K900 írta:daffy írta:ezért kéne követni a régi nagyok útját és nem a barcába átjönni.
.
Robinho vagy Marcelo is Realnal kezdte az európai pályafutását, ott is volt valamenyi kockázat, csak sztem árban nem voltak akkora különbségek.Mint most pl.Lucaséknál:D Az egyikük az bejött nevezetesen Marcelo. Robinho az kevésbé sztem

viszont mennyit változott a játék azóta,fegyelem és a taktika az elsődleges. rövid passzokkal,fegyelemmel lehet bl-t,vb-t nyerni. szigorú védelmek vannak,ezekre nem készít fel brazília. ott show van,itt kőkemény futball.
én most áthoznám őket európába és van 2 évük a vb-ig,hátha. abból 1et el lehet tapsolni a portóban,ajaxban,aztán ha ott már megy és lett pár kék-zöld folt,akkor jöhet a barca vagy a real és a vb álom. mert az egyelőre álom
ui: a 6.5 milliós marcelo esetében belefért a kockázat,de a nyolcszoros áron vásárolandó neymarnál nem.(a nagy kockázatot nála még mindig úgy értem,hogy nagy lépés lesz(?) a santos után a barca. ha lenne egy másik állomás a kettő között,akkor nincs kétségem,így van)