16 évesen nem rossz. Csak nehogy ő is eltűnjön a süllyesztőben, ahogy már sokan...
Felfüggesztett 2013 június végéig.....Nem tudom miért biztos valami doppingPiqué írta:Valaki tudna nekem információt adni arról,hogy merre van Quaresma,azt tudom hogy a Besiktas keretének tagja,de az EB óta nem hallottam róla,sérült lehet ?
felesleges(mármint újra gondolni) az ideiben is van legalább kettő ami felér ezzel, de hogy szép volt azt természetesen nem vitatom.Game90 írta:Zseni a tag:REMY írta:Szerintem újra kéne válogatni a Puskás díj TOP 10-et mert Ibra 4. gólja parádés volt. Alapból a gondolat, hogy onnan ollózok egyet ... pff
szerk: vagyis a kövi évibe tuti benne lesz.
http://www.youtube.com/watch?v=EQhuE3b_GBU
Szerintem ez nem fog sokáig váratni magára.bence-barca írta:http://www.dailymotion.com/video/xv3dhw ... KQIbYaj57I
A francia Messi![]()
![]()
Örülök, h OMben van és még nem vitték el!
Zseni a tag:REMY írta:Szerintem újra kéne válogatni a Puskás díj TOP 10-et mert Ibra 4. gólja parádés volt. Alapból a gondolat, hogy onnan ollózok egyet ... pff
szerk: vagyis a kövi évibe tuti benne lesz.
KokeGame90 írta:Top10 (key-passes per game):
1. Baines 4,4
2. Ribéry 4
3. Koke 3,5
4. Cazorla 3,5
5. Kiyotake 3,4
6. Huszti 3,3
7. Totti 3,3
8. Valbuena 3,3
9. Pirlo 3
10. D. Silva 3
Ez most nekem nem tisztaSzerintem nem lövök le nagy poént azzal, hogy volt egy Age oszlop is, így könnyen ki lehetett következtetni Pirlo életkorát Amúgy nem a sebességéből él az ember, néhány éve úgy kell betolni őt a pályára, de még mindig hatalmas tanár.
Jó, a Reading-nek majdnem ugyanannyi. Csak nem mindegy, hogy 15-8 vagy 7-9 az eloszlásGareth Tello írta: MU 4,6-ja nem gyenge.
Igen, ezek.recrea írta: Mondjuk arra kíváncsi lennék, h mi számít "kulcspassznak"?! Gólpassz alap, gólhelyzet-passz, szélső kiugratása a védelem mögé, gondolom ezek.
Kisebb költői túlzás voltSanama írta:Ez most nekem nem tisztaSzerintem nem lövök le nagy poént azzal, hogy volt egy Age oszlop is, így könnyen ki lehetett következtetni Pirlo életkorát Amúgy nem a sebességéből él az ember, néhány éve úgy kell betolni őt a pályára, de még mindig hatalmas tanár.33éves, és már néhány éve úgy kell betolni?
Akkor mi van Puyollal?
Oh, csak kérnem kell.Gareth Tello írta:2,1 (Primera División+BL)recrea írta:Messi kulcspasszaira is kíváncsi lennék, mert igen sok lehet neki is.