Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.02. 15:07:00

kilibarca írta:
Bob_Marley írta: Ja és a legszebb, hogy amikor végre odalép, s elveszi a labdát Neymar nyom egy dupla Rittbergert, a nagy büdös semmire és lefújják...

Én szeretnék végre egy olyan videót látni erről a gyerekről amikor 30 métert visszasprintelve visszazár, beáll, besegít a középpályán, labdát szerez megindul PASSZOL!!!! De eddig ezt még nem láttam, vagy rossz helyen kerestem :D
Azért a ló túl oldalára sem kéne átesni. Nem is a labdát nézi a csávó , persze bele kotor abba is véletlenül.

Még a mi támadóink között is kevés olyan van aki középpályán labdát szerezne.

Na a lényeg szerintem elkellene ismerni egy-két embernek hogy azért tehetséges ez a srác és nem Keirrison-hoz hasonlítani.Igaz hogy spanyol bajnokságban szorosabban fognák. De ha beállna a sorba fegyelmezettebb lenne nálunk amiben biztos vagyok (lásd Ibra) nem lenne rossz vétel.

Félre értés ne essék én nem vagyok elájulva tőle. De szvsz 90% hogy Rosell ide hozza és próbálom hozzá szoktatni magam.Ajánlom másoknak is mert nagy lesz a felháborodás.
Sztem meg akár Keirrison-hoz is lehetne hasonlítani, vagy Kerlonhoz, vagy Robinhohoz(ő úgy ahogy bevált, de azért akkorát őt sem robbant, mint amennyire agyonsztárolták) vagy sok egyéb más Pelé utód/csodagyerekhez, mert eddig egyiknél sem tett le többet az asztalra. Jöjjön el egy Európai top csapathoz, aztán majd meglátjuk. De azt is hozzá tenném, h az utolsó brazil támadók, akik igazán nagyot tudtak alkotni Európában, az Ronaldinho és Kaka. Viszont előbbi 2006, utóbbi 2007 óta csak árnyéka önmagának. Vagy ők változtak, vagy a foci, talán mind2.
kilibarca
Capitá del Barça

2012.05.02. 11:16:18

Bob_Marley írta: Ja és a legszebb, hogy amikor végre odalép, s elveszi a labdát Neymar nyom egy dupla Rittbergert, a nagy büdös semmire és lefújják...

Én szeretnék végre egy olyan videót látni erről a gyerekről amikor 30 métert visszasprintelve visszazár, beáll, besegít a középpályán, labdát szerez megindul PASSZOL!!!! De eddig ezt még nem láttam, vagy rossz helyen kerestem :D
Azért a ló túl oldalára sem kéne átesni. Nem is a labdát nézi a csávó , persze bele kotor abba is véletlenül.

Még a mi támadóink között is kevés olyan van aki középpályán labdát szerezne.

Na a lényeg szerintem elkellene ismerni egy-két embernek hogy azért tehetséges ez a srác és nem Keirrison-hoz hasonlítani.Igaz hogy spanyol bajnokságban szorosabban fognák. De ha beállna a sorba fegyelmezettebb lenne nálunk amiben biztos vagyok (lásd Ibra) nem lenne rossz vétel.

Félre értés ne essék én nem vagyok elájulva tőle. De szvsz 90% hogy Rosell ide hozza és próbálom hozzá szoktatni magam.Ajánlom másoknak is mert nagy lesz a felháborodás.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.02. 10:19:19

Én is teljesen egyet értek LG-vel meg visca el barcaval
Ezen videóban:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 3wYA7PeqsA
Itt a védő már ne is haragudjon meg, de szerintem matta részegen 3 napos Tokaj borfesztivál után több dinamika lenne a mozgásomban mint neki....
Megkapja Neymar kivált, beáll teljesen rendben van, kap egy cselt befelé, azonnal megfordul védi a területet s itt szerintem elfárad, lenne lehetőség egy gyorsabb indulással becsúszó szerelésnek, de nem mert lekésik 1-2 ütemmel majd komolyan elfárad vagy én nem tudom, de innentől kezdve megy a lötyögés....Nevetséges az egész.Innentől kezdve megy az Neymar idelép odalép, a védő meg 3 mp-el később csak hogy lássák ellép!

Na az ilyenekre mondom én is meg sokan, hogy ezt Európában nem, s ne csak az 1on 1 védőt nézzük hanem a többi középpályást, hát komolyan vérlázító!!!!

Megkapja az ellenfél egyik legveszélyesebb embere a szélen a labdát, lelehetne duplázni, s kiszorítani, nem helyette ott hagyják old meg, ők meg sétálnak vissza, de úgy hogy komolyan mintha 40 fok lenne s a Váci utcában néznék a csajokat.....15 és a 28as játékos érthetetlen...De bezzeg reklamálni és pofázni ők mennek leghamarabb.

Én sem tagadom Neymar tehetséges, de ez nem foci ez cirkusz, s ő ebben a karneváli revüben a legnagyobb bohóc, s nálunk a világ egyik legjobb csapatában nem bohócokra van szükség érzésem szerint!

Ja és a legszebb, hogy amikor végre odalép, s elveszi a labdát Neymar nyom egy dupla Rittbergert, a nagy büdös semmire és lefújják....Kész átverés show volt ez a jelenet vagy mi , mert minden ésszerűséggel ellentmond ez a 43 mp...

Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.02. 10:02:43

visca el barca írta:
LG írta: Kár, h ezen a videón nem látszik, de valójában a végén simán feldobja magát, hozzá se ér a védő. Amúgy megforgatta, és??? Ennek semmi értelme nincs, csak megtöri a támadás lendületét. Nem jósolok neki komoly jövőt Európában.
:D

igazabol én is azon röhögtem, hogy fél perc alatt, nagyjából 2 métert haladt az egész támadás.
Hát ez az...sztem ez a csapatársainak, illetve az edzőjének is kb. ugyanolyan idegesítő, ha nem jobban, mint az ellenfélnek. Látványos, de haszontalan. De a védő is nekem egy csöppet bénának tűnik. De ha esetleg megtudná ezt csinálni klasszis védőkkel, akkor elismerem, h ügyes, de ez még nekem kevés. Szezon elején, amikor Ronaldinhonak épp volt kedve focizni, akkor ő is úgy etette az ilyen védőket, ahogy akarta, holott Európában már ritkaságnak számított 2006 után, ha egy csele sikerült.
messideco
Presidente del Barça

2012.05.02. 09:23:28

Valahogy csak összegyűl 120 euró :( , vagy minimum 80 :?
http://www.knvbshop.nl/Products/Nike-Ne ... 39415.aspx
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.01. 22:12:11

LG írta:
Game90 írta:Megint Neymar:
http://gol.blog.nepsport.hu/archives/20 ... forgattak/

2. csel után már vártam, hogy felrúgják.
Kár, h ezen a videón nem látszik, de valójában a végén simán feldobja magát, hozzá se ér a védő. Amúgy megforgatta, és??? Ennek semmi értelme nincs, csak megtöri a támadás lendületét. Nem jósolok neki komoly jövőt Európában.
:D

igazabol én is azon röhögtem, hogy fél perc alatt, nagyjából 2 métert haladt az egész támadás.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.01. 22:08:26

Game90 írta:Megint Neymar:

Kár, h ezen a videón nem látszik, de valójában a végén simán feldobja magát, hozzá se ér a védő. Amúgy megforgatta, és??? Ennek semmi értelme nincs, csak megtöri a támadás lendületét. Nem jósolok neki komoly jövőt Európában.
PCsabi
aka Game90

2012.05.01. 22:02:14

Megint Neymar:

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.04.30. 20:30:48

Bob_Marley írta:Ajax bajnoki címének én is nagyon örülök !
7 évis "semmi" most meg zsinór 2 bajnoki cím.

Én is bízok benne marad a keret, esetleg tudnak erősíteni, s a BL-ben kicsit megráncigálják a nagyok bajszát.
Én is örülök az Ajax bajnoki címének, de nem hinném, h a BL-ben számolni kéne velük. Ma már szvsz ott tartunk, h a ukrán, orosz, török csapatok is komolyabb játékerőt képviselnek nemzetközi szinten, mint a hollandok.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.30. 18:06:23

Ajax bajnoki címének én is nagyon örülök !
7 évis "semmi" most meg zsinór 2 bajnoki cím.

Én is bízok benne marad a keret, esetleg tudnak erősíteni, s a BL-ben kicsit megráncigálják a nagyok bajszát.
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.04.30. 17:55:01

Az Ajax bajnok lett idén 8)

Legalább ha a legnagyobb kedvencem (BARCA) nem lett az, akkor olyanok,mint Dortmund,Ajax befutottak a végére :)

Remélem ma csatlakozik nagy részben hozzá a M.U. is.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.04.30. 15:27:38

Varatrix írta:
LG írta:Berúgott egy kamu 11-st, a második góljánál a óriásit hibázott a védő, pl. Pepe megette volna vacsorára a gyereket. A 3. góljánál meg inkább ne minősítsük a kapust...
A másik videón meg mikor már látta, h ez elqrta, simán feldobta magát, gusztustalan féreg.
Kb ugyanezek ugrottak be amikor megnéztem, csak nem mertem leírni... :roll: De főképp az hogy mennyire nincs értelmes védő a brazil ligába.
+ amennyire ezekből a videókból kiveszem, a játékvezetők is kevésbé engedik a kemény játékot, mint Európában(főleg ugye Angliában.) Ügyes srác ez a Neymar, az tény, de a szólóit nem Pepe, Puyol, v. Terry szintű védők ellen csinálja, a góljait nem Casillas-nak, vagy Cechnek lövi. Ha majd vmelyik európai top ligában is hasonló dolgokat tud mutatni, akkor elismerem.
Varatrix
Director del Fútbol

2012.04.30. 14:45:47

LG írta:Berúgott egy kamu 11-st, a második góljánál a óriásit hibázott a védő, pl. Pepe megette volna vacsorára a gyereket. A 3. góljánál meg inkább ne minősítsük a kapust...
A másik videón meg mikor már látta, h ez elqrta, simán feldobta magát, gusztustalan féreg.
Kb ugyanezek ugrottak be amikor megnéztem, csak nem mertem leírni... :roll: De főképp az hogy mennyire nincs értelmes védő a brazil ligába.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.04.30. 14:42:08

K900 írta:http://www.youtube.com/watch?v=u8V8cIn2 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=zRibfthOsc8

Te jó ég!!!:shock: Neymar mekkorát játszott a Sao Paulo ellen.Elképesztő játékos az biztos,én nagyon remélem titóék tesznek érte ajánlatott a nyárron. :D
Berúgott egy kamu 11-st, a második góljánál a óriásit hibázott a védő, pl. Pepe megette volna vacsorára a gyereket. A 3. góljánál meg inkább ne minősítsük a kapust...
Robcsyy
Entrenador del Barça

2012.04.30. 14:00:46

K900 írta:http://www.youtube.com/watch?v=u8V8cIn2 ... re=related

Te jó ég!!!:shock: Neymar mekkorát játszott a Sao Paulo ellen.Elképesztő játékos az biztos,én nagyon remélem titóék tesznek érte ajánlatott a nyárron. :D
majd ha európában mutat valamit akkor talán.
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.30. 13:59:36

hagyjuk már ezt a Neymart. Európában már 45x elsodorták volna a góljai előtt :D

Majd ha egy olasz,angol,spanyol ligában is így lövi a gólokat, akkor azt mondom oké.
K900
Jugador d'estrella

2012.04.30. 13:45:50

http://www.youtube.com/watch?v=u8V8cIn2 ... re=related

VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.04.29. 17:25:56

Twente is kipipálva. Szinte már bajnok az Ajax:) Frank de Boer 1 és félév alatt 2 bajnoki címet hozott, nem semmi. Főleg úgy, hogy tavaly mikor átvette a csapatot, elég nehéz helyzetben volt a klub, s idén is január környékén már 9-10 ponttal le voltak maradva az 1. helyezettel szemben.
Örülnék neki, ha nem szednék szét az Ajaxot, nyáron egy kis erősítéssel simán alkothatnának a BL-ben is. Viszont ha már szó volt igazolások topicba, hogy kéne egy vezér kh, akkor itt van Verthonghen! Határozott, elegáns, előre játékba is nagyon jó, s csk.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2012.04.28. 23:20:23

"If Lyon qualify for the Champions League and also win the 2011–12 Coupe de France, the fourth-placed team of the 2011–12 Ligue 1 will enter the group stage instead, Marseille will enter the play-off round instead, and the third qualifying round spot will be taken by the runners-up of the 2011–12 Coupe de France, which would be Quevilly."

Ha úgy jönnek össze a dolgok, akkor a francia harmadosztály 14. helyezettje ott lehet az Európa Liga 3. selejtezőkörében. Kicsi rá az esély, de érdekes lenne :D
Kash
Entrenador del Barça

2012.04.26. 21:37:13

Nekem Hollandia meze tetszik legjobban, őt követi a Lengyel, majd végül a Hortávt. Kiválló mind.

Várom már az EB-t, mivel a Spanyolok nagyon érdekelnek.

Néztem a Copa América-t is, az Argentinoknak szurkoltam, nem Messi végett, a VB óta imádom őket.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.04.26. 21:33:20

Ami az EB-t illeti, én egyre inkább érzem úgy, h a németek dominálni fognak. A EB/VB spanyol csapat sztem már túl van a csúcson, még mindig nagyon erősek, de már nem tartom őket a legjobbaknak. A hollandok pedig jók, de a németek elleni meccsen kijött, h még ők is jócskán le vannak maradva tőlük. Szóval én most a legerősebbnek a németeket érzem, már a VB is nagyon jók voltak, és szvsz most már igazán beértek. De ez még nem jelenti azt, h meg is nyerik majd a tornát, hisz az idei BL tökéletesen megmutatta, h nem mindig a legjobb nyer, és itt ráadásul nincs oda-visszavágó, csak egy meccs.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.04.26. 21:06:40

Sanama írta:Megértem, hogy Argentínok szívása miatt nem gondolsz másra, de a Brazilokkal nem gondolod hogy számolni kéne?
Brazilok az Afrika kupán is megégtek csúnyán Új Zéland ellen, szerintem itt se lesz sok szép élményük.

Most ez EL meccseket lesve jutott eszembe, hogy remélem VdB kiviszi Muniain-t, bírom a kisgyereket.

Ha ne adj isten Pep megy én szeretettel várom a csapatban jelenlegi mesterével együtt.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.25. 16:22:56

lui1698 írta:Akkor én ha szabad (meg ha nem akkor is :D ) írok egy kis szösszenetet a közelgő EB-ről.

Nya, mivel európában általában gyengén szerepelnek az argentínok, sőt most ki se jutottat a tornára a nagyon hülyék így muszáj vagyok keresni 1-2 szimpatikus csapatot magamnak.

Ott van ugye kapásból a spanyol banda, tele Barca-sokkal, nem kérdés.
Rajtuk kívül a másik csapat akiknek a meccseit valószínű nem fogom kihagyni az a lengyel válogatott. Nem igazán vágom milyen focit játszanak, meg hogy kik vannak a keretben (divatgci vagyok, igen és? ), nem is lényeg.
Azok az urak akik a lelátón tevékenykednek sokkal jobban érdekelnek.
Lesz gyerekek olyan hangulat, hogy tv-n keresztül is begyullad a krumplis tészta.

Angolok szerintem játszanak 1-2 közepes csoport meccset, aztán mennek is haza szépen, portugálok szintén.

Győztes szvsz a spanyol-holland-német hármasból kerül majd ki.
Megértem, hogy Argentínok szívása miatt nem gondolsz másra, de a Brazilokkal nem gondolod hogy számolni kéne?

Egyébként szerintem is Holland-Spanyol-Német 3mas fog dominálni, talán egy 4.csapat okozhat meglepetést, de azok nem az Angolok lesznek szerintem.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.04.25. 16:10:51

Akkor én ha szabad (meg ha nem akkor is :D ) írok egy kis szösszenetet a közelgő EB-ről.

Nya, mivel európában általában gyengén szerepelnek az argentínok, sőt most ki se jutottat a tornára a nagyon hülyék így muszáj vagyok keresni 1-2 szimpatikus csapatot magamnak.

Ott van ugye kapásból a spanyol banda, tele Barca-sokkal, nem kérdés.
Rajtuk kívül a másik csapat akiknek a meccseit valószínű nem fogom kihagyni az a lengyel válogatott. Nem igazán vágom milyen focit játszanak, meg hogy kik vannak a keretben (divatgci vagyok, igen és? ), nem is lényeg.
Azok az urak akik a lelátón tevékenykednek sokkal jobban érdekelnek.
Lesz gyerekek olyan hangulat, hogy tv-n keresztül is begyullad a krumplis tészta.

Angolok szerintem játszanak 1-2 közepes csoport meccset, aztán mennek is haza szépen, portugálok szintén.

Győztes szvsz a spanyol-holland-német hármasból kerül majd ki.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
messideco
Presidente del Barça

2012.04.25. 16:05:41

Nem tetszik a holland hazai. Miért kellett variálni a narancssárga színnel.
De az idegenbeli az csúcs 8)
Kép
"And my heart will leave you never."
Válasz küldése