Nekem is sokkal szimpatikusabb volt a játékosok hozzáállása,mint Koeman idejében,talán még bátrabbak lehetnénk az előre játékban,mert az látszott,h azért mi is tudunk játszani néha,csak ebből kellene sokkal több.
Valaki a meccs előtt írta (lusta vagyok visszakeresni,bocsi

),hogy tart a jobb oldali védekezésünktől. Nekem is kellemes meglepetés volt Lázár bátor játéka,szerintem ő megoldás lehet a jővőre tekintve,hisz még csak 22 éves illetve szerintem Koman is nagyon jól játszott a jobb oldalon,mind védekezésben,mind támadásban hozzá tudott tenni,bár ő is lehetne még bátrabb és akkor a helyzeténél talán gólnak örülhettünk volna. Viszont szerintem sokkal jobb helye lenne neki középen irányítóbb szrepkörben,mert szélsőnek kicsit lassúnak érzem.
Ami viszont számomra negatívum az Juhász játéka volt,ezt most nem úgy kell érteni,hogy nagyon gyenge volt,inkább úgy, hogy magához képest bizonytalanabb volt,de ezt már az angolok ellen is észrevettem. Mintha valami megtört volna benne az utóbbi időben, talán tényleg jót tett volna neki egy klubváltás. Rajtakívűl számomra Huszti az akiben visszafejlődés tapasztalható, "kiscsikó" korában sokkal jobban tudott kűzdeni,hajtani.
Na de azért pozitívan értékelem ezt a meccset mindamellett,hogy nem volt szerencsénk és bátortalanok voltunk , csak néhány hibát kell kijavítanunk és jobban kell törekednünk a sok passzos játékra. Ezzel együtt pedig elfelejtenünk a felívelgetéseket,bár ma már kevesebb volt ebből is.
Ja és a végén még annyi kritikát szretnék mondani,hogy nálam nem lenne Király az elsőszámú kapus. Bár lehet, hogy túl szigorú vagyok a kapusokkal szemben és nagyok az elvárásaim,de szerintem a 2 gólból másfél az övé volt.( az egyikben még Lipták is Laczkó is részt vállalt. De egy jó kapus legalább az egyiket elkerülte volna.