Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
No comment!Mlsz meg kisteleki!Szerintem több nem kell!A féreg újra pusztít!Fél,h a Fradi tönkre teszi mert szabálytalan amiket csinálnak!Most már elmehetne melegebb éghajlatra!Game90 írta:Közokirat-hamisítás miatt fegyelmi vizsgálat vár a Ferencvárosra:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=148285
36 éves, de sok fiatal megirigyelhetné mit tud még most is!Game90 írta:Hát 36 évesen már nem várok sokat tőleScorpio írta:Horváth Péter újra a Fradiban![]()
Dragóner, Mátyus, Lipcsei, most Horváth...Szűcs Lali + Lisztes nem jön vissza?
Hát 36 évesen már nem várok sokat tőleScorpio írta:Horváth Péter újra a Fradiban
el fuero írta: Az újpest idén sem fog bajnokságot nyerni
Persze,hidd el neki nyugodtan,hisz majdnem tegnap 1998ban sikerült nekikádáámmmáá írta:Hát az tény hogy nagy csata lesz a Debrecennel de meglesz a bajnokság hidd el!
Hát az tény hogy nagy csata lesz a Debrecennel de meglesz a bajnokság hidd el!el fuero írta:Az újpest idén sem fog bajnokságot nyerniÁdám02 írta:Én meg pár fordulóval a vége elöt is tudtam hogy fel fogtok jutni...a fradi meg idén sem jut fel!
Ismét jól megszívta a fradi...Game90 írta:Közokirat-hamisítás miatt fegyelmi vizsgálat vár a Ferencvárosra:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=148285
Bizony, most, hogy mi már nem az nb2-ben vagyunk, lehet is esélyüknoname írta:Fel fogMég van idő bőven igazolni néhány játékost.Szereznek 3 jó játékost és akkor feljutnak.Így is simán feljuthatnak, de azért még kell erősítés.
Fel fogRaziel írta:még van sztem egy bő 2év a fradinak az nb2ben,mostsem fog feljutni ilyen kerettel meg ilyen játékkal az biztos.
Hát az biztos hogy megint kell majd küzdeni a feljutásért csak nem tudom melyik csapattal...Raziel írta:még van sztem egy bő 2év a fradinak az nb2ben,mostsem fog feljutni ilyen kerettel meg ilyen játékkal az biztos.
Kint voltam ezen a meccsen tegnap és áhj, szánalmas volt. Majdnem elaludtam. Az eredménnyel lehetne vitatkozni, mert a 2. gól erősen lesgyanús volt, de végülis egy edzőmeccsen nem is ez a lényeg. A mentalitás! Elpasszolja ordítóan rosszul a fradis, megindul belőle a kontra, ő meg tátott szájjal nézi tovább a meccset és a támadószektorban szurkol tovább. 2 fejes gólt kapni meg azért eleve luxus. Ez gáz. Csank Jánosnak valami nagyon erős dolgot kell kitalálnia ahhoz, hogy ezt a szedett-vedett bandát összekapja, de erre sztem ő a megfelelő ember. jah és ezt csakis jó szándékból mondom, mert fradista vok.el fuero írta:Nah b.sszus...![]()
Tavaly 4-0ra nyertünk!!!!
Fradi-Pécs 2-3
G.:Lipcsei, Ndjodo, ill. Mile, Rompos, Wittrédi
Nem lesz ez így jó