Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sárga lapot nem is kell szerintem, nézzenek Pirosat, tizenegyest, meg lest. Ha ezeket mind megvizsgálják, már mindenki nyert.visca el barca írta:sztem max azt fogják visszanézni hogy bent volt-e a labda vagy sem, meg egy-két 11-es gyanús esetet. ütések, lesek, ilyenekkel nem fognak foglalkozni. mondjuk tizis szitunál se tudom mi lesz... lefújja és ha nem tizi akkor játékvezetői labda vagy mi?
Igazából nem hiszem, hogy túlságosan sokat változtatna a videobíró. Ha valakit megállítanak lesen, hiába vitte volna egy az egyben kapura nézhetik vissza, de változtatni nem tudnak. Marcelo kezezését hogyan tudták volna videobíróval elintézni? Továbbment a játék. Max. az ilyen eseteket könnyebb síppal fújják be, de annak sincs sok esetben értelme. Nagyon kevés az a játékhelyzet amikor ténylegesen döntő lehet. Plusz rengeteg szabálytalanságnál nem lehet teljesen objektíven dönteni. Rengetegszer van hogy sokadik visszanézésre sem lehet egyértelműen meghatározni. Az NFL-ben is szabályozva van ez. Akkor változtatnak az ítéleten, ha mindent kizáróan, egyértelmű bizonyíték van az ellenkezőjére, és a szabálytalanságokat sem lehet visszanézni, mert nem objektív tényező.zola8787 írta:Amúgy ez a VAR hogy is lesz? Bármennyiszer visszalehet nézni? Lapoknál is? Mert a tegnapi meccs alapján nem sok ember maradt volna a pályán.
Ez azért nagyon gáz...szándékos ferdítés, vagy nem is látta a meccset?dinnyesz írta:https://index.hu/sport/futball/2018/rea ... _clasicon/
Ezt csak mint érdekesség linkelem be. Érdemes elolvasni , egész másként emlékszik a cikk író az 1. gólunkra...
Túl téve magamon azon a kommenten amire reagáltál, mert én nem vagyok hajlandó reagálni...lesliejr12 írta:Az a jó ebben, hogy ez a fene nagy arc addig érvényes nálatok amíg le nem zajlott a kijevi meccs és ott győztesen vonultatok le. Mert ha véletlenül a Pool nyer, akkor kuka a szezonotok egy szép nagy nullázással.
9emberescsapat írta:Ezaz faxfejek, hozzátok ki hogy a real oldalára csaltak tegnap is, ne hazudtoljátok meg magatokatSzép hétfő reggeli szarlavina cuppan a pofátokba, mikor színészi teljesítményekről beszéltek, látva a ganaljtúró, tetűkrémleves suárezetek teljesítményét
![]()
A legviccesebb azért az volt tegnap, hogy a nagy "boldog" csapatotok milyen csípős seggel játszott, láthatóan okádják a hugyot, amiért megint bl döntőbe jutottunk-persze ti is féregkéim, életeken az elájult neroval, meg a jobb belátásra bírt mns-elMindenesetre örülhettek, a sok pofázásotok után csak nem fújtak be nekünk egy jogos 11-est, kár hogy így se sikerült nyerni
Na további jó vergődést, várom már a bl döntő körüli, élve megsütött homárhoz hasonlítható látványos kínszenvedéseteket, és hogy egy klasszikussal búcsúzzak, egyetek 'mit is' ? férgek
![]()
bocs palesz
ja és verjétek ki a passztérképre
azóta már van autista2 isS.Agüero írta:Ha már autista néven nem sikerült.
Nem kéne gyógyszerre inni, te szerencsétlen9emberescsapat írta: bocs palesz
Te meg anyádra. Regelj még be negyvenszer, hogy itt ugathass, aztán odaát meg játsszad továbbra is, hogy mennyire lefosol mindent itt, nyomorék.9emberescsapat írta:ja és verjétek ki a passztérképre