Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Mák egy nagy lókukit... Ez a féreg bármit megtehet a pályán...rikko írta:Ez vicc..... ha nem a bírók ,akkor a mák.... nincs ilyen már![]()
![]()
Amúgy is jellemző rájuk, hogy a végére leeresztenek és leadják az előnyt, szóval igen.Nero. írta:Ha ilyen fordulatszámon pörög a Pool minimum 2 gólos elony kell az utolso 20-25 percre mert addigra ezek halottak lesznek.
Kicsi név és lehet emiatt nem kapja meg ,ami elég szomorú ,mert ebben a szezonban/évben ő volt a legjobb és mondom úgy ,hogy egyáltalán nem vagyok Pool szimpatizáns.Én akkor is neki adnám ,ha nem nyerné meg ,nemhogy ,ha megnyeri.Messinek akkor adnám ,ha vb-t nyer ,Ronaldonak is max csak akkor ,de arra még kevesebb az esély.LG írta:Ha már az Aranylabda szóba került, szerintetek egy esetleges Pool győzelemmel lenne Salahnak esélye rá? Teljesítmény alapján szvsz oda lehetne neki adni, de túl kicsi név a CR-Messi kettőshöz képest.
Ne feledjük, lesz még VB is. Mondjuk ott is CR-ben és Portugáliában látom a legtöbbet, meglepő lenne, ha Egyiptom és Argentína sokáig menetelne.
Egyetértek, madridék csak várnak... pedig arról volt szó, hogy "mindkét csapat játsza a focit"Nero. írta:Ha ilyen fordulatszámon pörög a Pool minimum 2 gólos elony kell az utolso 20-25 percre mert addigra ezek halottak lesznek.
Szerintem lenne esélye, főleg, ha ma betalál. CR mire kapná, ha ma nem nyernek?LG írta:Ha már az Aranylabda szóba került, szerintetek egy esetleges Pool győzelemmel lenne Salahnak esélye rá? Teljesítmény alapján szvsz oda lehetne neki adni, de túl kicsi név a CR-Messi kettőshöz képest.
Ne feledjük, lesz még VB is. Mondjuk ott is CR-ben és Portugáliában látom a legtöbbet, meglepő lenne, ha Egyiptom és Argentína sokáig menetelne.
Mar megoldottam holaval de kosziFecooo írta:Miért nem nézed a mindigtv appon keresztül?Nero. írta:Valaki tud jo stream oldalt? sport365 es m4 elo kilove.