2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Piquét felküldjük csatárba?mess2009 írta:a Pool azért is érdekes lesz, mert a világ legjobb támadójával a világ legjobb védője áll majd szemben.(állítólag)
Megnyerni nem hiszem, hogy meg fogják, de ha a Real és a Juve megvolt nekik, a Spurs-t is zsebre teszik majd, ilyen védekezéssel.Nyiri81 írta:Ajax meg ki fog fulladni. Ugyanez volt a Monacoval pár éve. Csodaszámba ment pár meccsük és mégsem nyertek blt
Remélem a pool is elhiszi magáról és belefutnak egy zakóba.Feast4 írta:
A Pooltól én még nagyon félek... Aznegyetlen csapatnani nem is fog nekünk feküdni szóva ez még nem egyértelmű.
Szerintem vagy a Pool nyeri vagy mi...
A Pooltól én még nagyon félek... Aznegyetlen csapatnani nem is fog nekünk feküdni szóva ez még nem egyértelmű.ktm írta:Az lesz szanalmas ha innen nem a Barca nyeri meg a bl-t.
Azóta megváltoztak a számok gondolom még friss voltMatyiG írta:Nero. írta:Tegnap biztosra vettem hogy mi leszünk a favoritok a Pool ellen, de egyenlőre a bet365 2szeres pénzt ad a mi továbbjutásunkra, a Pool 1.75
Érdekes![]()
Fordítva.
Ugyan már nézted te ezt a meccset?Ez a hígfos tottenham nem játszik egy ligában velünk,az ajaxtól már jobban tartok viszont ott a sok fiatal szerintem összeroskadna egy BL döntő súlya alatt.herlius írta:Aha. Ezt megbeszélted már az Ajax és a Tottenham játékosaival is? Úgy látszik egyeseknek még a tavalyi római pofon sem volt elég kijózanító.StickyFingaz írta:Marha egyszerű a képlet.Valahogy át kell jutni a Poolon és mienk a BL.
Szerintem is megvan a BL ha megoldjuk a Poolt, de semmiképp sem szabad lenézni a Spurst vagy az Ajaxotherlius írta:Aha. Ezt megbeszélted már az Ajax és a Tottenham játékosaival is? Úgy látszik egyeseknek még a tavalyi római pofon sem volt elég kijózanító.StickyFingaz írta:Marha egyszerű a képlet.Valahogy át kell jutni a Poolon és mienk a BL.
Aha. Ezt megbeszélted már az Ajax és a Tottenham játékosaival is? Úgy látszik egyeseknek még a tavalyi római pofon sem volt elég kijózanító.StickyFingaz írta:Marha egyszerű a képlet.Valahogy át kell jutni a Poolon és mienk a BL.
az ajax bl győzelem 8-as szorzó volt még délután de most tuti le fog esniTomix354 írta:Te jó ég, ezeket az Ajax nagyon verné![]()
Lehet lassan rá kéne nézni arra, hogy mennyit fizetnek egy ajax döntőzésért