk lehetne ellenféltől függő.

Priskinnek az alatt a pár perc alatt több veszélyes megmozdulása volt, mint Rudinak az egész meccsen. Nemhiába, Priskin x éve az angoloknál játszik már.

Ugyanakkor például egy másik, kevésbé robosztus hátvédekből álló válogatott ellen kezdhetne Rudolf, vagy akár Németh.
Erről mit gondoltok?

És a végére, még egy összeállítás, pl a svédek ellen: (zárójelben, akit én várok oda)

----------------------Király---------------------
Bodnár------Lipták-----Juhász---Laczkó(Kádár)
-------------------Vadócz(Vass)---------------
Koman(Gosztonyi)--Elek---------Dzsudzsák
-------------Gera-------------------------------
------------------Rudolf/Priskin----------------

Bocsánat, eléggé hosszú lett. :P
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
albicelesteX
A Vadász

2010.08.13. 13:52:12

Értem!Köszi a felvilágosítást! :wink:
Kép
looka
Capitá del Barça

2010.08.13. 13:34:09

albicelesteX írta:Nem mert nem nézek nb1-et! De olvastam,hogy valahol külföldön asszem Belgiumban valahol lőtte a gólokat...Ezért merült fel bennem a neve.
A belga másodosztályban. :roll: Nagyon gyenge playa, semmi szükség nincs rá a válogatott körül. Még vízhordóként sem.
albicelesteX
A Vadász

2010.08.13. 13:31:11

Nem mert nem nézek nb1-et! :D De olvastam,hogy valahol külföldön asszem Belgiumban valahol lőtte a gólokat...Ezért merült fel bennem a neve.
Kép
robertfcb
Capitá del Barça

2010.08.13. 13:26:19

albicelesteX írta:Tisza miért nem kerül a válogatott közelébe sem???
Gondolom te még egyszer sem láttad azt a játékost élőben játszani. Jó-jó magyar bajnoki szinten lő szezononként 5-6 gólt. Nem válogatott szint, még itt sem.
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
albicelesteX
A Vadász

2010.08.13. 13:20:43

Tisza miért nem kerül a válogatott közelébe sem???
Kép
BarcaBaku
Barça B

2010.08.12. 20:12:55

Sry elbasztam az idézést és lemaradt vmi!
Hajrá MAGYAROK!!!!!
BarcaBaku
Barça B

2010.08.12. 20:09:45

[/quote] Szerezni 9-est? Szerinted ha eddig nem tudtak szerezni, akkor most fognak? Az NSO terjedelmes cikket írt, hogy kik lehetnének a jelöltek és bizony elég borús a kép. Már olyanokat soroltak fel, hogy ne legyen csonka a lista, akik már régóta nem kerettagok. 30 éven felüli, magyar bajnokságban edződő veteránok pedig nemzetközi szinten nullák. Egyelőre ez van, Rudolf, ha feljön a 21-ből Németh és Gera azok a támadók, akik nemzetközi szinten is tudnak teljesíteni. Hármójuk közül azonban Gera nem 9-es.

Egyébként meg tényleg át kéne szervezni a védelmet, mert nem állt a lábán. A második angol gól abszolút ezt igazolta.

HAJRÁ MAGYAROK!!![/quote]

Muszáj lenne szerezni vagy felhozni Németet, Rudolffal együtt és beépíteni mer az ilyen Torghelle hulladékok nekem nem kellenek ott van még Priskin is.Mögöttük a Gera-Hajnal kettős Dzsudzsákkal és Komannal a két szélen.VKP-nak Vadócz is jó lenne Dárdaival együtt hátra JHVBodnár KH Juhász meg vmi jó balhátvéd is aki tud beadni és jókl lép be a támadásokba.A kapuba a Király-Fülöp kettős bőven elég sztem.
Torghelle meg mikor megy be az MLSZ épületébe remélem kidobják a papírjait és be se engedik a bejáraton Koeman-t meg a határon na is igazoltassák csak adjanak neki szabad-zöld utat :twisted: :lol:
Válasz küldése