Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.02.08. 10:46:25

socio66 írta:Hát,San Marinót és Moldovát talán ütjük oda-vissza, a Finneket én igazából nem tudom hova tenni,de biztosan nem vagyunk jobbak tőlük,a Svédek elvileg kevesebbek lesznek egy Ibrával(?),ettől függetlenül jobbak, Hollandia meg játszadozni fog velünk.
Igazából semmi sanszunk nincs,kivéve persze ha a nagyok elszerencsétlenkedik mondjuk a Moldova elleni meccseiket,vagy nagy körbeverés lesz.
De még így is meg kellene verni egyszer-kétszer a Holland-Svéd párost, amire viszont nem sok esélyt látok.
Főleg ha kúman megint egy 4-6-0-át küld pályára,három vkp.-val az esetleges sorsdöntő meccseken..
Végre vki, akinek a gondolatához nem kell semmit hozzátennem vagy leállni vitatkozni a magyar focival kapcsolatban. =D>

Tökéletesen igazad van mindenben.Annyit csak, h láthattuk idén, h tudja ez a válogatott jelenleg kihasználni azt, ha a nagyok szerencsétlenkednek. :oops:
Kép
robertfcb
Capitá del Barça

2010.02.08. 10:44:47

Fernando írta:Szerintem nyújtsunk be egy petíciót, hogy ne 1 csatárral álljunk ki. Egyébként viccet félretéve normális összeállításban, felállásban elég jó kis csapatunk lenne.

------------------Fülöp------------------

-Bodnár---Juhász--Vanczák-----?----

-----------------Vadócz----------------

--Koman-----------------Dzsudzsák--

------------------Gera------------------

------Rudolf-------------Németh-------

Cserék közt is elég jó kis nevek lehetnének: Hajnal, Huszti, Dárdai, Buzsáky, Priskin, Torghelle, Szalai. Védőket nem írok. Nem igen jut eszembe sok. Maximum Korcsmár, vagy Szélesi. De még ott lehet Bodor is akár.
Gerát már úgy sem fogja behívni, de ha Gera helyén Koman és a szélen Gosztonyi játszana azzal kiegyeznék. És persze Gulácsit a kapuba :wink:
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.02.08. 10:00:51

barca99 írta:Remélem Koemanén megoldják okosba', és a hollandok az utolsó körben jönnek hozzánk. Az azért mindigképpen előny lenne.
Sztem meg pont a hollandok azok, akik még egy teljesen tét nélküli meccsen sem adnak esélyt. Legalábbis a 2008-s EB, és a Vb selejtezők is ezt bizonyítják.
socio66

2010.02.07. 21:55:17

Hát,San Marinót és Moldovát talán ütjük oda-vissza, a Finneket én igazából nem tudom hova tenni,de biztosan nem vagyunk jobbak tőlük,a Svédek elvileg kevesebbek lesznek egy Ibrával(?),ettől függetlenül jobbak, Hollandia meg játszadozni fog velünk.
Igazából semmi sanszunk nincs,kivéve persze ha a nagyok elszerencsétlenkedik mondjuk a Moldova elleni meccseiket,vagy nagy körbeverés lesz.
De még így is meg kellene verni egyszer-kétszer a Holland-Svéd párost, amire viszont nem sok esélyt látok.
Főleg ha kúman megint egy 4-6-0-át küld pályára,három vkp.-val az esetleges sorsdöntő meccseken..
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.02.07. 16:59:22

maister6000cm3 írta:
FtcSikiHun írta:Én ezt várom:

Magyarország-San Marino 4-0 Gólszerzők: Huszti,Németh,Torghelle,Hajnal
San Marino-Magyarország 1-3 Gólszerzők: Torghelle,Németh(2)
Moldova-Magyarország 0-2 Gólszerzők: Juhász,Hajnal
Magyarország-Moldova 1-0 Gólszerző: Priskin
Svédország-Magyarország 2-0
Magyarország-Svédország 1-1 Gólszerző: Torghelle
Magyarország-Hollandi 0-3
Hollandia-Magyarország 2-0
Finnország-Magyarország 1-2 Gólszerző: Torghelle (2)
Magyarország-Finnország 1-0 Gólszerző: Koman

Bocsi fiúk, de jósnak érzem magam :lol: :lol:

HAJRÁ MAGYARORSZÁG :!:

Csak egyvalamit felejtettél el barátom. Mégpedig azt, hogyha az eredmények így alakulnának, kijutnák a csoportból, És mivel az nem történhet meg, valami nem így fog elsülni. :wink:
Dehogynem, Holland-Svéd oda vissza 1-1, és máris mindkettőnek több pontja van mint nekünk :wink: ÉRZEM :D
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.02.07. 16:56:28

FtcSikiHun írta:Én ezt várom:

Csak egyvalamit felejtettél el barátom. Mégpedig azt, hogyha az eredmények így alakulnának, kijutnák a csoportból, És mivel az nem történhet meg, valami nem így fog elsülni. :wink:
Kép
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.02.07. 16:50:31

Én ezt várom:

Kép
barca99
Llegenda del Barça

2010.02.07. 16:48:03

Remélem Koemanén megoldják okosba', és a hollandok az utolsó körben jönnek hozzánk. Az azért mindigképpen előny lenne.

Nem lehetetlen a második hely, de akkor a keretben és a fejekben is hatalmas változások kellenek.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.02.07. 16:44:21

Szerintem nyújtsunk be egy petíciót, hogy ne 1 csatárral álljunk ki. Egyébként viccet félretéve normális összeállításban, felállásban elég jó kis csapatunk lenne.

------------------Fülöp------------------

-Bodnár---Juhász--Vanczák-----?----

-----------------Vadócz----------------

--Koman-----------------Dzsudzsák--

------------------Gera------------------

------Rudolf-------------Németh-------

Cserék közt is elég jó kis nevek lehetnének: Hajnal, Huszti, Dárdai, Buzsáky, Priskin, Torghelle, Szalai. Védőket nem írok. Nem igen jut eszembe sok. Maximum Korcsmár, vagy Szélesi. De még ott lehet Bodor is akár.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Gauchomester
Entrenador del Barça

2010.02.07. 16:34:41

Újabb sorsolás, újra elkezdődnek a "most sikerülhet" nyilatkozatok...most visszavágunk a svédeknek, most még hollandia sem olyan jó, most húde, szuper csapatunk lesz. ezeket jó lenne már elfelejteni...
Egy a lényeg...
A földön kell maradni, a 4. kalap nem véletlen, azt hiszem, a reális helyezés a csoportban is ez. Remélem rám cáfolnak a fiúk, minden meccsen velük kell lennünk, és akkor lehetnek szép emlékeink is.
Hajrá magyarok!
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.02.07. 16:12:53

zola8787 írta:
Messa írta:Ha már itt tartunk, én valahogy így állítanám össze a csapatot, azthiszem:

----------------Gulácsi/Fülöp--------------
-Bodnár--Juhász---Szabó J.--Debreceni
-------------Varga/Vass Á.----------------
-Koman------------------------Dzsudzsák
-------------------Gera--------------------
----------Németh K. ---- Sanyi/Rudolf--
Bocsi a h.lye kérdésért, de a védelemben Szabó J. hol játszik, hány éves, kicsoda? Nem ismerem, télleg bocsi. Am nekem ők lennének a kezdők:

------------------Fülöp--------------
-Bodnár--Juhász-------------Leandro
------------------Vass Á.----------------
-------------------Hajnal talán--------------------
----------Torghelle ---- Rudolf--

Juhász mellé egyszerűen nem tudok kit írni, de biztos h nem Gyepes, Vaskó, Tímár :)
Hajrá magyarok!!

Születési dátum 1989. november 7. (20 éves)
Születési hely Miskolc, Magyarország
Magasság 182 cm
Súly 72 kg
Poszt hátvéd

Jelenleg a Paksi FC játékosa. Szabó tagja volt az egyiptomi 2009-es U20-as labdarúgó-világbajnokság U20-as magyar labdarúgó-válogatott keretének, amely bronzérmet szerzett. Szabó a torna egyik nagy felfedezettje volt.
Kép
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.02.07. 16:04:59

ez kva érdekes , nem tudom hogy hogy lehet az hogy mi összekerülünk a svédekkel?na mindegy.
különben a gyenge szereplés mögött szerintem leginkább mentális bajok vannak.
nem érzem azt a küzdeni akarást, azt, hogy megdöglök a címeres mezért, aztán hogy bármi áron győzni akarok.
igaz a taktika se az igazi, sőt..
de az alapanyag nem rossz.
én azt mondom otthon hollandokon kívül mindenkit meg kéne picsázni 4*3 12 pont San Marinot és Moldovát idegenbe is illene +6 pont ez így már 18 meg még egy X idegenbe a finnek ellen idegenbe 19 pont álom ellen és meg is van a második hely.. de ehhez az kell hogy küzdjenek, megdögöljenek a pályán a címeres mezért, és mindenáron győzni akarjanak a pályán. enélkül forintot nem ér az egész , kár a gőzért.
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
zola8787
Director del Fútbol

2010.02.07. 15:57:17

Messa írta:Ha már itt tartunk, én valahogy így állítanám össze a csapatot, azthiszem:

Bocsi a h.lye kérdésért, de a védelemben Szabó J. hol játszik, hány éves, kicsoda? Nem ismerem, télleg bocsi. Am nekem ők lennének a kezdők:

------------------Fülöp--------------
-Bodnár--Juhász-------------Leandro
------------------Vass Á.----------------
-------------------Hajnal talán--------------------
----------Torghelle ---- Rudolf--

Juhász mellé egyszerűen nem tudok kit írni, de biztos h nem Gyepes, Vaskó, Tímár :)
Hajrá magyarok!!
gonosz
Jugador d'estrella

2010.02.07. 15:52:12

--
ugyanmár....felejtsétek már el Sanyit!!! Jó lenne, ha Koeman is alfelejtené....kééész..
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.02.07. 15:29:37

LG írta:Itt hogy van amúgy, első 2 továbbjut? Mert ha igen, akkor a 2. helyre lehet esély.
Nem! Itt is van rájátszás vagy, mi a fene... A 16 helyből, még 14 kiadó. (Ugye Ukrajna és Lengyelország kapásból ott van) 9 csoport van, a 9 csoportelső + a legjobb csoportmásodik automatikusan bejut, marad 4 hely, amiért a 8 2. helyezett játszik... :wink:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.02.07. 15:26:35

Ha már itt tartunk, én valahogy így állítanám össze a csapatot, azthiszem:

És akkor még mindig lehetne több poszton variálni, hiszen ott van még Köteles, Huszti, Buzsáky, Hajnal, és a fiataloknál is vannak akik alkalmasak lennének a szereplésre.

De én is azthiszem, hogy ameddig Koeman itt van, addig ilyesmiről csak álmodhatunk. :roll:

Bár egyébként egy felkészülési meccsen egy Ausztria ellen pl. megnézném ezt a csapatot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messa 2010.02.07. 15:29:57-kor.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.02.07. 15:22:31

Arra nem vennék mérget, hogy Ibra nem lesz a svédeknél, sőt...Ebben ne bízzunk. Meg amúgy sincs értelme számolgatni. Ajándékba nem adnak EB szereplést, márpedig jelenleg máshogyan nem tudom elképzelni, hogy ott legyünk a tornán.
Előbb csináljunk egy csapatot.
Rivaldo-A Legnagyobb.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.02.07. 15:15:19

Azért sztem nem lehet panasz a sorsolásra, ennél sokkal könnyebb csoportot nem kaphattunk volna, nehezebbet azért igen. Itt hogy van amúgy, első 2 továbbjut? Mert ha igen, akkor a 2. helyre lehet esély. A svédeknek volt egy nagy csapatuk, klasszis játékosokkal. De ők kiöregedtek, és az utánpótlás meg se közelíti őket. Se Larsson, se Ibra, se Ljumberg...és nem tudom, mi lesz olyan játékosokkal, mint Mellberg, Allbeck stb...lehet ők is visszavonulnak/tak, de ha ott is lesznek, már nem kell velük komolyan számolni. A svédek nagy csapatból középcsapattá lettek, és a finnek is azok. Nem könnyű feladat őket legyőzni, de ha ez nem sikerül, akkor nincs is az EB-n keresni valónk. A 2 kis csapat ellen kötelező az összes pont, a hollandok ellen meg nincs 1-re esély, lássuk be. Ők olyan csapat, akik a kicsiket kegyetlenül ütik, még akkor is, ha már számukra nincs tét. Ezt bizonyítja a 100%-s VB selejtező teljesítményük.
Dave87
Capitá del Barça

2010.02.07. 14:58:34

Hááááát.....szerintem ez ránk nézve elég rossz sorsolás.
Hollandok- jó lenne, jó lenne, de igencsak kevés a sansz, hogy akár egy pontot is raboljuk tőlük.
Svédek- no comment, "szokásos". Sajnos a svédek erőfocija nagyon nem fekszik nekünk, és ez selejtezőről-selejtezőre bebizonyosodik. Én tőlük féltem a sorsolás előtt.
Az ötödik és hatodik kalapból sorsolt csapatoknál sokkal jobbak vagyunk,oda-vissza ütni kell őket.
Attól tartok, hogy ismét a csoport 3. helyéért fogunk küzdeni...
Ez nem vészmadárkodás, sajnos ez a realitás.
Egyetértek, hogy Koeman - legalábbis a "vb-selejtezős" játékrendszerrel és felfogással - nem alkalmas a feladatra.
Továbbra is egy magyar edző szerződtetését várom, mert ez a holland futballiskola mifelénk egy nagy minusz (lásd korábban U20).
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2010.02.07. 14:00:23

háát..lehetett volna könnyebb is, nehezebb is. szokásos.. azért Lettországgal vagy Macedóniával szívesen cserélne szerintem mindenki. második helyre papíron éppen odacsúszhatnánk. hollandokkal egyszer leikszelhetnénk, svédektől nem kell beszarni, finn ki-ki meccs. ha a másik kettőt nem hozzuk nincs miről beszélni. eléggé hasonló a vb-s csoportunkhoz, hátha nem úgy jövünk ki belőle. hátha..
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.02.07. 13:40:56

kicsit átgondoltam a dolgokat. azt tartom továbbra is, h mivel a közzépályán vagyunk a legerőssebbek, így azzal az erős 4 játékos középpályával megtámogatott 2 csatáros játék feküdne nekünk. akik még esélyesek a csapatba sztem: Futács, Balajti,Gosztonyi.
a lényeg: az alapanyag hosszú idő óta először adott a sikerhez! "csak" a megfelelő taktika és összeállítás kell ezeknek a fiúknak, és igenis sikeresek tudnának lenni néhány éven belül!

egy dolog biztos: Koeman alkalmatlan a feladathoz!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.02.07. 13:37:59

Fecooo írta:
Rivaldo11 írta:Mint már írtam, nem esélyben, építkezésben kell gondolkodni. Ezek az ellenfelek épp megfelelőek a célra, vagyis hogy egy újjáépülő válogatott lemérhesse, merre tart. Fecooo: 3 fiatal nagyon kevés...ennél sokkal radikálisabb fiatalitás kell. Ha a friss vizet csak csepegtetjük a poshadt vízbe, attól az még poshadt marad. Ürítsük ki előbb a poharat!

rendben Rivaldo11! igazad lehet, akkor legyen így:
Gulácsi-Kádár-Juhász-Korcsmár-Debreceni-Varga-Koman-Dzsudzsák-Buzsáky-Németh-Rudolf/Simon A.
Kb. ekkora mértékű változtatással lehetne is sanszunk arra, hogy majd a vb selejtezőkön okozhassunk meglepetést...Ráadásul egy-egy sikeresebb válogatott meccs a klubcsapataikban is "berobbanthatná" a fiatalokat-jó példa erre Koman esete, mint ahogy jónéhány afrikai játékos is a válogatott miatt került előtérbe a klubjainál.
Már csak attól tartok, Koeman nem alkalmas ezen lépések megtételére.
Rivaldo-A Legnagyobb.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.02.07. 13:35:52

Fecooo írta:vmit mindenképpen szögezzünk le:

a Koeman-féle besz@ri focival esélyünk sincs... ha air-sanyika lesz egyedül elől, esélyünk se lesz. ha legalább 3 fiatal játékos nem lesz bevetve, esélyünk se lesz. ha ilyen gyepes, vanczák, halmosik lesznek hátul, esélyünk se lesz...
HAJRÁ MAGYAROK!

Gulácsi-Bodnár-Juhász-Debreceni-(egy jobbhátvéd)-Varga-Koman-Dzsudzsák-Buzsáky/Huszti/Hajnal- Németh-Rudolf

vmi hasonlót szeretnék látni 4-4-2-ben legalább...
Pontosan, esetleg Korcsmár még jöhetne, avagy Simon padra mindenképp, de még annak is lenne értelme, ha Németh mellé Sanyikát raknánk, mert elvégre azért elég sokat dolgozik, nagyon hajt, talán ha nem egyedül lenne, akkor elég hasznos tag lehetne. Németh meg elég technikás ahhoz, hogy kompenzálja. Rudolf ebben az esetben hátrább léphetne, mert elég jó rúgó technikája van. Lőjünk távolról, elég sok nehéz bombázónk van. :)

Simon mellett még az is szól, hogy Németh-el eléggé megértik egymást, épp most nézem az összefoglalóját a Magyaru21-OlaszU21-nek. Ez alapján Eleknek is van esélye bekerülni a válogatottba. :)
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.02.07. 13:30:40

Barcaman14 írta:
FtcSikiHun írta: Igen,igen, nagy részben igaz :wink: Én egy ilyet szeretnék látni:

---------------Gulácsi/Babos--------------

Bodnár/Kádár----Juhász------Korcsmár-----Debreceni

--------------------------Koman------------------

Gosztonyi/Filkor/Varga---------------------------Dzsudzsák

Rudolf/Priskin----Torghelle------Németh

Hajrá Magyarok!
Én Filkort biztos, hogy nem hívnám be. Sanyit csak a padra ültetném. Nem kell túlzásba vinni szvsz a fiatalok beépítését. Koman és Németh mindenképpen! Gulácsit is szépen lassan, mert azért kapus poszton most sem állunk rosszul: Fülöp,Király, Köteles! Bár Király ideje lassan lejár, de én Fülöpnek adnék azért egy esélyt mielőtt bevetésre kerülne Gulácsi.
:lol: Babos meg ár lemondta a válogatottságot végleg. Korcsmár jöhetne simán Juhász mellé! ÉS az a Kádár gyerek sem ügyetlen. de Gyepest, Halmosit, Vanczákot, Bodort stb... elfelejteném! Huszti,Dzsudzsák, Hajnal jöhet és Gerára is szükség van bárki bármit mond. Még mindig ő a legsokszínűbb magyar focista. A Fulhamben nem tolta rosszul a sérülése előtt. Rudolf is alap!

Hát én egy pár meccsre beraknám Sanyit, a csapatában szinte minden meccsen lő egy gólt, megnézném, hogy a válogatottban is lő-e? Ha nem, akkor jönnek a fiatalok. Filkorról meg nem sok mindent tudok, de ha Inter játékos (mondjuk most kölcsönben van) akkor nem lehet rossz :D Meg ugyebár a Várhidi időszakba elég jól tolta a szélen :wink: Ja, és ha Komanna valami lenne, akkor még el lehetne hozni Vass Ádámot a Bresciából :wink:
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.02.07. 13:30:13

Rivaldo11 írta:Mint már írtam, nem esélyben, építkezésben kell gondolkodni. Ezek az ellenfelek épp megfelelőek a célra, vagyis hogy egy újjáépülő válogatott lemérhesse, merre tart. Fecooo: 3 fiatal nagyon kevés...ennél sokkal radikálisabb fiatalitás kell. Ha a friss vizet csak csepegtetjük a poshadt vízbe, attól az még poshadt marad. Ürítsük ki előbb a poharat!

rendben Rivaldo11! igazad lehet, akkor legyen így:
Gulácsi-Kádár-Juhász-Korcsmár-Debreceni-Varga-Koman-Dzsudzsák-Buzsáky-Németh-Rudolf/Simon A.
Válasz küldése