Sztem meg akár Keirrison-hoz is lehetne hasonlítani, vagy Kerlonhoz, vagy Robinhohoz(ő úgy ahogy bevált, de azért akkorát őt sem robbant, mint amennyire agyonsztárolták) vagy sok egyéb más Pelé utód/csodagyerekhez, mert eddig egyiknél sem tett le többet az asztalra. Jöjjön el egy Európai top csapathoz, aztán majd meglátjuk. De azt is hozzá tenném, h az utolsó brazil támadók, akik igazán nagyot tudtak alkotni Európában, az Ronaldinho és Kaka. Viszont előbbi 2006, utóbbi 2007 óta csak árnyéka önmagának. Vagy ők változtak, vagy a foci, talán mind2.kilibarca írta:Azért a ló túl oldalára sem kéne átesni. Nem is a labdát nézi a csávó , persze bele kotor abba is véletlenül.Bob_Marley írta: Ja és a legszebb, hogy amikor végre odalép, s elveszi a labdát Neymar nyom egy dupla Rittbergert, a nagy büdös semmire és lefújják...
Én szeretnék végre egy olyan videót látni erről a gyerekről amikor 30 métert visszasprintelve visszazár, beáll, besegít a középpályán, labdát szerez megindul PASSZOL!!!! De eddig ezt még nem láttam, vagy rossz helyen kerestem
Még a mi támadóink között is kevés olyan van aki középpályán labdát szerezne.
Na a lényeg szerintem elkellene ismerni egy-két embernek hogy azért tehetséges ez a srác és nem Keirrison-hoz hasonlítani.Igaz hogy spanyol bajnokságban szorosabban fognák. De ha beállna a sorba fegyelmezettebb lenne nálunk amiben biztos vagyok (lásd Ibra) nem lenne rossz vétel.
Félre értés ne essék én nem vagyok elájulva tőle. De szvsz 90% hogy Rosell ide hozza és próbálom hozzá szoktatni magam.Ajánlom másoknak is mert nagy lesz a felháborodás.
Ligue 1 - Franciaország
- kilibarca
- Capitá del Barça
Azért a ló túl oldalára sem kéne átesni. Nem is a labdát nézi a csávó , persze bele kotor abba is véletlenül.Bob_Marley írta: Ja és a legszebb, hogy amikor végre odalép, s elveszi a labdát Neymar nyom egy dupla Rittbergert, a nagy büdös semmire és lefújják...
Én szeretnék végre egy olyan videót látni erről a gyerekről amikor 30 métert visszasprintelve visszazár, beáll, besegít a középpályán, labdát szerez megindul PASSZOL!!!! De eddig ezt még nem láttam, vagy rossz helyen kerestem
Még a mi támadóink között is kevés olyan van aki középpályán labdát szerezne.
Na a lényeg szerintem elkellene ismerni egy-két embernek hogy azért tehetséges ez a srác és nem Keirrison-hoz hasonlítani.Igaz hogy spanyol bajnokságban szorosabban fognák. De ha beállna a sorba fegyelmezettebb lenne nálunk amiben biztos vagyok (lásd Ibra) nem lenne rossz vétel.
Félre értés ne essék én nem vagyok elájulva tőle. De szvsz 90% hogy Rosell ide hozza és próbálom hozzá szoktatni magam.Ajánlom másoknak is mert nagy lesz a felháborodás.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én is teljesen egyet értek LG-vel meg visca el barcaval
Ezen videóban:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 3wYA7PeqsA
Itt a védő már ne is haragudjon meg, de szerintem matta részegen 3 napos Tokaj borfesztivál után több dinamika lenne a mozgásomban mint neki....
Megkapja Neymar kivált, beáll teljesen rendben van, kap egy cselt befelé, azonnal megfordul védi a területet s itt szerintem elfárad, lenne lehetőség egy gyorsabb indulással becsúszó szerelésnek, de nem mert lekésik 1-2 ütemmel majd komolyan elfárad vagy én nem tudom, de innentől kezdve megy a lötyögés....Nevetséges az egész.Innentől kezdve megy az Neymar idelép odalép, a védő meg 3 mp-el később csak hogy lássák ellép!
Na az ilyenekre mondom én is meg sokan, hogy ezt Európában nem, s ne csak az 1on 1 védőt nézzük hanem a többi középpályást, hát komolyan vérlázító!!!!
Megkapja az ellenfél egyik legveszélyesebb embere a szélen a labdát, lelehetne duplázni, s kiszorítani, nem helyette ott hagyják old meg, ők meg sétálnak vissza, de úgy hogy komolyan mintha 40 fok lenne s a Váci utcában néznék a csajokat.....15 és a 28as játékos érthetetlen...De bezzeg reklamálni és pofázni ők mennek leghamarabb.
Én sem tagadom Neymar tehetséges, de ez nem foci ez cirkusz, s ő ebben a karneváli revüben a legnagyobb bohóc, s nálunk a világ egyik legjobb csapatában nem bohócokra van szükség érzésem szerint!
Ja és a legszebb, hogy amikor végre odalép, s elveszi a labdát Neymar nyom egy dupla Rittbergert, a nagy büdös semmire és lefújják....Kész átverés show volt ez a jelenet vagy mi , mert minden ésszerűséggel ellentmond ez a 43 mp...
Ezen videóban:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 3wYA7PeqsA
Itt a védő már ne is haragudjon meg, de szerintem matta részegen 3 napos Tokaj borfesztivál után több dinamika lenne a mozgásomban mint neki....
Megkapja Neymar kivált, beáll teljesen rendben van, kap egy cselt befelé, azonnal megfordul védi a területet s itt szerintem elfárad, lenne lehetőség egy gyorsabb indulással becsúszó szerelésnek, de nem mert lekésik 1-2 ütemmel majd komolyan elfárad vagy én nem tudom, de innentől kezdve megy a lötyögés....Nevetséges az egész.Innentől kezdve megy az Neymar idelép odalép, a védő meg 3 mp-el később csak hogy lássák ellép!
Na az ilyenekre mondom én is meg sokan, hogy ezt Európában nem, s ne csak az 1on 1 védőt nézzük hanem a többi középpályást, hát komolyan vérlázító!!!!
Megkapja az ellenfél egyik legveszélyesebb embere a szélen a labdát, lelehetne duplázni, s kiszorítani, nem helyette ott hagyják old meg, ők meg sétálnak vissza, de úgy hogy komolyan mintha 40 fok lenne s a Váci utcában néznék a csajokat.....15 és a 28as játékos érthetetlen...De bezzeg reklamálni és pofázni ők mennek leghamarabb.
Én sem tagadom Neymar tehetséges, de ez nem foci ez cirkusz, s ő ebben a karneváli revüben a legnagyobb bohóc, s nálunk a világ egyik legjobb csapatában nem bohócokra van szükség érzésem szerint!
Ja és a legszebb, hogy amikor végre odalép, s elveszi a labdát Neymar nyom egy dupla Rittbergert, a nagy büdös semmire és lefújják....Kész átverés show volt ez a jelenet vagy mi , mert minden ésszerűséggel ellentmond ez a 43 mp...

Hát ez az...sztem ez a csapatársainak, illetve az edzőjének is kb. ugyanolyan idegesítő, ha nem jobban, mint az ellenfélnek. Látványos, de haszontalan. De a védő is nekem egy csöppet bénának tűnik. De ha esetleg megtudná ezt csinálni klasszis védőkkel, akkor elismerem, h ügyes, de ez még nekem kevés. Szezon elején, amikor Ronaldinhonak épp volt kedve focizni, akkor ő is úgy etette az ilyen védőket, ahogy akarta, holott Európában már ritkaságnak számított 2006 után, ha egy csele sikerült.visca el barca írta:LG írta: Kár, h ezen a videón nem látszik, de valójában a végén simán feldobja magát, hozzá se ér a védő. Amúgy megforgatta, és??? Ennek semmi értelme nincs, csak megtöri a támadás lendületét. Nem jósolok neki komoly jövőt Európában.![]()
igazabol én is azon röhögtem, hogy fél perc alatt, nagyjából 2 métert haladt az egész támadás.
Valahogy csak összegyűl 120 euró
, vagy minimum 80 
http://www.knvbshop.nl/Products/Nike-Ne ... 39415.aspx

http://www.knvbshop.nl/Products/Nike-Ne ... 39415.aspx
- visca el barca
- Presidente del Barça
LG írta:Kár, h ezen a videón nem látszik, de valójában a végén simán feldobja magát, hozzá se ér a védő. Amúgy megforgatta, és??? Ennek semmi értelme nincs, csak megtöri a támadás lendületét. Nem jósolok neki komoly jövőt Európában.Game90 írta:Megint Neymar:
http://gol.blog.nepsport.hu/archives/20 ... forgattak/
2. csel után már vártam, hogy felrúgják.

igazabol én is azon röhögtem, hogy fél perc alatt, nagyjából 2 métert haladt az egész támadás.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Kár, h ezen a videón nem látszik, de valójában a végén simán feldobja magát, hozzá se ér a védő. Amúgy megforgatta, és??? Ennek semmi értelme nincs, csak megtöri a támadás lendületét. Nem jósolok neki komoly jövőt Európában.Game90 írta:Megint Neymar:
-
- aka Game90
Megint Neymar:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Én is örülök az Ajax bajnoki címének, de nem hinném, h a BL-ben számolni kéne velük. Ma már szvsz ott tartunk, h a ukrán, orosz, török csapatok is komolyabb játékerőt képviselnek nemzetközi szinten, mint a hollandok.Bob_Marley írta:Ajax bajnoki címének én is nagyon örülök !
7 évis "semmi" most meg zsinór 2 bajnoki cím.
Én is bízok benne marad a keret, esetleg tudnak erősíteni, s a BL-ben kicsit megráncigálják a nagyok bajszát.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ajax bajnoki címének én is nagyon örülök !
Én is bízok benne marad a keret, esetleg tudnak erősíteni, s a BL-ben kicsit megráncigálják a nagyok bajszát.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Az Ajax bajnok lett idén
Legalább ha a legnagyobb kedvencem (BARCA) nem lett az, akkor olyanok,mint Dortmund,Ajax befutottak a végére
Remélem ma csatlakozik nagy részben hozzá a M.U. is.

Legalább ha a legnagyobb kedvencem (BARCA) nem lett az, akkor olyanok,mint Dortmund,Ajax befutottak a végére

Remélem ma csatlakozik nagy részben hozzá a M.U. is.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
+ amennyire ezekből a videókból kiveszem, a játékvezetők is kevésbé engedik a kemény játékot, mint Európában(főleg ugye Angliában.) Ügyes srác ez a Neymar, az tény, de a szólóit nem Pepe, Puyol, v. Terry szintű védők ellen csinálja, a góljait nem Casillas-nak, vagy Cechnek lövi. Ha majd vmelyik európai top ligában is hasonló dolgokat tud mutatni, akkor elismerem.Varatrix írta:Kb ugyanezek ugrottak be amikor megnéztem, csak nem mertem leírni...LG írta:Berúgott egy kamu 11-st, a második góljánál a óriásit hibázott a védő, pl. Pepe megette volna vacsorára a gyereket. A 3. góljánál meg inkább ne minősítsük a kapust...
A másik videón meg mikor már látta, h ez elqrta, simán feldobta magát, gusztustalan féreg.De főképp az hogy mennyire nincs értelmes védő a brazil ligába.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Kb ugyanezek ugrottak be amikor megnéztem, csak nem mertem leírni...LG írta:Berúgott egy kamu 11-st, a második góljánál a óriásit hibázott a védő, pl. Pepe megette volna vacsorára a gyereket. A 3. góljánál meg inkább ne minősítsük a kapust...
A másik videón meg mikor már látta, h ez elqrta, simán feldobta magát, gusztustalan féreg.

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Berúgott egy kamu 11-st, a második góljánál a óriásit hibázott a védő, pl. Pepe megette volna vacsorára a gyereket. A 3. góljánál meg inkább ne minősítsük a kapust...K900 írta:http://www.youtube.com/watch?v=u8V8cIn2 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=zRibfthOsc8
Te jó ég!!!:shock: Neymar mekkorát játszott a Sao Paulo ellen.Elképesztő játékos az biztos,én nagyon remélem titóék tesznek érte ajánlatott a nyárron.
A másik videón meg mikor már látta, h ez elqrta, simán feldobta magát, gusztustalan féreg.
majd ha európában mutat valamit akkor talán.K900 írta:http://www.youtube.com/watch?v=u8V8cIn2 ... re=related
Te jó ég!!!:shock: Neymar mekkorát játszott a Sao Paulo ellen.Elképesztő játékos az biztos,én nagyon remélem titóék tesznek érte ajánlatott a nyárron.
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
hagyjuk már ezt a Neymart. Európában már 45x elsodorták volna a góljai előtt 
Majd ha egy olasz,angol,spanyol ligában is így lövi a gólokat, akkor azt mondom oké.

Majd ha egy olasz,angol,spanyol ligában is így lövi a gólokat, akkor azt mondom oké.
- K900
- Jugador d'estrella
http://www.youtube.com/watch?v=u8V8cIn2 ... re=related

- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Twente is kipipálva. Szinte már bajnok az Ajax:) Frank de Boer 1 és félév alatt 2 bajnoki címet hozott, nem semmi. Főleg úgy, hogy tavaly mikor átvette a csapatot, elég nehéz helyzetben volt a klub, s idén is január környékén már 9-10 ponttal le voltak maradva az 1. helyezettel szemben.
Örülnék neki, ha nem szednék szét az Ajaxot, nyáron egy kis erősítéssel simán alkothatnának a BL-ben is. Viszont ha már szó volt igazolások topicba, hogy kéne egy vezér kh, akkor itt van Verthonghen! Határozott, elegáns, előre játékba is nagyon jó, s csk.
Örülnék neki, ha nem szednék szét az Ajaxot, nyáron egy kis erősítéssel simán alkothatnának a BL-ben is. Viszont ha már szó volt igazolások topicba, hogy kéne egy vezér kh, akkor itt van Verthonghen! Határozott, elegáns, előre játékba is nagyon jó, s csk.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
"If Lyon qualify for the Champions League and also win the 2011–12 Coupe de France, the fourth-placed team of the 2011–12 Ligue 1 will enter the group stage instead, Marseille will enter the play-off round instead, and the third qualifying round spot will be taken by the runners-up of the 2011–12 Coupe de France, which would be Quevilly."
Ha úgy jönnek össze a dolgok, akkor a francia harmadosztály 14. helyezettje ott lehet az Európa Liga 3. selejtezőkörében. Kicsi rá az esély, de érdekes lenne
Ha úgy jönnek össze a dolgok, akkor a francia harmadosztály 14. helyezettje ott lehet az Európa Liga 3. selejtezőkörében. Kicsi rá az esély, de érdekes lenne

- Kash
- Entrenador del Barça
Nekem Hollandia meze tetszik legjobban, őt követi a Lengyel, majd végül a Hortávt. Kiválló mind.
Várom már az EB-t, mivel a Spanyolok nagyon érdekelnek.
Néztem a Copa América-t is, az Argentinoknak szurkoltam, nem Messi végett, a VB óta imádom őket.
Várom már az EB-t, mivel a Spanyolok nagyon érdekelnek.
Néztem a Copa América-t is, az Argentinoknak szurkoltam, nem Messi végett, a VB óta imádom őket.

Ami az EB-t illeti, én egyre inkább érzem úgy, h a németek dominálni fognak. A EB/VB spanyol csapat sztem már túl van a csúcson, még mindig nagyon erősek, de már nem tartom őket a legjobbaknak. A hollandok pedig jók, de a németek elleni meccsen kijött, h még ők is jócskán le vannak maradva tőlük. Szóval én most a legerősebbnek a németeket érzem, már a VB is nagyon jók voltak, és szvsz most már igazán beértek. De ez még nem jelenti azt, h meg is nyerik majd a tornát, hisz az idei BL tökéletesen megmutatta, h nem mindig a legjobb nyer, és itt ráadásul nincs oda-visszavágó, csak egy meccs.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Brazilok az Afrika kupán is megégtek csúnyán Új Zéland ellen, szerintem itt se lesz sok szép élményük.Sanama írta:Megértem, hogy Argentínok szívása miatt nem gondolsz másra, de a Brazilokkal nem gondolod hogy számolni kéne?
Most ez EL meccseket lesve jutott eszembe, hogy remélem VdB kiviszi Muniain-t, bírom a kisgyereket.
Ha ne adj isten Pep megy én szeretettel várom a csapatban jelenlegi mesterével együtt.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Megértem, hogy Argentínok szívása miatt nem gondolsz másra, de a Brazilokkal nem gondolod hogy számolni kéne?lui1698 írta:Akkor én ha szabad (meg ha nem akkor is) írok egy kis szösszenetet a közelgő EB-ről.
Nya, mivel európában általában gyengén szerepelnek az argentínok, sőt most ki se jutottat a tornára a nagyon hülyék így muszáj vagyok keresni 1-2 szimpatikus csapatot magamnak.
Ott van ugye kapásból a spanyol banda, tele Barca-sokkal, nem kérdés.
Rajtuk kívül a másik csapat akiknek a meccseit valószínű nem fogom kihagyni az a lengyel válogatott. Nem igazán vágom milyen focit játszanak, meg hogy kik vannak a keretben (divatgci vagyok, igen és? ), nem is lényeg.
Azok az urak akik a lelátón tevékenykednek sokkal jobban érdekelnek.
Lesz gyerekek olyan hangulat, hogy tv-n keresztül is begyullad a krumplis tészta.
Angolok szerintem játszanak 1-2 közepes csoport meccset, aztán mennek is haza szépen, portugálok szintén.
Győztes szvsz a spanyol-holland-német hármasból kerül majd ki.
Egyébként szerintem is Holland-Spanyol-Német 3mas fog dominálni, talán egy 4.csapat okozhat meglepetést, de azok nem az Angolok lesznek szerintem.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Akkor én ha szabad (meg ha nem akkor is
) írok egy kis szösszenetet a közelgő EB-ről.
Nya, mivel európában általában gyengén szerepelnek az argentínok, sőt most ki se jutottat a tornára a nagyon hülyék így muszáj vagyok keresni 1-2 szimpatikus csapatot magamnak.
Rajtuk kívül a másik csapat akiknek a meccseit valószínű nem fogom kihagyni az a lengyel válogatott. Nem igazán vágom milyen focit játszanak, meg hogy kik vannak a keretben (divatgci vagyok, igen és? ), nem is lényeg.
Lesz gyerekek olyan hangulat, hogy tv-n keresztül is begyullad a krumplis tészta.
Angolok szerintem játszanak 1-2 közepes csoport meccset, aztán mennek is haza szépen, portugálok szintén.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.