messideco írta:Na jó... A minden este zülleni megyek mottót betartottam, úgyhogy lemaradtan erről

Köszi h szóltál

Akkor most mondom: Minden nap 18:00-tól megy az Eurosporton, 1960-tól 2008-ig végigveszik az adott országok válogatottainak Eb-n való szereplését.
Hihetetlen volt végignézni, megint eljött a világvége hangulat amit köszönhetek a srácoknak
Ennyi potenciál, és ennyi lábakban maradt cím.. Nem csoda ha a magyar ember szimpatizál velük, de azért 3 vb döntő az 3 vb döntő, és akkor a 78-as - Cruyff nélkülin - kapufa az utolsó percekben az extra time előtt... Mondjuk az vb, legalább behúzták Kempesék, ugye őket csípem még.
De ha már a két csapat történelme szóba került, akkor az utálatom fokozódik a németek irányába. Klinsi 90-s műesése egy vb címet ért, és senki nem beszél(t) róla eleget, a 74-s vb döntő bukó, ugye holland részről, a sok EB-s cumi, és akkor 54-t meg sem említettem, meg az átkozott berni stadiont - Barca szemszögből főleg.
Na visszatérve a műsorra - bár nehéz, úgy szítottam magamban a tüzet a németek ellen, komolyan

- a legdurvább amiről nem tudtam az a 92-s kiesés volt, Van Basten hagyta ki a tizenegyest a párbaj során.
Meg ugye a balszerencséhez hozzácsaphatjuk azt is hogy 1992-2000-ig csak tizenegyesekkel estünk ki EB-ről, a 2000-s a legszomorúbb, és akkor a 98-s vb elődöntőt meg sem említettem a brazilok ellen. Legalább a svédek ellen letudtuk az átkot
Na szóval nézzd meg lehet h van ismétlés, meg ilyen emlékeket indít el

Ha nincs akkor pü.