Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én ugyan a Spanyoloknak szurkoltam, de őszintén: megérdemelték!!!#David Villa# írta:Na a nagyok kaptak egy kis leckét. Németország 4:0-ról nem húzta be otthon, az kicsit több mint vicces. Spanyolok meg kabaréba illő volt. Mért Cesc rúgja??? Érthetetlen. Számomra az is, hogy Torres jön be és nem Villa. Juanfran meg egy idióta. Kicsit nagy volt az arc, de emiatt ráfáztak. Így, ha Franciaország haza pályán győz, akkor csoportelső is lehet. Na de a spanyolok, spanyolok. Lesz miért visszavágni, mert egy ilyen utolsó utáni percben kapott gól felér egy vereséggel.
Akkor már hárman vagyunkBob_Marley írta:Én is örülök, úgyhogy nem vagy egyedülbence-barca írta: Na mindegy, lehet fórumon én örülök egyedül, de én akkor mások helyett is örülök a francia gólnak![]()
Ezt adom, hatalmas zseni a tag, jelen pillanatban alap kezdőnek kéne lennie a válogatottban.REMY írta:Cazorla nagyon sokat fejlődött az évek során. Az Arsenal hatalmasat nyert vele. Jelenleg a legjobb játékos Angliában. Statisztikailag magasan ver mindenkit.recrea írta:Szerintem Cazorla jelenleg jobb focista, mint Silva, számomra szimpatikusabb is.
Én is örülök, úgyhogy nem vagy egyedülbence-barca írta:Szép vt Kakasok!
Bár azért érdekes vt... letelt a 3 perc hosszabbítás, de tovább engedte az akciót... gondolom amiatt, mert ott Cazorla nagyon húzta az időt...
Na mindegy, lehet fórumon én örülök egyedül, de én akkor mások helyett is örülök a francia gólnak
Sosem értettem, miért lövi olyan ember a büntetőt, aki addig borzalmasan játszott a meccsen...most is ez történt, ráadásul Xabi a spanyolok lövője.bence-barca írta:Cesc büntetőt hibázott a gallok ellen!
Cazorla nagyon sokat fejlődött az évek során. Az Arsenal hatalmasat nyert vele. Jelenleg a legjobb játékos Angliában. Statisztikailag magasan ver mindenkit.recrea írta:Szerintem Cazorla jelenleg jobb focista, mint Silva, számomra szimpatikusabb is.