Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Végre vki, akinek a gondolatához nem kell semmit hozzátennem vagy leállni vitatkozni a magyar focival kapcsolatban.socio66 írta:Hát,San Marinót és Moldovát talán ütjük oda-vissza, a Finneket én igazából nem tudom hova tenni,de biztosan nem vagyunk jobbak tőlük,a Svédek elvileg kevesebbek lesznek egy Ibrával(?),ettől függetlenül jobbak, Hollandia meg játszadozni fog velünk.
Igazából semmi sanszunk nincs,kivéve persze ha a nagyok elszerencsétlenkedik mondjuk a Moldova elleni meccseiket,vagy nagy körbeverés lesz.
De még így is meg kellene verni egyszer-kétszer a Holland-Svéd párost, amire viszont nem sok esélyt látok.
Főleg ha kúman megint egy 4-6-0-át küld pályára,három vkp.-val az esetleges sorsdöntő meccseken..
Gerát már úgy sem fogja behívni, de ha Gera helyén Koman és a szélen Gosztonyi játszana azzal kiegyeznék. És persze Gulácsit a kapubaFernando írta:Szerintem nyújtsunk be egy petíciót, hogy ne 1 csatárral álljunk ki. Egyébként viccet félretéve normális összeállításban, felállásban elég jó kis csapatunk lenne.
------------------Fülöp------------------
-Bodnár---Juhász--Vanczák-----?----
-----------------Vadócz----------------
--Koman-----------------Dzsudzsák--
------------------Gera------------------
------Rudolf-------------Németh-------
Cserék közt is elég jó kis nevek lehetnének: Hajnal, Huszti, Dárdai, Buzsáky, Priskin, Torghelle, Szalai. Védőket nem írok. Nem igen jut eszembe sok. Maximum Korcsmár, vagy Szélesi. De még ott lehet Bodor is akár.
Sztem meg pont a hollandok azok, akik még egy teljesen tét nélküli meccsen sem adnak esélyt. Legalábbis a 2008-s EB, és a Vb selejtezők is ezt bizonyítják.barca99 írta:Remélem Koemanén megoldják okosba', és a hollandok az utolsó körben jönnek hozzánk. Az azért mindigképpen előny lenne.
Dehogynem, Holland-Svéd oda vissza 1-1, és máris mindkettőnek több pontja van mint nekünkmaister6000cm3 írta:FtcSikiHun írta:Én ezt várom:
Magyarország-San Marino 4-0 Gólszerzők: Huszti,Németh,Torghelle,Hajnal
San Marino-Magyarország 1-3 Gólszerzők: Torghelle,Németh(2)
Moldova-Magyarország 0-2 Gólszerzők: Juhász,Hajnal
Magyarország-Moldova 1-0 Gólszerző: Priskin
Svédország-Magyarország 2-0
Magyarország-Svédország 1-1 Gólszerző: Torghelle
Magyarország-Hollandi 0-3
Hollandia-Magyarország 2-0
Finnország-Magyarország 1-2 Gólszerző: Torghelle (2)
Magyarország-Finnország 1-0 Gólszerző: Koman
Bocsi fiúk, de jósnak érzem magam![]()
![]()
HAJRÁ MAGYARORSZÁG![]()
Csak egyvalamit felejtettél el barátom. Mégpedig azt, hogyha az eredmények így alakulnának, kijutnák a csoportból, És mivel az nem történhet meg, valami nem így fog elsülni.
FtcSikiHun írta:Én ezt várom:
Magyarország-San Marino 4-0 Gólszerzők: Huszti,Németh,Torghelle,Hajnal
San Marino-Magyarország 1-3 Gólszerzők: Torghelle,Németh(2)
Moldova-Magyarország 0-2 Gólszerzők: Juhász,Hajnal
Magyarország-Moldova 1-0 Gólszerző: Priskin
Svédország-Magyarország 2-0
Magyarország-Svédország 1-1 Gólszerző: Torghelle
Magyarország-Hollandi 0-3
Hollandia-Magyarország 2-0
Finnország-Magyarország 1-2 Gólszerző: Torghelle (2)
Magyarország-Finnország 1-0 Gólszerző: Koman
Bocsi fiúk, de jósnak érzem magam![]()
![]()
HAJRÁ MAGYARORSZÁG![]()
zola8787 írta:Bocsi a h.lye kérdésért, de a védelemben Szabó J. hol játszik, hány éves, kicsoda? Nem ismerem, télleg bocsi. Am nekem ők lennének a kezdők:Messa írta:Ha már itt tartunk, én valahogy így állítanám össze a csapatot, azthiszem:
----------------Gulácsi/Fülöp--------------
-Bodnár--Juhász---Szabó J.--Debreceni
-------------Varga/Vass Á.----------------
-Koman------------------------Dzsudzsák
-------------------Gera--------------------
----------Németh K. ---- Sanyi/Rudolf--
------------------Fülöp--------------
-Bodnár--Juhász-------------Leandro
------------------Vass Á.----------------
-------------------Hajnal talán--------------------
----------Torghelle ---- Rudolf--
Juhász mellé egyszerűen nem tudok kit írni, de biztos h nem Gyepes, Vaskó, Tímár
Hajrá magyarok!!
Bocsi a h.lye kérdésért, de a védelemben Szabó J. hol játszik, hány éves, kicsoda? Nem ismerem, télleg bocsi. Am nekem ők lennének a kezdők:Messa írta:Ha már itt tartunk, én valahogy így állítanám össze a csapatot, azthiszem:
----------------Gulácsi/Fülöp--------------
-Bodnár--Juhász---Szabó J.--Debreceni
-------------Varga/Vass Á.----------------
-------------------Gera--------------------
ugyanmár....felejtsétek már el Sanyit!!! Jó lenne, ha Koeman is alfelejtené....kééész..Messa írta:Ha már itt tartunk, én valahogy így állítanám össze a csapatot, azthiszem:
--
Nem! Itt is van rájátszás vagy, mi a fene... A 16 helyből, még 14 kiadó. (Ugye Ukrajna és Lengyelország kapásból ott van) 9 csoport van, a 9 csoportelső + a legjobb csoportmásodik automatikusan bejut, marad 4 hely, amiért a 8 2. helyezett játszik...LG írta:Itt hogy van amúgy, első 2 továbbjut? Mert ha igen, akkor a 2. helyre lehet esély.
Kb. ekkora mértékű változtatással lehetne is sanszunk arra, hogy majd a vb selejtezőkön okozhassunk meglepetést...Ráadásul egy-egy sikeresebb válogatott meccs a klubcsapataikban is "berobbanthatná" a fiatalokat-jó példa erre Koman esete, mint ahogy jónéhány afrikai játékos is a válogatott miatt került előtérbe a klubjainál.Fecooo írta:Rivaldo11 írta:Mint már írtam, nem esélyben, építkezésben kell gondolkodni. Ezek az ellenfelek épp megfelelőek a célra, vagyis hogy egy újjáépülő válogatott lemérhesse, merre tart. Fecooo: 3 fiatal nagyon kevés...ennél sokkal radikálisabb fiatalitás kell. Ha a friss vizet csak csepegtetjük a poshadt vízbe, attól az még poshadt marad. Ürítsük ki előbb a poharat!
rendben Rivaldo11! igazad lehet, akkor legyen így:
Gulácsi-Kádár-Juhász-Korcsmár-Debreceni-Varga-Koman-Dzsudzsák-Buzsáky-Németh-Rudolf/Simon A.
Pontosan, esetleg Korcsmár még jöhetne, avagy Simon padra mindenképp, de még annak is lenne értelme, ha Németh mellé Sanyikát raknánk, mert elvégre azért elég sokat dolgozik, nagyon hajt, talán ha nem egyedül lenne, akkor elég hasznos tag lehetne. Németh meg elég technikás ahhoz, hogy kompenzálja. Rudolf ebben az esetben hátrább léphetne, mert elég jó rúgó technikája van. Lőjünk távolról, elég sok nehéz bombázónk van.Fecooo írta:vmit mindenképpen szögezzünk le:
a Koeman-féle besz@ri focival esélyünk sincs... ha air-sanyika lesz egyedül elől, esélyünk se lesz. ha legalább 3 fiatal játékos nem lesz bevetve, esélyünk se lesz. ha ilyen gyepes, vanczák, halmosik lesznek hátul, esélyünk se lesz...
HAJRÁ MAGYAROK!
Gulácsi-Bodnár-Juhász-Debreceni-(egy jobbhátvéd)-Varga-Koman-Dzsudzsák-Buzsáky/Huszti/Hajnal- Németh-Rudolf
vmi hasonlót szeretnék látni 4-4-2-ben legalább...
Barcaman14 írta:Én Filkort biztos, hogy nem hívnám be. Sanyit csak a padra ültetném. Nem kell túlzásba vinni szvsz a fiatalok beépítését. Koman és Németh mindenképpen! Gulácsit is szépen lassan, mert azért kapus poszton most sem állunk rosszul: Fülöp,Király, Köteles! Bár Király ideje lassan lejár, de én Fülöpnek adnék azért egy esélyt mielőtt bevetésre kerülne Gulácsi.FtcSikiHun írta: Igen,igen, nagy részben igazÉn egy ilyet szeretnék látni:
---------------Gulácsi/Babos--------------
Bodnár/Kádár----Juhász------Korcsmár-----Debreceni
--------------------------Koman------------------
Gosztonyi/Filkor/Varga---------------------------Dzsudzsák
Rudolf/Priskin----Torghelle------Németh
Hajrá Magyarok!
Babos meg ár lemondta a válogatottságot végleg. Korcsmár jöhetne simán Juhász mellé! ÉS az a Kádár gyerek sem ügyetlen. de Gyepest, Halmosit, Vanczákot, Bodort stb... elfelejteném! Huszti,Dzsudzsák, Hajnal jöhet és Gerára is szükség van bárki bármit mond. Még mindig ő a legsokszínűbb magyar focista. A Fulhamben nem tolta rosszul a sérülése előtt. Rudolf is alap!
Rivaldo11 írta:Mint már írtam, nem esélyben, építkezésben kell gondolkodni. Ezek az ellenfelek épp megfelelőek a célra, vagyis hogy egy újjáépülő válogatott lemérhesse, merre tart. Fecooo: 3 fiatal nagyon kevés...ennél sokkal radikálisabb fiatalitás kell. Ha a friss vizet csak csepegtetjük a poshadt vízbe, attól az még poshadt marad. Ürítsük ki előbb a poharat!