Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudom, nem tudok mit csinálni ezzel. Nagyon büntetném a csalókat és nem csak a futball terén. Fú ha én lennék a diktátor itthon, megcsappanna a népesség számahank1ee írta:Belelóg a kezed a bilibe.zola8787 írta:Ezek a bundák ellen keményen kellene fellépni. Szépen kihallgatni az összes akkori résztvevőt, aki pedig bűnős, eltiltani a sporttól, a vezetőket is persze. A 2 csapatot meg úgy ahogy van eltiltani és letenni a legalsó osztályba, ahonnan vagy 5 évig nem léphetne feljebb... Drasztikus, de így semmi értelme a sportágnak, ha adják-veszik a meccseket...
Belelóg a kezed a bilibe.zola8787 írta:Ezek a bundák ellen keményen kellene fellépni. Szépen kihallgatni az összes akkori résztvevőt, aki pedig bűnős, eltiltani a sporttól, a vezetőket is persze. A 2 csapatot meg úgy ahogy van eltiltani és letenni a legalsó osztályba, ahonnan vagy 5 évig nem léphetne feljebb... Drasztikus, de így semmi értelme a sportágnak, ha adják-veszik a meccseket...
Nem semmi.bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... at-2367251
Gabi Fernández, a spanyol bajnoki címvédő Atlético Madrid csapatkapitánya beismerte, a 2011-es Levante–Zaragoza összecsapás végkimenetel előre megbeszélt volt.
Tavaly annyiszor "dobtak hatost",hogy olyat nem lehet még egyszer. Beállnak ők a 3. helyre idővel. A kupában lehet virítani és a bl-ben is át lehet vergődni a csoporton,ha jó napokat fognak ki. De rögzített helyzetek értékesítésével nem lehet egymás után kupákat halmozni. Mást nem tudnak.Leon írta:Szerintem Diego Costa hiánya miatt már nem sok ilyen 1-0ás győzelem lesz. Falcao távozását még "túlélték" de egyelőre úgy tűnik Costáét már nem fogják.Telliho írta:Újabb Atletico pontvesztés... Jó lenne holnap kihasználni, mert ki tudja mikor kapnak el megint egy olyan szériát, hogy 12 db 1-0-ás győzelemmel "vergődnek" mindig előrébb...
Szerintem Diego Costa hiánya miatt már nem sok ilyen 1-0ás győzelem lesz. Falcao távozását még "túlélték" de egyelőre úgy tűnik Costáét már nem fogják.Telliho írta:Újabb Atletico pontvesztés... Jó lenne holnap kihasználni, mert ki tudja mikor kapnak el megint egy olyan szériát, hogy 12 db 1-0-ás győzelemmel "vergődnek" mindig előrébb...
Igen ez mind igaz, csak akkor azt nem értem, egy cserekapusért miért adtak ki közel 20milkát?hank1ee írta:Moyá marha jó képességű kapus, nem is gondoltam volna, hogy ennyire, bár Oblak sem rossz. A spanyol inkább a ligás tapasztalata miatt van előrébb a rangsorban jelenleg,bence-barca írta: Illetve ehhez kapcsolódóan, nem csak nálunk van ilyn furcsa kapuskérdés ahogy látom. Atma közel 20m ért hozta Oblákot, erre Moya kezd és a szlovén padozik.
Moyá marha jó képességű kapus, nem is gondoltam volna, hogy ennyire, bár Oblak sem rossz. A spanyol inkább a ligás tapasztalata miatt van előrébb a rangsorban jelenleg, a Bravo-ter Stegen párharcban az előbbi szintén ezért kaphat idén több lehetőséget. Igaz, a német most sérült volt, de szerintem ez inkább Claudio éve lesz, aztán lehet, hogy hétmeccsenként vált Lucho, mint Romában?bence-barca írta: Illetve ehhez kapcsolódóan, nem csak nálunk van ilyn furcsa kapuskérdés ahogy látom. Atma közel 20m ért hozta Oblákot, erre Moya kezd és a szlovén padozik.
A németet még nem írnám le, csak most tért vissza a sérüléséből. Szerintem inkább a következő bajnoki lesz a mérvadó.bence-barca írta:Nem láttam a meccsünket ma, mert nem vtam itthon, de látom Bravo kezdett és nem Ter Stegen. Akkor marad ő az elsőszámú kapus?