Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Aki látta tegnap a Real meccset, meg tudná mondani, hogy valóban ilyen különbség volt a két csapat között, mert összefoglaló alapján akkor is megköszönhették volna Courtoisnak, ha 4 van közte, sőt!
Szerintem, ha minden "józan eszű" Barcelona szurkoló a szívére teszi a kezét, akkor el kell engedni ezeket a fenti dolgokat.
Szerintem jó döntés született. A probléma inkább az, hogy Baldé kezezése büntető volt, vagy hogy egy alapvonalon kipattanó labdát érint Eric Garcia keze, azokat meg befújták...FcBarcelona1 írta: ↑2025.11.05. 06:53:42Kezezés szituációra.
Kovácsnak ha jól emlékszem volt már vitatott játékvezetése a Realnak, mint ahogy erről Marcziniak jut még eszembe.
Nemrég írtam, a szuperliga miatt 4,5 milliárdra perlik az UEFA-t. Nem tudom mit kell még tenniük, hogy legalább pártatlan legyen a bíráskodás.
Addig minden másra ott van Negreira![]()
Igen, bejött amit vártam, sőt, ekkora különbségre nem is számítottam (nem eredményben, játékban) a Pool javára. Szoboszlai pedig idén a Liverpool legjobbja, és talán Európában is a legjobb középpályás eddig. Szép lenne, ha tavaszra is kitartana ez a forma.PR42 írta: ↑2025.11.04. 22:53:16Igazad volt! A Madrid nem bír a Liverpoolal.
Még van pár perc de a statisztikák egyértelműek. Én nem követtem a meccset de mindenképpen üdítő hogy gyengébb a Madrid.
Ezek szerint Alonsonak azért a komolyabb csapatok ellen még akadozik a gépezete, de sajnos ez a bajnokságban nem jelent semmit.
Meglátjuk hogyan tovább, én viszont továbbra is félek hogy a bajnokságban beérhetetlenek lesznek.
Idén bármennyire is nehéz de nekünk meg kellene hajtani a BL-t.
Igazad volt! A Madrid nem bír a Liverpoolal.

Már közel van a 16-hoz, de így is durva. Mondjuk az ágyusok azért valószínűleg nem fogják őt annyira széthajtani, mint mi a sajátjainkat.