Ligue 1 - Franciaország
- visca el barca
- Presidente del Barça
igy kell megoldani egy zártkapus meccset... törökország, hol máshol
csak nők és 12 éven aluli gyerekek mehettek a trabzon egyik meccsére... 42 ezer néző...
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... re-2131665
csak nők és 12 éven aluli gyerekek mehettek a trabzon egyik meccsére... 42 ezer néző...
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... re-2131665
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Ki6lEJHnk0
Gyere papa nem baj, hogy kiestetek
Cuki a kislány, ahogy odament
Gyere papa nem baj, hogy kiestetek

Cuki a kislány, ahogy odament

- visca el barca
- Presidente del Barça
az igen.
ma ugy látszik ilyen 93. perces nap van mindehol
montpellier az utolso utáni pillantban gyűrte maga alá a lillet, az utolsó fordulo előtt 3 ponttal vezet a psg-vel szemben..
és még mákjuk is van, mert ahhoz a tök utolsó auxerrehez mennek az uccsó forduloban, aki ma sikeresen kivívták a kiesést, ergó megszakadni biztos nem fognak... kizártnak tartom h a montpellier ott kikapjon.
a psg viszont ahhoz a lorienthoz megy, akiknek még kellenek a pontok...
nem semmi itt is mi van az alsóházban, akár még a 12. valenciennes is kieshet...
ma ugy látszik ilyen 93. perces nap van mindehol

montpellier az utolso utáni pillantban gyűrte maga alá a lillet, az utolsó fordulo előtt 3 ponttal vezet a psg-vel szemben..
és még mákjuk is van, mert ahhoz a tök utolsó auxerrehez mennek az uccsó forduloban, aki ma sikeresen kivívták a kiesést, ergó megszakadni biztos nem fognak... kizártnak tartom h a montpellier ott kikapjon.
a psg viszont ahhoz a lorienthoz megy, akiknek még kellenek a pontok...
nem semmi itt is mi van az alsóházban, akár még a 12. valenciennes is kieshet...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- fanbarca
- Entrenador del Barça
De azért a bajnokság kb. ma dől el.visca el barca írta:nah most hajrá arabok, vagy hajrá montpellier?fanbarca írta:Mekkora hajrá lesz itt még. Tűkön ülök. Nem nagyon követem a francia meccseket, de ez nagy ínyencség. Hasonló a mai PL-párbajhoz. Hajrá arabok.Maxwell miatt a PSG-nek szorítok, de a Montpellier sikere sem bántana.
![]()
amugy nagyon ne izgulj, még van két forduló![]()
a psgnek könnyebb a sorsolása, simán hozhato mindkét meccs, a montpellier ma a lille ellen izzadni fog, de az utolso fordulo sem lesz egyszeru a tökutolsó otthonában (aki még benn is maradhat..)

més que un club
- visca el barca
- Presidente del Barça
nah most hajrá arabok, vagy hajrá montpellier?fanbarca írta:Mekkora hajrá lesz itt még. Tűkön ülök. Nem nagyon követem a francia meccseket, de ez nagy ínyencség. Hasonló a mai PL-párbajhoz. Hajrá arabok.Maxwell miatt a PSG-nek szorítok, de a Montpellier sikere sem bántana.

amugy nagyon ne izgulj, még van két forduló

a psgnek könnyebb a sorsolása, simán hozhato mindkét meccs, a montpellier ma a lille ellen izzadni fog, de az utolso fordulo sem lesz egyszeru a tökutolsó otthonában (aki még benn is maradhat..)

- fanbarca
- Entrenador del Barça
Mekkora hajrá lesz itt még. Tűkön ülök. Nem nagyon követem a francia meccseket, de ez nagy ínyencség. Hasonló a mai PL-párbajhoz. Hajrá arabok.
Maxwell miatt a PSG-nek szorítok, de a Montpellier sikere sem bántana.

més que un club
Az európai foci utolsó nagy alakjai közül is távoznak páran (Del Piero, Raúl, Nesta) akik miatt én, és sok más társam is megszerette a focit.
Sok sikert nekik! Remélem még visszatérnek a foci vérkeringésébe valamilyen szinten.
szerk: és del Piero gólt lő az utolsó meccsén
Kaphatott tapsot a lecserélésénél.
Sok sikert nekik! Remélem még visszatérnek a foci vérkeringésébe valamilyen szinten.

szerk: és del Piero gólt lő az utolsó meccsén

Miért, hogy bánt el vele a Madrid? Évekig csak a neve miatt volt a kezdőben, inkább ő játszott méltatlanul a Madridhoz. Mennie kellett már, ezt sztem ő is nagyon jól tudja. Ennyi erővel mi is elbántuk Ronaldinhoval.Messidona10 írta:Pfú... Egy újabb legenda írta le magát a futball térképéről. Sok szerencsét és még sok szezont neki a továbbiakra. Mindig is tisztelettel figyeltem a játékát, és méltatlannak tartottam, ahogy a Madrid elbánt vele.lui1698 írta:RaúlAl Sadd (Katar)

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Pfú... Egy újabb legenda írta le magát a futball térképéről. Sok szerencsét és még sok szezont neki a továbbiakra. Mindig is tisztelettel figyeltem a játékát, és méltatlannak tartottam, ahogy a Madrid elbánt vele.lui1698 írta:RaúlAl Sadd (Katar)
Volt egy "kis" balhé.miihii írta:Jól sikerültkanty írta:Ma este kolozsvári rangadó. AZ "U" fogadja a CFR-t. A CFR vezeti a bajnokságot, ha ma nyer azzal hatalmas lépést tenni a bajnoki cím felé. A többit mondanom sem kell, CFR bajnokBL
összesorsolják a Barcával.
![]()
Tehát hajrá CFR.![]()
http://www.hatharom.hu/article/b1f224-h ... video?eb=1
Az U játékosai közül néhányat többet foci pálya közelébe sem szabadna engedni.
Kíváncsi vagyok, h a szövetség mivel rukkol el.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- miihii
- KHAL
Jól sikerültkanty írta:Ma este kolozsvári rangadó. AZ "U" fogadja a CFR-t. A CFR vezeti a bajnokságot, ha ma nyer azzal hatalmas lépést tenni a bajnoki cím felé. A többit mondanom sem kell, CFR bajnokBL
![]()
Tehát hajrá CFR.

http://www.hatharom.hu/article/b1f224-h ... video?eb=1
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Ma este kolozsvári rangadó. AZ "U" fogadja a CFR-t. A CFR vezeti a bajnokságot, ha ma nyer azzal hatalmas lépést tenni a bajnoki cím felé. A többit mondanom sem kell, CFR bajnok
BL
Tehát hajrá CFR.

Tehát hajrá CFR.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
De, a másik az Eurovíziós Dalfesztiválra készült elvileg.
-
- Capitá del Barça
Öhhhmmm............ez vicc lenne?

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
- Gerard3Piqué
- Jugador del Barça
Nekem pedig ez : http://www.youtube.com/watch?v=zFoNBrdmPUwGame90 írta:Nem ez lesz?
http://euro2012.blog.nepsport.hu/archiv ... zenejeben/
De ha focis zene, akkor ez a csúcs:
http://www.youtube.com/watch?v=5PX_tGWyt_g

-
- Llegenda del Barça
Most erre a pár meccsre már fölösleges, majd nyűron kell viszlátot mondani neki...visca el barca írta: edit:
inkább a mi sztárunkat, dösamp mestert vihetném már el vki a halálba.
Amúgy 2 éve is jól ment a Montpelliernek, szóval egy kis előzméyne azért vt ennek. Remélem behúzzák!
De ott van az ellenpélda 3 éve BL be jutott, tavaly emiatt a BL ben játszott az Auxerre, most meg irány a Ligue 2...
- visca el barca
- Presidente del Barça
hát az igazat megvallva fingom sincs h idén, tavalyhoz képest mitől olyan jók. játékost nem vettek tavaly, az edzőjukre, girardra se mondanám h vmi rutinnal behuzatta a sracokkal, hiszen neki ez az első komolyabb csapata, 2 vagy 3 éve van ott.
ha mégis mondanom kellene vmit:
- a többi "top" csapattal szemben ők nem szerepeltek nemzetközi porondon, ergo kevesebb meccsük volt
- otthon vmi brutalisan erosek voltak, én most meg nem keresem, de a 17-18 hazai meccsük 95%-án lehozták a 3 pontot
- a kutya nem gondolta volna h a márszej, a lille, a lyon, meg a szaud-arábia is ennyit fog betlizni. én idény elején simán azt hittem h a lyon lesz a bajnok, aztán mégsem. (lillere tettem volna még a nyaron a voksom, de hát azok a eladtak mindenkit: moussa sow, cabaye, adil rami, gervinhot hozzátok...)
- a montpellier nagyon bekezdett a szezon elején, ugye a téliszünetben mindenki azt hitte h kipukkadnak. hát ők meg azt hitték el, hogy bajnokok lehetnek... persze volt egy rakat mákos meccsük, amit nyögvenyelősen huztak be, de hát ez is kell.
és durvára megérdemlik! én meg főleg örülök h nem vmelyik okádék csapat nyerte

jövőre meg nézd meg sehol nem lesznek... jönnek majd az arabok, és 20 ponttal nyernek mindent... pfej...
ha mégis mondanom kellene vmit:
- a többi "top" csapattal szemben ők nem szerepeltek nemzetközi porondon, ergo kevesebb meccsük volt
- otthon vmi brutalisan erosek voltak, én most meg nem keresem, de a 17-18 hazai meccsük 95%-án lehozták a 3 pontot
- a kutya nem gondolta volna h a márszej, a lille, a lyon, meg a szaud-arábia is ennyit fog betlizni. én idény elején simán azt hittem h a lyon lesz a bajnok, aztán mégsem. (lillere tettem volna még a nyaron a voksom, de hát azok a eladtak mindenkit: moussa sow, cabaye, adil rami, gervinhot hozzátok...)
- a montpellier nagyon bekezdett a szezon elején, ugye a téliszünetben mindenki azt hitte h kipukkadnak. hát ők meg azt hitték el, hogy bajnokok lehetnek... persze volt egy rakat mákos meccsük, amit nyögvenyelősen huztak be, de hát ez is kell.
és durvára megérdemlik! én meg főleg örülök h nem vmelyik okádék csapat nyerte

jövőre meg nézd meg sehol nem lesznek... jönnek majd az arabok, és 20 ponttal nyernek mindent... pfej...

-
- aka Game90
Giroud-t tuti, hogy viszik, Senal, Spurs, Bayern is érdeklődik iránta. Meg szerintem Belhanda-t is elviszi egy AMadrid-szintű csapat.
Visca el barca, téged kérdezlek, mert te azért otthon vagy a francia fociban, ok, hogy csapatként működnek, de tavaly 14.-ek voltak, mi történt velük azóta azon kívül, hogy szerencsések és Giroud 20+ gólt lőtt a bajnokságban? Egyébként az ilyen 1 (?) éves fellángolásokat azért nem szeretem, mert egy Montpellier-nek azért sok lesz jövőre a Ligue 1 és a BL egyszerre. De természetesen grat nekik, ha megnyerik a bajnokságot, de ahogy nézem az utolsó 3 fordulóban nem lesz könnyű dolguk, Rennes, Lille, Auxerre (ha addig nem lesz tuti a kiesésük, akkor rohadtul harcolni fognak hazai pályán).
Ja, remélem Hazard végre eligazol egy komolyabb bajnokságba.
Visca el barca, téged kérdezlek, mert te azért otthon vagy a francia fociban, ok, hogy csapatként működnek, de tavaly 14.-ek voltak, mi történt velük azóta azon kívül, hogy szerencsések és Giroud 20+ gólt lőtt a bajnokságban? Egyébként az ilyen 1 (?) éves fellángolásokat azért nem szeretem, mert egy Montpellier-nek azért sok lesz jövőre a Ligue 1 és a BL egyszerre. De természetesen grat nekik, ha megnyerik a bajnokságot, de ahogy nézem az utolsó 3 fordulóban nem lesz könnyű dolguk, Rennes, Lille, Auxerre (ha addig nem lesz tuti a kiesésük, akkor rohadtul harcolni fognak hazai pályán).
Ja, remélem Hazard végre eligazol egy komolyabb bajnokságba.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- aka Game90
SírtamBob_Marley írta: Itt a védő már ne is haragudjon meg, de szerintem matta részegen 3 napos Tokaj borfesztivál után több dinamika lenne a mozgásomban mint neki....
Megkapja Neymar kivált, beáll teljesen rendben van, kap egy cselt befelé, azonnal megfordul védi a területet s itt szerintem elfárad, lenne lehetőség egy gyorsabb indulással becsúszó szerelésnek, de nem mert lekésik 1-2 ütemmel majd komolyan elfárad vagy én nem tudom, de innentől kezdve megy a lötyögés....Nevetséges az egész.Innentől kezdve megy az Neymar idelép odalép, a védő meg 3 mp-el később csak hogy lássák ellép!
Megkapja az ellenfél egyik legveszélyesebb embere a szélen a labdát, lelehetne duplázni, s kiszorítani, nem helyette ott hagyják old meg, ők meg sétálnak vissza, de úgy hogy komolyan mintha 40 fok lenne s a Váci utcában néznék a csajokat.....15 és a 28as játékos érthetetlen...De bezzeg reklamálni és pofázni ők mennek leghamarabb.
Ja és a legszebb, hogy amikor végre odalép, s elveszi a labdát Neymar nyom egy dupla Rittbergert, a nagy büdös semmire és lefújják....Kész átverés show volt ez a jelenet vagy mi , mert minden ésszerűséggel ellentmond ez a 43 mp...

Robinho is eléggé hájpolva volt, de ő sem futott be hatalmas karriert, Neymar-nak én még ennyit sem jósolok, de hátha rám cáfol. Barcába is max. akkor jöjjön, ha már bizonyított egy európai csapatban is, például egy Porto-ban (+ az arcból is vegyen vissza egy kicsit).
8 válogatott mez:
http://www.nemzetisport.hu/foci_eb_2012 ... on-2128303
Olasz 2. mez bejövős, de összességében a franciák meze tetszik a legjobban.
Tényleg, EB-n szerintetek ki lesz csalódás/meglepetéscsapat? Anglia leégésében biztos vagyok.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- visca el barca
- Presidente del Barça
senki nem fogja megvenni a sztárjaikat, mert ott nincsennek olyanok. bármilyen hihetetlen a mai világban, ők CSAPATKÉNT nyerik meg a ligue 1-t. emellett azért illik megemliteni, h eléggé szerencsések voltak mert őket elkerülték az állandó sérölések.
amugy talán a csatárukat viszik el, giroud-t ő azért eléggé szorta a golokat, vhol 25 környékén járhat.
edit:
amugy talán a csatárukat viszik el, giroud-t ő azért eléggé szorta a golokat, vhol 25 környékén járhat.
edit:

- fanbarca
- Entrenador del Barça
Az milyen, hogy a Montpellier nyeri meg a bajnokságot? :O
Ott a felpénzelt PSG, a nagymúltú Lyon, Marseille és a mostanában atomerős Lille. Erre meg a Montpellier megnyeri. Ez kész röhej, és ugyanakkor bitang nagy teljesítmény. Kíváncsi vagyok, kik vásárolják meg a sztárjait.
Wenger kapható a franciákra. 
Ott a felpénzelt PSG, a nagymúltú Lyon, Marseille és a mostanában atomerős Lille. Erre meg a Montpellier megnyeri. Ez kész röhej, és ugyanakkor bitang nagy teljesítmény. Kíváncsi vagyok, kik vásárolják meg a sztárjait.

més que un club