Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szélesi szerintem elég gyenge volt az angolok ellen, és van egy olyan sejtésem, hogy a mesterben is mélyebb nyomot hagyott Lázár játéka. Én is kipróbálnám az 1szűrős játékot, mivel ezzel Koman középen kaphatna szerepet.Lionel85 írta:Állítsd össze a magyar válogatottat Moldova ellen:
http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... n-2043944/
Az én csapatom:
Fülöp - Szélesi, Juhász, Vanczák, Laczkó - Czvitkovics, Vadócz, Koman, Dzsudzsák - Gera, Szalai
Fél igazság. Akkor a svédek meg sokkal rosszabbak voltak.Rivaldo11 írta:Szerintem meg érdemes lenne visszanézni, hogy az ezt megelőző stockholmi meccsen mit játszottunk (tán 2008 őszén)...Klasszisokkal jobb futballt, mint most. Pedig kúmant én sem kedveltem...
Szóval ez nálam kevés.
Faragó Ricsinek meg egyértelműen ki volt adva, hogy legyen pozitív.
Igen, az első félidőben nem játszottunk rosszul.Andris írta:http://hircsarda.hu/6-sport/11329-egerv ... on-jarunk/
S.Agüero, én csak az első félidőt láttam, de néha elég jól tették a labdát, sose láttam magyar válogatottat 3nál több passzt egymás után bemutatni, előrefelé, saját emberhez. És ez pozitív.
A fránya erőnlét...benjoBARCA írta:Elégedett vagyok a kezdővel, legfőképpen a szélső bekkek lecserélésével. Lázár és Laczkó offenzív bekkek, ez pedig már önmagában előrelépés. Az Elek-Vadócz párost is jó döntésnek tartom, az angolok ellen stabilak voltak. Technikás játékosaink lesznek elől, viszont kulcsfontosságú lesz az erőnlét kérdése; mint tudjuk a svédek abban igen jók.
A túloldalon Ibrán kívül is vannak jó páran, akik tudnak zavart okozni, mind fejjel, mind lábbal.
HAJRÁ MAGYAROK!
Én is hasonlóan érzek, mint Te! A kombinatív játék, amit néha nyomtunk nagyon tetszett, nem féltünk kijönni és támadni. Amit még kiemelnék az a két szélső bekk játéka. Laczkó és Lázár, érzésem szerint, nagyszerűen játszott. Egyértelműen őket kell favorizálni a jövőben!Fecooo írta:...
Én teljesen egyetértek! Jó volt látni, hogy nem abból áll a csapat játéka, hogy felívelgetik a labdát Torghelle "Igazságos izom Tibor" Sándornak, aztán ő majd csak kezd vele valamit. Útóljára Várhidi Péter próbálkozott hasonló mentalitású csapatot összerakni, de ő meg befürdött sajnos a rengeteg fiatallal. (én neki is adtam volna egy kicsit több időt...)Fecooo írta:nem hiszem, h egyetértetek velem, de nekem nagyon tetszett, amit ma láttam a magyar válogatottól! Koman alapember kell legyen, nagyon elégedett vagyok a játékával, irányítói mellett szűrői erényeket is csillogtatott, Lipták szintén megbízható produkciót nyújtott!
ami viszont összességében leszűrhető: a magyar csapat kombinatív játékra született! régóta nem látott egyérintős akciókat vezettek a fiúk, és ugyan kevés helyzetünk adódott, azt mondom ez a járható út! nem kell ívelgetni, nekünk a kombinatív, sokpasszos játékra kell építeni, ez beválhat később!
vereség és vereség közt óriási különbség van! kúmannál 1-0 után kínszenvedés volt a hátralévő idő, ma ez másképp volt!
így lehet vereséget szenvedni!
Így tovább!