te pff mondjuk igyis sok a légiós...Perrero írta:NB1be még én is jó vokGame90 írta:Egy linket please...gyeptegla írta:ti éneklitek h miskolc afrika ők meg vissza h "hol van az a lány aki tudja mitől barna a újpest ultra"
Mondjuk ki, hogy az NB1-ben jó játékos, a Serie A-ba viszont nemm való...Pl.: egy Messina v egy Torino soha nem fog odaáig jutni, de egy Lokinál több esélye van a blbe kerüléshez igaz es sem sok...
NB1 - Magyar Bajnokság

-
- aka Game90
A "jó" javítva van márPerrero írta:NB1be még én is jó vok

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
látom nem érted benne a logikát.. itt blre van esély ott nincs itt automatikus kezdő ott nem itt bajnok ott nem ennyiGame90 írta:Egy linket please...gyeptegla írta:ti éneklitek h miskolc afrika ők meg vissza h "hol van az a lány aki tudja mitől barna a újpest ultra"
Mondjuk ki, hogy az NB1-ben jó játékos, a Serie A-ba viszont nemm való...Pl.: egy Messina v egy Torino soha nem fog odaáig jutni, de egy Lokinál több esélye van a blbe kerüléshez igaz es sem sok...

-
- aka Game90
Egy linket please...gyeptegla írta:ti éneklitek h miskolc afrika ők meg vissza h "hol van az a lány aki tudja mitől barna a újpest ultra"
Mondjuk ki, hogy az NB1-ben "jó" játékos, a Serie A-ba viszont nem való...Pl.: egy Messina v egy Torino soha nem fog odaáig jutni, de egy Lokinál több esélye van a blbe kerüléshez igaz es sem sok...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2007.07.23. 19:54:46-kor.
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Jah ugy volt persze csak hirtelen a Miskolc ugrott be nem a DVTK és azért mondtam hogy Miskolc nem volt de igy már érthető !gyeptegla írta:Miskolc is volt hidd el Raziel ittlenne mesélhetne ő miskolciÁdám02 írta:nekik ott a 3-4. hely!Egyébként meg engem nem érdekel hogy kikkel vagyunk tele és az nem Miskolc hanem Kispest volt!gyeptegla írta:ottlesz a honvéd,mtk zalaegerszeg is sztem!
van egy videó asszem youtubeon talán ujpest - dvtk meccsen készült
ti éneklitek h miskolc afrika ők meg vissza h "hol van az a lány aki tudja mitől barna a újpest ultra"
Pl.: egy Messina v egy Torino soha nem fog odaáig jutni, de egy Lokinál több esélye van a blbe kerüléshez igaz es sem sok...Perrero írta:jah, magyarország hires arrol h a csapatai kirobbanthatatlanok a blből

Miskolc is volt hidd el Raziel ittlenne mesélhetne ő miskolciÁdám02 írta:nekik ott a 3-4. hely!Egyébként meg engem nem érdekel hogy kikkel vagyunk tele és az nem Miskolc hanem Kispest volt!gyeptegla írta:ottlesz a honvéd,mtk zalaegerszeg is sztem!
van egy videó asszem youtubeon talán ujpest - dvtk meccsen készült
ti éneklitek h miskolc afrika ők meg vissza h "hol van az a lány aki tudja mitől barna a újpest ultra"
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára gyeptegla 2007.07.23. 19:47:16-kor.

-
- aka Game90
Jajagyeptegla írta:mert itt bl lehetőség van...

Utoljára mikor volt magyar csapatnak a BL-re esélye? Talán a Fradinak a Sparta ellen...az is vagy 3 éve volt.
- noname
- Llegenda del Barça
Pontosan.Van lehetőségük 2 meccset a BL-ben játszani, autogrammot kérni az ellenféltől és a lehető legjobb helyről nézni az ellenfél góljait.gyeptegla írta:mert itt bl lehetőség van...

A Fifa egy szégyen
mert itt bl lehetőség van...Game90 írta:És hány percet? Mert nem mindegy...aha 34 meccsből 14 meccsen játszott sztem ez nemrossz...
Akkor mért nem oda igazolt?sztojkov nemrossz, egy olasz kis/középcsapatba beférne

-
- aka Game90
És hány percet? Mert nem mindegy...aha 34 meccsből 14 meccsen játszott sztem ez nemrossz...
Akkor mért nem oda igazolt?sztojkov nemrossz, egy olasz kis/középcsapatba beférne
ottlesz a honvéd,mtk zalaegerszeg is sztem!noname írta:OK.Erre majd még visszatérünk.Ádám02 írta:Várjuk ki a végét!Egyébként 1-2 a Debrecen,Újpest között dől EL...

Lehet hogy most megharakszol, akkor előre is bocs, de megkell kérdeznem mert nemsokat beszélek ujpestiekkel, Milyen érzés a sok évnyi "Miskolc Afriká"zás után hogy ti vagytok tele afrikaiakkal meg legiósokkal?Ádám02 írta:Újpest szurkoló vagyok igen!

- Ádám02
- Entrenador del Barça
Várjuk ki a végét!noname írta:Fújpest...Ádám02 írta:Dehogy gondolok a Vasasra nem is vasas szurkoló vagyok...szerintem az Újpest lesz a bajnok!A vasast meg védtem mert nem olyan helyre sorolták ahova illik!
![]()
![]()
Nem azért mert a Fradit kedvelem,de az Újpest egy nagy kupac (na mi is..). Örülhetnek ha beérnek a 2. helyre.Nagyon simán bajnok lesz a Debrecen.

- noname
- Llegenda del Barça
Fújpest...Ádám02 írta:Dehogy gondolok a Vasasra nem is vasas szurkoló vagyok...szerintem az Újpest lesz a bajnok!A vasast meg védtem mert nem olyan helyre sorolták ahova illik!

A Fifa egy szégyen
újpest idén nem lesz jó! uj csapat van teljesen, jövőre lsz igazán jó.. am ujpest fan vagy?Ádám02 írta:Dehogy gondolok a Vasasra nem is vasas szurkoló vagyok...szerintem az Újpest lesz a bajnok!A vasast meg védtem mert nem olyan helyre sorolták ahova illik!