VictorValdes19 írta:lluisllach89 írta:
Tényleg hihetetlen, hogy ennyi jó csapat, generáció, s mindössze 1 EB cím. A legidegesítőbb a 2000-es EB volt. 2 tizenegyest kihagyni a rendes játékidőben... ráadásul Kluivert aki mindig berúgta (végén bevágta higgadtan a büntetőpárbajnál), akkor meg kapufára lőtte. De de Boer idegesített fel a legjobban. Kihagyja a meccsen az első büntetőt. Utána elvállalja a tizipárbajnál, kacsint a kamerába, erre megint kihagyja..

Pedig ha valamelyik csapat, akkor ez igazán megérdemelt volna egy EB/VB győzelmet.
lluisllach89 írta:Hihetetlen volt végignézni, megint eljött a világvége hangulat amit köszönhetek a srácoknak
+ + +
Szóról szóra adom!
Annyira elkeseredett ritkán voltam, mint az Olaszok elleni elődöntő után...
csoportot végigvertük, Franciákat is legyőztük a "B" csapattal (akkorra már ők is azzal tolták, mert "csak" a csoportelsőség volt a tét), majd kivégeztük a Jugokat 6-1el, aztán kihagytunk kismillió helyzetet, két 11est a rendes játékidőben a szokásukhoz híven védekező, undormányt bemutató Olaszok ellen.
és még a 11espárbajt is elbuktuk (bár az előzmények után,sajnos erre már akkor számítottam)
Az elszalasztott címeket tekintve ez biztos a top3ban van,ami nagyon fájó. Hiszen gyönyörű focit toltak,ráadásul otthoni rendezésű (jó Belgák társházigazdák voltak,de a Hollandok hazai stadionban játszottak végig természetesen) EB-n...és így kiesni...
annak a generációnak tudtam úgy szurkolni, mint a mostani spanyolnak. Jelenleg viszont egyértelmű,h Spanyoloknak szurkolnék a Hollandok ellen, akkoriban ez meg fordítva lett volna. Barca szempont akkoriban is beleszámított már, meg,hogy mennyi embert bírtam a csapatokban. Jelenlegi hollandban sok nincs.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.