2007.08.01. 15:10:28
Megmondom őszintén, én a 70. percig bírtam nézni ezt a gyalázatot. Ez még mindig jó eredmény, mert magyar klubcsapat meccsét már nem is emlékszem mikor láttam utoljára. Kikaptunk 1-0-ra, ahogy vártam, és meg is jósoltam. Sajna, vagy lehet, h szerencsénkre, igazam lett.
A legelszomorítóbb, hogy egy közepes ellenféllel szemben szinte esélyünk sem volt - a meccs egyetlen pillanatában sem. Fizikálisan messze elmaradtunk tőlük, pedig technikailag partiban voltunk.
A magyarfoci halott! Azt hiszem, ezzel kár vitatkozni. Feltámasztására a jelen pillanatban nincs esély. Ezért nem értem, minek hoznak ide cseh edzőt, külföldi labdarúgókat. Ezeket az eredményeket magyar fiatalokkal és rutinos játékosokkal is el lehet érni. Kirúgták Szentes Lázárt, és most előbbre jutottak? Nem. Szima Gábor is csak halandzsázik, beszél, de tenni nem tesz semmit.
Emellett pedig fejétől bűzlik a hal. Aki megteheti, annak ajánlom a mai Népszabadság utolsó oldalán Murányi András jegyzetét elolvasásra. Ha azt elolvasta, mindent tud.