Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ramos pedig már évek óta nagyon magas szintet hoz, ehhez még jönnek extrába a kritikus helyzetekben lőtt gólok. Nyilván be lehet találni 1-2 hibáért meg az elborulásaiért, de még a legnagyobb védőlegendák sem voltak hibátlanok. Nem lesz szimpatikus ezen a fórumon, amit írok, de korunk legnagyobb védőjének tartom. Erre persze nem még jár Aranylabda, de 2014-ben vagy 2016-ban nyugodtan kaphatott volna.S.Agüero írta:Robben mikor volt Aranylabdás formában? Plusz Ramos sem hiszem, h megérdemelte volna bármikor is.
10-ben nagyon sokan volt sérült, érdemben a VB-vel kezdődött neki a szezon, 12-ben meg Messi embertelen mennyiségű gólt vert, az meggyőzte a szavazókat.S.Agüero írta:Ha 2010 v 2012ben nem kapta meg, most sem fogja.
Szép lenne,talán ha Ini eldönti a Vb és Bl döntőt,akkor esélyes.Cestus írta:Ha netalántán tripláznánk és a spanyolok is jól szerepelnének a VB-n, Ini megkaphatná afféle életműdíjként.
Nem hát, de szép lenne.S.Agüero írta:Ha 2010 v 2012ben nem kapta meg, most sem fogja.
Ini.S.Agüero írta:Messi-CR-Ney hármason kívül szerintem esélytelen, hogy más kapja. Maximum egy BL+VB-re, aki mondjuk fossa is a gólokat/gólpasszokat, de ilyen ki lenne?
HA!!S.Agüero írta:Bár most csak egy BL/VB-cím esetén kapná meg szerintem, más meg úgyis esélytelen kettejükön kívül. Esetleg Neymar, ha behúzzák a BL-t és a VB-t is, de már valószínűleg most kiesnek ellenetek.
Nem, CR erre egyébként sem lenne erre képes, sosem volt az. Ha betennék CR-t Messi helyére, közel sem nyújtaná azt a teljesítményt, mint mondjuk Messi CR helyén. Láthattuk már Messit, hogy világklasszis játékra képes a szélen, irányító szerepben vagy elöl a kapu előtt, míg CR a kaputól távol már korántsem klasszis.Gondolom ilyenkor Messihez viszonyítjátok, aki "jobban meghatározza" a játékot, ez az összehasonlítás viszont már a két csapat stílusának eltérősége miatt sem lehetséges.
S.Agüero írta: Azért, mert ha nem olyan béna elöl az Alavés, simán lőhetett volna 1-2 gólt a félidő vége felé, nagyjából ugyanannyi lehetőségük volt, mint nektek, de ezt már leírtam az előbb is.
Aztán tolhatod nekem a hatalmas nagy szarkazmust, belemagyarázva olyat, amit nem is mondtam, hergeld magad nyugodtan.
A BL meg nem hiszem, hogy jönni fog nektek, ahhoz elég sok mindennek össze kéne állnia nálatok megint. CR meg lőheti a gólokat, amíg 14 pont a hátrány. Főleg úgy, hogy mezőnyben továbbra is szürke.
Tökéletesen egyetértekNero. írta:Valószínűleg a 88-93 között született (de valószínűleg tágabb generációban) is ő az egyik alap No1. Legyél Barcás Reálos megrögzött REAC drukker, vagy épp focit totálisan leszaró arc, Ronaldo valami más, ő a közös pont. A foci nagy tragédiája, hogy a fél karrierjét sérülten töltötte.csababarca írta:
Brazil Ronaldo.
Bekeretezve van egy brazil mez '98-ból a szobámban. Ennyi elég is a tudásáról.
Talán az egyetlen játékos, aki megjárta a Real-Barcát és az Inter-Milánt és mindegyik tábor összeborulva nosztalgiázik róla.
csababarca írta:Sztem a legnagyobb tehetséggel született focista. Nem volt gyengepontja.
Sztem a legnagyobb tehetséggel született focista. Nem volt gyengepontja.Nero. írta:Dwayne Johnson, lehet Rockot kellett volna.csababarca írta:Engem most az a kérdés foglalkoztat, hogy ki az a DJ Nero?
Ja brazil Ronaldo, az más. Mondjuk a prime Ronaldot csak YouTube-on láttam, de azt beszélik az valami más volt. Biztos hogy irdatlan komoly lehetett, mert +15 kilo túlsúllyal, több komoly sérülés utàn még mindig nagyon butított.
Hát sportolókról ment a téma, ezért ez járt a fejemben hogy e körből jöjjek rá.Nero. írta:Dwayne Johnson, lehet Rockot kellett volna.csababarca írta:Engem most az a kérdés foglalkoztat, hogy ki az a DJ Nero?
Ja brazil Ronaldo, az más. Mondjuk a prime Ronaldot csak YouTube-on láttam, de azt beszélik az valami más volt. Biztos hogy irdatlan komoly lehetett, mert +15 kilo túlsúllyal, több komoly sérülés utàn még mindig nagyon butított.
Dwayne Johnson, lehet Rockot kellett volna.csababarca írta:Engem most az a kérdés foglalkoztat, hogy ki az a DJ Nero?
Nem Ronciról beszéltemNero. írta:Ezzel viszont nem értek egyet. Tisztelem a portugált, és nagy győztes meg hatalmas gólgyáros, de itt sem a játékosok, sem az edzők, sem a szurkolók nem fogadták volna el ezt az önző mentalitást.recrea írta:Azért hidegrázós belegondolni, mit művelt volna Ronaldo a Busi-Iniesta-Xavi trióval a hátsójában
Mert a meccs/gól statja az tenyleg földöntúli, de azért tegyük hozzá hogy neki meccsenként simán van 10 próbálkozása.
A Unitedbe se termelt úgy, Fergusson felkoncolta volna ha ennyire önző.
+ A viselkedés amikor osztja a társakat, itt hamar ki lenne közösitve.
Szerintem ő a brazil Ronaldora gondolt. Ő mondjuk tényleg minden idők legjobbja lehetett volna akár, de súlyos sérülések és pajzsmirigyproblémája viszavetették, aztán már a hozzáállásával is komoly bajok voltak.Nero. írta:Ezzel viszont nem értek egyet. Tisztelem a portugált, és nagy győztes meg hatalmas gólgyáros, de itt sem a játékosok, sem az edzők, sem a szurkolók nem fogadták volna el ezt az önző mentalitást.recrea írta:Azért hidegrázós belegondolni, mit művelt volna Ronaldo a Busi-Iniesta-Xavi trióval a hátsójában
Mert a meccs/gól statja az tenyleg földöntúli, de azért tegyük hozzá hogy neki meccsenként simán van 10 próbálkozása.
A Unitedbe se termelt úgy, Fergusson felkoncolta volna ha ennyire önző.
+ A viselkedés amikor osztja a társakat, itt hamar ki lenne közösitve.
Ezzel viszont nem értek egyet. Tisztelem a portugált, és nagy győztes meg hatalmas gólgyáros, de itt sem a játékosok, sem az edzők, sem a szurkolók nem fogadták volna el ezt az önző mentalitást.recrea írta:Azért hidegrázós belegondolni, mit művelt volna Ronaldo a Busi-Iniesta-Xavi trióval a hátsójában
Ezzel így abszolút egyetértek.ultrasur írta:Nyilván ez egy összetett kérdés, ezért kell közös pontokat keresni. Gólok száma a támadóknál, gólpassz, sikeres passz ráta az irányítóknál, kapusoknál a góltalan meccsek száma stb. De erre jönnek rá a korszakalkotó megmozdulások: Casillas 2002 Bl döntő, Bergkamp legendás gójla a PL-ben és az Argentínoknak pl. Messi szólója a Getafe? ellen. és végül az elért kupák száma és ezután a pályán kívüli viselkedés.
Ennek fényében lehet korszakos és univerzális játékosokról beszélni.
Raúl nekünk univerzális legenda, de megértem, hogy a világ többi pontkán max egy korszakos spanyol tehetségként definiálják.
Nagyon zárójelben jegyzem meg, hogy az, hogy Iniesta nem aranylabdás, az a FIFA egyik legnagyobb szégyene...