Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.03.27. 16:33:07

Na most jövök a stadionból és sajnos végig kellett néznem ahogy a lányaink kikapnak a sógoroktól EB selejtezőn.

Magyarország U-19 - Ausztria U-19 1-3

És sajnos ez reális.Sőt...Sajnos a mellett,h egyénileg is sokkal képzettebb volt az ellenfél még csapatként is a mieink fölé nőttek.Sokkal érettebb,jobb focit játszott az ellenfél.Nálunk inkább egyénileg próbálták megoldani a dolgokat de sajnos nem igazán sikerült.Azért láttam biztató jeleket van egy két elég ügyes lány nálunk is(meg egy kettő akin csodálkozom,h válogatott focista lehet :9 ) és ha egy kicsit pontosabban fogunk focizni akkor megvan a javítás lehetősége.Már egyből hétfőn a svájciak ellen.Aztán csütörtökön a franciák következnek.

Nem tudom melyik csapat milyen játékerőt képvisel de reméljük láthatunk magyar győzelmet.Én kint leszek szurkolok a csajoknak az biztos. :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.03.17. 18:48:51

Robee írta:http://www.mlsz.hu/hirek2009.php?itemid=6969

de jó lenne ebből valami... :wink:
Nekem is ott a helyem! :P Jó lenne ha sikerülne összehozni! :D
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
geridoss
Director del Fútbol

2010.03.17. 18:38:55

Áá remélem összejön, és már veszem is meg a jegyet !!! :lol: :lol:
HA összejön, mehetnénk együtt, mit szóltok hozzá?:D
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
matyi02
Entrenador del Barça

2010.03.17. 18:23:35

Ha ebből lesz valami akkor úgy érzem egy estére kihal a fórum :lol:

Remélem... :P Hozzák össze!
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.03.17. 18:07:14

Ha ez megtörténne, akkor egy hely, már foglalva. 8)
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Robee
Barça B
Kapcsolat:

2010.03.17. 18:05:25

http://www.mlsz.hu/hirek2009.php?itemid=6969

Fecooo
Llegenda del Barça

2010.03.06. 10:52:51

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... e-2020128/

ha ezt meglépi, csak gratulálni tudok... rehabilitáljuk akkor már Dragónert, Lipcseit és a többieket... nesze neked fiatalítás...
csak én érzem úgy, h már mittudoménhanyadszor ugyanaz a forgatókönyv játszódik le a válogatottnál?
először minden kapitány jön azzal, h "nah most én fiatalítok", aztán szépen lassan visszahívják az öregeket(akik minden ciklusban csak egyre súlytalanabbak lesznek...)
kapjunk ki 6-2-re Gulácsival a kapuban, Komannal a középpályán és FIATAL csatárokkal elől(ez úgyse történne meg, mert Gulácsi nem arról híres, h ennyi gólokat kap, másrészről tuti pariban lennénk az ellenfelekkel egy idő után), de ne vicceljünk már a nyugdíjas válogatottal... :evil:
miihii
KHAL

2010.03.04. 22:21:06

Capon írta:Bár utálni nem utálom Koeman-t, de nem mondhatnám, hogy meg vagyok vele elégedve. Semmi javulást nem látok Várhidihez képest a különbség maximum a két edző fizetése között van, gondolom nem is kicsi. A mindenkori lélektelen játékunkért pedig nem Koeman a felelős. A játékosainknak egy jó hosszú hétvégét tudnék elképzelni valami katonai kiképző táborban ahol vernének beléjük egy kis tisztességet és akarást. Egy tisztességes ember nem kocog végig 90 percet a válogatott mezében.
Én sem utálom,csak egyszerűen nagyon nem tetszik a munkássága,ha lehet így hívni.Gondolom nem semmi lét rakhat el azért,h egyhelyben toporgunk.Ennyi erővel rengeteg opciónk lenne a padra,akikkel ezen a szinten el tudunk pötyögni és talán nem dobunk ki ilyen összeget (amiről konkrét tudomásom nincs,de elég a sejtésem,h biztos lehidalnánk páran,ha megtudnánk...).Bár ismerve az itteni viszonyokat,a megspórolható lóvé meg elfolyna mások zsebébe... :x
Kétélű dolog ez a játékos mentalitás.Azt aláírom,h teperhetnének a gyerekek,ha már a nevüket adják a nemzeti címerhez.De a másik oldal meg az,h ha ennyire belesz.rnak a playák,akkor nem hívom be!Ezért kampányolok én is a fiatalok mellett.Valószínűleg látványos sikereket nem érnénk el egy ideig,de legalább -szerintem- meghalnának a pályán.Inkább legyen szép halál,mint az a híg córesz,amit játéknak nevezünk.Ezt sokkal inkább bevenné a gyomrom...
Ezért mondom én is,h olyan nagy kockázatot nem vállalnánk velük."A" keret szintjén látatlanban több fantáziát érzek bennük,mint a mostani srácokban,akiken érezni,h nyűg a válogatott.
Bár ennek a keretújratelepítésének egyik fontos pontja a Kapitány.Ennek személyével is bele kellene nyúlni a tutiba,mert a kettő csak együtt lehet sikeres.Egy sikeréhes,tehetséges keret és egy őket kezelni tudó,hozzájuk passzoló taktikát kidolgozó mester.Tehát célszerű lenne olyan embert odarakni melléjük,aki ismeri őket és dolgozott velük...

Persze bőven benne van a pakliban,h így sem működik a várakozásoknak megfelelően a dolog.De legalább megpróbálnánk a sokadik sikertelenül futott kör után egy nagyjából járatlan úton elindulni,ami egy lehetőség lehetne végre,h elmozduljunk ebből a vegetálásból.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Capon
Llegenda del Barça

2010.03.04. 16:22:19

Bár utálni nem utálom Koeman-t, de nem mondhatnám, hogy meg vagyok vele elégedve. Semmi javulást nem látok Várhidihez képest a különbség maximum a két edző fizetése között van, gondolom nem is kicsi. A mindenkori lélektelen játékunkért pedig nem Koeman a felelős. A játékosainknak egy jó hosszú hétvégét tudnék elképzelni valami katonai kiképző táborban ahol vernének beléjük egy kis tisztességet és akarást. Egy tisztességes ember nem kocog végig 90 percet a válogatott mezében.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
miihii
KHAL

2010.03.04. 16:15:42

Fernando írta:Rivaldo11, a szavaidból az jön le, hogy szeretnéd végre bukott edzőként látni Koeman-t.
Fernando írta: Miért?
Fernando írta: Az tény, hogy amit eddig csinált az nem sokkal jobb, mint amit az elődjei csináltak.
Ezért.
Egyszerűen sehova sem vezet az,amit csinál a válogatottnál.Továbbra is tapicskolunk az állóvízben és egy fikarcnyi előrelépés nem tapasztalható.Ő állítja össze a keretet és dolgozza ki a taktikát.Nos,be kell látni,h ez a keret és taktika becsődölt.Lehetett volna némi (5%) esélyünk a selejtezőkön,ha a végén a kulcsmeccseket hozzuk.Erre ahelyett,h menekültünk volna előre,őrizgettük a számunkra szinte végig kedvezőtlen eredményt.
Ennyi év után megcsillant valami távoli fény az alagútban,az U21.Egy markáns huszárvágással bátran hozzájuk kellene nyúlni,mert ők még akarnak,bírnak focizni.Lehet,h viszonylag rutintalanok,de láthatjuk pár év(tized)e,h a rutinosokkal mire mentünk.
Lehet,h egy drasztikusabb keret és szemléletváltással is ugyanúgy kikapunk egy ideig,de sztem ha jól van menedzselve a dolog,akkor beérhetne a munka velük.Rövidtávon már az eredménynek számítana,ha mondjuk hajtanak és megtesznek mindent a győzelemért.Egy adott torna selejtezőin ellenféltől függetlenül vagányan mernek kiállni és megpróbálni akár a lehetetlent is.Nem fület-farkat behúzva x-re játszani,amikor nekünk kellenek a pontok.
Riva gondolatmenetével egyetértek,csak sajnos itt úgy tűnik még egy ilyen figyelmeztető,kijózanító,elgondolkodtató vereség sem használna,mivel nem reagálunk rá.Csak nyomatjuk tovább azt,ami eddig sem ment.És jön egy-két látszateredmény,amit a hajunkra is kenhetünk,de legalább lehet hivatkozni rá. :roll: Évek óta ezekből "élünk"...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2010.03.03. 23:14:33

Igen, de nálunk speciális a helyzet (nálunk mindig az :D )

Mi nem engedhetjük meg magunknak, hogy azokat a játékosokat, akikről tudjuk, hogy minőségiek, de nem játszanak a csapatukban, jegeljük, és azt mondjuk, majd ha bizonyít. Nálunk nincs ilyen merítési lehetőség. Vagy ha ezt mondjuk, jön majd a mostani csapat, és a 222x reaktivált Király Gábor.

Én minden szívbaj nélkül be mernék rakni ezeknek a fiúknak a helyére egy, a csapatában csak elvétve lehetőséget kapó Némethet, Komant, Korcsmárt, Gosztonyit.
.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.03. 22:56:13

Etooka azért a klubcsapat és a vb fiatalítás közt baromi nagy különbség van. Egy klubcsapatban esélyes, hogy hogy 18-19-20 évesekkel töltik föl a keretet, ez egy válogatottnál csak akkor megy, ha az adott személy legalább játszik a klubcsapatában, ergo bizonyított.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2010.03.03. 22:50:07

Mennyi idő kell még ezeknek a fiataloknak? 20 évesek, nehogy már ennél jobban be kelljen érniük.

Külföldön 16-17 évesen elkezdenek óriási terhet rakni a fiatal játékosokra, s lám, az "átlag" tehetség 21 éves korára húzóember. Itthon meg üljünk rajta 24 éves koráig, aztán még építsük be 8-10 évig, s majd 32-34 évesen lesz esélye kijutni egy vb-re.

Ez nem így megy. Az a csapat nagyon is egyben van, többet annak nem kell érnie. Bele kell raknia egy két rutint Juhász, Gera, Vass (idősebb fiatal), Dzsudzsák, Huszti tengellyel, és mehet a bugi. Sorra jöhetnének a meccsek, és ott erősödnének.

Egy Gulácsi - Bodnár - Juhász - Debreczeni - Kádár - Vass - Korcsmár - Gosztonyi - Koman - Dzsudzsák - Németh/Szalai csapat semmivel sem lenne esélytelenebb, mint ez a mostani. Az pedig, hogy először a klubban bizonyítsanak, ez szintén luxus.

Be kell ismerni: a mi tehetségeink külföldön még nem akkora spílerek, hogy egyből 40 meccset játszanak. Ha viszont megvárjuk azt, akkor még sokáig nem lesz fiatal csapatunk.

Én így látom.
.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.03. 22:24:11

Rivaldo11, a szavaidból az jön le, hogy szeretnéd végre bukott edzőként látni Koeman-t. Miért? Az tény, hogy amit eddig csinált az nem sokkal jobb, mint amit az elődjei csináltak. Ha most már normálisan átállnánk erre a mai felállásra, akkor komoly csapatunk lehet, és ha Koeman jól összeválogatja a csapatot. Egyébként úgy veszem észre, már ő sem ragaszkodik annyira minden játékoshoz, örülök, hogy bevet néhány fiatalt, mint pl ma is. Ez a Horváth nagyon jól mozgott, Szalai pedig jó kis játékos lesz idővel, ez látszik, Rudolf és Koltai előtt is nagy jövő állhat, utóbbinál előbb a Győrben. :wink: Nem lesz ez rossz.

Egy két játékost elfelejtenék azért lassan már végleg...
pl.: Király, Bodnár, Bodor, Szélesi, Dárdai. Lehet tiltakozni. :wink:

És még valami Rivaldo. A csapatépítés nem úgy megy, hogy fogom és kicserélem az egész keretet edzőstül mindennel együtt. Ha elkezdtük volna 5 éve, lehet, hogy nem a negyvenikszedik helyen állnánk. Úgy gondolom 2-3 éven belül egy Svájc vagy egy Belgium, Bulgária, Románia verhető ellenfél lesz.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.03.03. 22:14:53

Mikaos írta:
Rivaldo11 írta:CSAK ÁRT egy győzelem az ilyen semmitmondó, komolytalan meccsken.
Nem is mondtam, hogy jó dolog ez. Csak azt, hogy -szerintem- az ellenkezője sem igaz, hogy ki kell kapni több góllal, vagy szimplán: égni kell (a máltai égés felér egy Jugoszláv több gólos zakóval azért).
Nem kell kikapni. De ha válaszút elé érkezünk, akkor segíthet dönteni egy zakó.
Egyébként az argentín példa nem igazán jó. Amellett, hogy azt is írtam, garancia nincs a sikerre-arra van, hogy ezt minimum hozzuk egy idő után-az argentínoknál az "átütő eredmény" egyértelműen a vb győzelem lenne. Ennek azért nehezebb megfelelni, legyen bármennyire tehetséges egy generáció.
Azzal egyetértek, hogy egy válogatottnál nehéz ilyen döntést hozni. De miért hajtunk rászázadszorra is ugyaarra az útra, ha tudjuk, hogy nem vezet sehova? Magasról leSz*rom, hogy mit játszunk a barátságos meccseken. Ez a gernitúra nem tud pozítivan meglepni már senkit.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Dotn93
Jugador d'estrella

2010.03.03. 22:05:20

Fernando írta:
Dotn93 írta:
Fernando írta:ha föltöltjük fiatalokkal nagyon erős csapatunk lehet.

Amúgy ha az oroszok kicsit is komolyan vették volna a meccset kikapunk.
Bocs de ez ellentmondás. Kik közt lehetünk nagyon erősek? Málta, San Marino, Moldova csoport nincsen :) :? :roll:
Mi a franc ebben az ellentmondás? Örülök, hogy néhányan túl okosak, hogy értelmezzenek egy rövidke szöveget. Ha idővel kiegészülünk egy Gosztonyival, egy Debrecenivel, egy Gulácsival, Németh-el, esetleg ha eldönti Koman mit akar, akkor vele. Emellett megmaradna Juhész, Hajnal, Dzsudzsák, Huszti, Rudolf stb. Remélem érted, amit akartam mondani.
Mostmár igen, bocs kicsit tényleg elhamarkodott voltam
Mikaos
Director del Fútbol

2010.03.03. 22:01:37

Rivaldo11 írta:CSAK ÁRT egy győzelem az ilyen semmitmondó, komolytalan meccsken.
Nem is mondtam, hogy jó dolog ez. Csak azt, hogy -szerintem- az ellenkezője sem igaz, hogy ki kell kapni több góllal, vagy szimplán: égni kell (a máltai égés felér egy Jugoszláv több gólos zakóval azért).
Rivaldo11 írta:És senki ne mondja, hogy nincs más választás. Nálunk fejlettebb futballkultúrával rendelkező országok sem mondhatnak le egy olyan csapatról, amely a világelitben van a 20 évesek között. Ez luxus, főleg nekünk! Van csapatunk, csak hozzá kell nyúlni!
Félreértés ne essék, én is támogatom, hogy fiatalítsunk. Csak a válogatottnál sokkal nehezebb ilyen merész döntést hozni, mivel évente átlagban -hasra ütök- 10 meccs van a barátságosakkal együtt.
Példa: az argentin válogatott évek óta szuper az olimpiákon, és nagyon is számítanak ezekre a játékosokra később a felnőtteknél (tehát a te elméleted szerint helyes módszer) : még sincs átütő eredmény.

Az én elgondolásom az, hogy előbb fel kell nőnie egy tanult, magabiztosan futballozó generációnak (ami lehet, hogy a mostani U21), és további sikeres utánpótlással megalapozható lenne, hogy az európai legjobb 16-ba bekerüljünk...4-8 év múlva. (A jelenlegi csapatban Juhászon és Dzsudzsákon kívül nem látok komoly embert...de más, nem-magyar-válogatott magyar játékosokat sem tudnék mondani)

Viszont én nem tartom szerencsésnek, hogy drasztikusan lecserélődjön egy válogatott kerete. Meg kell hagyni a természetes fejlődési szakaszt (kivéve egy Messinél), ráadásul a válogatott meccsek alapból nagy rutint követelnek meg.

Továbbá -ami a legfontosabb- ezeknek a fiataloknak először még saját klubjaikban kell bizonyítani! Hogy válassza ki őket a felnőtt szövetségi kapitány az alatt a 10 meccs / év alatt, ha saját klubjukban az évi 40 meccs alatt kevésszer veszik őket figyelembe?

Egyébként októberben, a San Marino elleni selejtezőn már számolhatunk 1-2 fiatallal a kispadon. Addigra letudják az U21-es selejtezőket, és a 3. felnőtt selejtezőn már szerepelhetnek is reményeink szerint.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.03. 22:00:13

Dotn93 írta:

Bocs de ez ellentmondás. Kik közt lehetünk nagyon erősek? Málta, San Marino, Moldova csoport nincsen :) :? :roll:
Mi a franc ebben az ellentmondás? Örülök, hogy néhányan túl okosak, hogy értelmezzenek egy rövidke szöveget. Ha idővel kiegészülünk egy Gosztonyival, egy Debrecenivel, egy Gulácsival, Németh-el, esetleg ha eldönti Koman mit akar, akkor vele. Emellett megmaradna Juhész, Hajnal, Dzsudzsák, Huszti, Rudolf stb. Remélem érted, amit akartam mondani.
rivaldo23
Barça B

2010.03.03. 21:53:54

Véleményems zerint elég gyenge meccs volt, bár közel sem alegjobb összeállításokban játszottak a csapatok. A mieink játékáról annyit, hogyha Koeman konolyan gondolja ezt a 4-3-3as rendszert komoly gondjaink elsznek jobbszélső poszton. Szerintem ezért is lenne létfontosságú Gera reaktiválása, illetve Torghellét el kell felejteni semmi másra nem jó mint, hogy küzd egy védővel, labdát képtelen úgy megtartani, hogy utánna társhoz passzoljon vagy magának alakítson ki helyzetet. A kapuban Gulácsi védhetne és én Dárdait is elfelejteném, helyette Vadócz vgy Horváth lenne a megfelelő. A két szélsőhátvédünkről én nem is alkotnék véleményt, legyen elég annyi h talán néha támogathatnák az offenzív játékot mert az, hogy felfutoka ztán visszapaszolom aközépső védőnkek nemigazán meríti ki ezt. Pár fiatalt nyugodt szívvel be lehetne építeni, gondolok itt Komanra középpályára, Szalaira a csatársorban. Németh Krisztián véleményem szerint még elveszne a felnőtt mezőnyben főleg ebben a taktikai hadrendben. Amúgy a meccs első 10 perce meglepett h milyen élénken játszottunk. Hajrá Magyarország! Visca el Barca!!!
Dotn93
Jugador d'estrella

2010.03.03. 21:53:02

Dotn93
Jugador d'estrella

2010.03.03. 21:49:16

Hát sztem a legerősebb kezdőnk az U21-esekkel kiegészülve vhogy így nézne ki 4-4-2-ben:

Fülöp(ha véd a csapatában)/Köteles
Bodnár-Juhász-Horváth (engem meggyőzött, mégha nem is nagyon tették próbára)-Halmosi vagy Kádár ha játszik a Newcastleben
Varga (amikor játszott a válogatottban, teljesen jó volt)-Huszti (belső kp)
Koman (ha gera nem jön vissza)-Dzsudzsák
Szalai (vagy ha rakkolós csapat ellen játszunk akkor Torghelle)-Rudolf (esetleg Németh, most van kb 4 azonos képességű csatárunk és akkor még Priskinről nem is beszéltünk, csak neki most nagyon nem megy)

Vélemények?
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2010.03.03. 21:47:24

Rivaldóval értek egyet.

Az, hogy egy 7:0-ás eredményre fogunk egy elrontott 20 évet, az badarság. Ennyiből az olaszok elleni, 3-1-es sikernek pozitív hatásúnak kellett volna lennie, és már a világ élmezőnyében kellene lennünk. De nem vagyunk.

Szerintem egyébként Koeman nem lenne rossz edző, mivel a játékosok agyba-főbe dícsérik, csupán egy aprót változtatni kellene a taktikán. Mindössze annyit, hogy támadóan kellene felküldenie a csapatot, mivel a magyar közönség sokkal többre értékel egy 0-3-as, de húsz helyzetes vereséget, mint egy 0-1-s, de jó védekezéssel elért meccset.

Többek közt emiatt kedveltem Várhidit, és tiszteltem azt a programot, amit meg mert húzni. Lehet, hogy a számok alapján túl sok fiatalnak nem ő adta meg az esélyt a bizonyításra, de hogy nála a fiatalok érezhették, hogy odakerülhetnek, az fix. És a 4-2-3-1-es felállás is telitalálat volt, méghozzá azért, mert annak is az offenzívebb formáját játszottuk.

Nem a csatárok száma a lényeg, hanem hogy milyen mentalitásban játszunk.

Mindenesetre drukkolok, de azt tudom, hogy a második hely megszerzésére az EB-selejtezőkön vajmi kevés esélyünk van.
.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.03. 21:37:39

De mély magasröptű gondolatokat vontok le ebből a meccsből. Az igazság az, hogy egy büdös * langyi meccs volt. Mi magunkhoz képest picit jobbak voltunk. Tetszett, hogy végre két csatárral állunk ki, és az is, ahogyan a védők megosztották a védekező középpálya posztját. Feltűnt ott Horváth, Juhász és Vanczák is. Királyt már régen elfelejteném. A keret kerete szerintem adott, ezt ha föltöltjük fiatalokkal nagyon erős csapatunk lehet.

Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.03.03. 21:17:07

Ezek szerint nem igazán jött le, mire akartam utalni. Érdekes, miért nem inkább azzal jössz, hogy a 96'os olimpiai garnitúrát úgy ahogy van elfelejtettük, ahhoz képest, hogy kb az egész csapatot azonnal fel kelett volna hozni. Elindultunk helyette egy olyan úton, amely-hatalmas mázlival-elvezetett minket a Jugók elleni 1:7-hez-ha már azt említetted...Ha ott fiatalítunk, lehet nincs pótselejtező. Lehet. De a következő világverseny selejtezőinek már kész csapattal, és nagyobb sansszal vágtunk volna neki, az fix. Épült, alakult volna a csapat. Nem kellett. Bicskei aztán csinált valamit, de már nem volt ugyanaz. Elvesztegettünk két évet. A barátságos derbik meg külön kategóriába esnek az általad említett tétmeccsekkel. Ha ugyanis nyerjük ezeket a komoly derbiket-amikkel az egegyadta világon semmire nem megyünk, az remek takaró a kapitányoknak. Lám, megy ez, csak akarni kell. Dárdai Palika helyett Bodort, Hajnal Tomika helyett Buzsákyt kell játszatni, és mindjárt minden szép és jó. Aztán a tétmeccseken kiderül, hogy mégsem. Tehát: Ha már barátságos derbit nyomunk, és a kapitány is legalább gondolkodóba esik a fiatalítást illetően, akkor kivételesen hasznos, ha elvakító győzelmek helyett zakó nyomatékosítja benne, mi a helyes, hosszútávon pozítív döntés. És ennek tükrében CSAK ÁRT egy győzelem az ilyen semmitmondó, komolytalan meccsken. Elodázza az új útra lépést. És senki ne mondja, hogy nincs más választás. Nálunk fejlettebb futballkultúrával rendelkező országok sem mondhatnak le egy olyan csapatról, amely a világelitben van a 20 évesek között. Ez luxus, főleg nekünk! Van csapatunk, csak hozzá kell nyúlni!
Rivaldo-A Legnagyobb.
LM10
Director del Fútbol

2010.03.03. 20:58:11

Az EB selejtezőkre kell felhívni az u21-ből az ott meghatározó játékosokat( Futács,Németh,Koman,Gulácsi, stb.) Én azt nem értem, hogy az ilyen Király és társai mért játszanak még a válogatottban, mikor már évek óta ki-be válogatják őket...
Válasz küldése