Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én se vagyok otthon az olasz fociban viszont annyit tudok , hogy a Palermo tulajdonosa egy bizonyos Zamparini aki híresen nagy edzőcserélgető. Össze-vissza nevezz ki embereket. Rosszabb mint Perez csak ő ezt kicsibe csináljaTromort77 írta:Nem vagyok képben az olasz bajnoksággal, de tudna valaki mesélni róla, hogy mi az isten folyik a Palermonál?
Palermo sacked Novellino and is re-hiring Davide Ballardini. This will be the 9th coaching change of the season.
Nem semmi...Plusz még rátoldott legalább 40 percet, mert félidőben 0-2 a Juvenek.visca el barca írta:egy állat ez az ember
A Juventus 38 éves kapusa a Torino elleni olasz bajnoki mérkőzés 5. percében átlépte a 930 perces álomhatárt kapott gól nélkül, ezzel pedig már ő a Serie A történetének rekordere, nem az AC Milan korábbi kapusa, Sebastiano Rossi, aki 929 perccel volt csúcstartó.
ÚRisten de"csúnya" vót'...palesz77 írta:A nehéztüzérek ma elsülnek mindenhol, Coutinho után Pogba is veretett egy apróbb gólt - ő szabadból. Remélem Rakitic is csatlakozik ma hozzájuk..
Igazából arra gondoltam hogy Mou az életbe nem lett volna az edzőjük.Ha nem marad az Inter az egyetlen értékelhető állapotban levő csapat Olaszországban.De igazából ez mar teljesen mindegy.Viszont a jó képességű argentin megint összehozta.Az a gyerek több kárt csinál karrierje során mint hasznot.Sose fogom megérteni miért volt ott a vb.n és Tevez miért nem.Bob_Marley írta:...
Bírom az ilyen kérdéseket.Feast4 írta:Hogy tudsz az Internek szurkolni?Bob_Marley írta:Kupameccs és felforgatott csapatok, de meg is érdemelné az Inter hogy továbbmenjen.Nem érdekel a Juve meg az összes többi, csak az Internazionale. Forza Inter!!!!
Hogy tudsz az Internek szurkolni?Bob_Marley írta:Kupameccs és felforgatott csapatok, de meg is érdemelné az Inter hogy továbbmenjen.Nem érdekel a Juve meg az összes többi, csak az Internazionale. Forza Inter!!!!