Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Újra csak magamat idézem!Krojf írta:Egy biztos...
Én most nem veszek elő senkit, nem hányok egyetlen játékosunk szemére semmit, nem átkozom a gyengébben teljesítőt, nem hozakodok elő semmilyen korábbi rosszabb teljesítménnyel, hanem éltetem a CSAPAT sikerét!
Legyetek már képesek egy kicsit örülni is!!!
Labdarúgó társadalmunk gyümölcsöskertje meghozta az eddigi legfinomabb és legízletesebb termést a modern kori labdarúgás idején,
ezért szakajtsatok róla és egyétek jóízűen!
Most ez a dolgunk és a CSAPAT magasztalása!
Nem rúgunk bele semelyikbe, nem rontjuk a renoméját, hanem örülünk!
Ne váljon már belőletek amolyan tipikus magyar ember, aki annyira elszokott az örömtől, hogy mindenen fogást keres!
K.
Nekem nagy arcúnak tűnik a PÁLYÁN , nem ismerem igy nem tudom milyen az életben és ez csak az én személyes véleményem , de nekem akk is nagyarcúnak tűnikRivaldo11 írta:Ez a csehek ellen is bejött. Akkor is ezt írtam, akkor is hármat fogott.Rivaldo11 írta: Gulácsi kettőt megfog.![]()
Azért nem "haragszom", hogy nem jött be a tippem...![]()
Némethről: Tehát aki reklamál, és veszekszik a társaival egy rossz passz után-megjegyzem ezt nem kell úgy előadni, mintha rendszeres lenne, mert nem az-az csak nagyarcú lehet. Érdekes...
Ez a csehek ellen is bejött. Akkor is ezt írtam, akkor is hármat fogott.Rivaldo11 írta: Gulácsi kettőt megfog.
Megprobálom háthaRivaldo11 írta:Ezt kérdeztem én is többedmagammal. Mit cselekedett Németh, hogy nagyarcúzzák? Tán az a baj, hogy elvitte a Pool? Vagy mi? Mert egy nyilatkozatot, egy olyan utalást nem hallani tőle, ami ezt alátámasztaná.CFirpo3 írta:Nem tudom mire fel "nagyarcavannémethnek"-eznek itt sokan.
Igaz, a nyilatkozatait nem szoktam olvasni, és nem ismerem személyesen, de a pályán nekem egyáltalán nem tűnik nagyarcúnak.
![]()
Valaki felvilágosítana arról, hogy miért is jött divatba mostanság Némethet szidni?
Kifejezetten idegesítő kezd lenni, ezért megkérnék mindenkit aki nagyarcúzza, hogy most már támassza is alá.
Ezt kérdeztem én is többedmagammal. Mit cselekedett Németh, hogy nagyarcúzzák? Tán az a baj, hogy elvitte a Pool? Vagy mi? Mert egy nyilatkozatot, egy olyan utalást nem hallani tőle, ami ezt alátámasztaná.CFirpo3 írta:Nem tudom mire fel "nagyarcavannémethnek"-eznek itt sokan.
Igaz, a nyilatkozatait nem szoktam olvasni, és nem ismerem személyesen, de a pályán nekem egyáltalán nem tűnik nagyarcúnak.
![]()
Valaki felvilágosítana arról, hogy miért is jött divatba mostanság Némethet szidni?
ezzel vitatkoznék hogy zseniális kapus lesz, mert már most azFecooo írta: Gulácsi Péter zseniális kapus(lesz)!!!!
Amikor ott állsz, és ilyen megoldást választasz, akkor már nem számít. Ha nem flegmázik, de kihagyja, akkor max. azt mondjuk, hogy rossz tizenegyes. Kézilabdában próbálnál meg egy 7-es párbajnál ilyet lőni. A közönség mászna le, hogy kiheréljen.levproff írta:...
Illetve köszönjük neki, hogy továbblőtt minket Olaszország ellen, köszönjük neki, hogy a 89. percben kiharcolta ma a 11-est... És azt, hogy végül, ha csak másodjára is, de belőtte a maga büntetőjét...jelwaz írta:Németh!? Ez mi volt? Mire van ekkora arca egy U20-asnak? Az egész csapatával, az egész országgal kitolhatott volna... Tenyérbemászó önbizalom.
Ha Ő nincs akkor most 1-0 nyert volna Costa Rica,na meg Olaszországot ne is említsem..az lehet,hogy egy kicsit nagy arca van de amikor nagyon kell akkor lövi a gólokat!jelwaz írta:Az egész csapatával, az egész országgal kitolhatott volna...