Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Swansea 11. helye mindenképp dicséretes. Nem követem figyelemmel őket, de azt olvastam elég tetszetősen tolják. Pedig általában a PL kis és középcsapatok kegyetlen favágó brigádok.S.Agüero írta:
Pontosan ugyanezeket tudnám leírni! Nagy kedvencem, attól függetlenül hogy a fehérek mezét viselte, és örökre a nagy kedvencem is marad. Ha álomcsapat, akkor nálam a balhátvéd pozícióban mindig is bérelt helye lesz Robi Carlosnak!daffy írta:rc visszavonul.![]()
számomra ő volt A balhátvéd. illetve inkább a baloldal.. azt a sebességet,erőt nem nagyon látom a mai fiúkban. egy szeretetreméltó játékos volt,nagyon sajnálom,hogy befejezi,de jól döntött.
Valóban kivételes játékos, nagy egyénisége a labdarúgásnak. Kedveltem, annak ellenére, h fénykorát a Realban töltötte, illetve néha nagyon paraszt tudott lenni. Van egy-két olyan bomba gólja, amit azt hiszem sosem fogunk elfelejteni.daffy írta:rc visszavonul.![]()
számomra ő volt A balhátvéd. illetve inkább a baloldal.. azt a sebességet,erőt nem nagyon látom a mai fiúkban. egy szeretetreméltó játékos volt,nagyon sajnálom,hogy befejezi,de jól döntött.
De rossz.ab1daL írta: Francia-argentin, és Buenos Airesben nőtt fel.
Francia-argentin, és Buenos Airesben nőtt fel.fcbarca0827 írta:Mi az, hogy hazatért? Ő francia.Lionel85 írta:David Trezeguet hazatért, a River Plate játékosa lett a 34 éves csatár. Első meccsén góllal debütált a Racing Club elleni barátságos meccsen.
Mi az, hogy hazatért? Ő francia.Lionel85 írta:David Trezeguet hazatért, a River Plate játékosa lett a 34 éves csatár. Első meccsén góllal debütált a Racing Club elleni barátságos meccsen.
tavaly jobb átlagot hozott,mint ibrahimovic,idén viszont csak 8 meccset játszott(azokon gány is volt). én a helyében elmennék olaszországból,de nem feltétlen a psg-hezLG írta: 50 millióért sztem bőven megérné a Milannak eladni. Eleve semmit nem gyengülnének vele, mert az utóbbi időkben ugye Pato sok mindent nem tett hozzá a Milan eredményeihez, viszont abból a pénzből lehetne vmi normális embert igazolniuk.
50 millióért sztem bőven megérné a Milannak eladni. Eleve semmit nem gyengülnének vele, mert az utóbbi időkben ugye Pato sok mindent nem tett hozzá a Milan eredményeihez, viszont abból a pénzből lehetne vmi normális embert igazolniuk.ab1daL írta:Alexandre Patóért francia lapértesülések szerint 50 millió eurót kínál a Paris Saint-Germain a Milannak, a brazil csatárt pedig évi 7 millió eurós fizetéssel környékezték meg.
Pato idén (is) sokat volt sérült, a csapat jobbára nélküle kapaszkodott a tabella élére. A Milannál gyorsan cáfolták az átigazolás tényét, de Galliani azért nyitva hagyott egy kisajtót: "Pato nálunk fog maradni, efelől semmi kétség. Hacsak nem akar maga is távozni..."
Az átigazolási pletykát gondolkodás nélkül dobnánk a kacsák közé, ha a napokban Pato nem nyilatkozott volna a Corriere dello sportnak néhány érdekes dolgot. Az interjúból kiderül, hogy a csatár kapcsolata távolról sem felhőtlen a csapat edzőjével, Massimiliano Allegrivel.
http://huspiac.blog.nepsport.hu/archive ... olajvakum/
Szóról szóra adom!VictorValdes19 írta:Tényleg hihetetlen, hogy ennyi jó csapat, generáció, s mindössze 1 EB cím. A legidegesítőbb a 2000-es EB volt. 2 tizenegyest kihagyni a rendes játékidőben... ráadásul Kluivert aki mindig berúgta (végén bevágta higgadtan a büntetőpárbajnál), akkor meg kapufára lőtte. De de Boer idegesített fel a legjobban. Kihagyja a meccsen az első büntetőt. Utána elvállalja a tizipárbajnál, kacsint a kamerába, erre megint kihagyja..lluisllach89 írta:Pedig ha valamelyik csapat, akkor ez igazán megérdemelt volna egy EB/VB győzelmet.
+ + +lluisllach89 írta:Hihetetlen volt végignézni, megint eljött a világvége hangulat amit köszönhetek a srácoknak
Tényleg hihetetlen, hogy ennyi jó csapat, generáció, s mindössze 1 EB cím. A legidegesítőbb a 2000-es EB volt. 2 tizenegyest kihagyni a rendes játékidőben... ráadásul Kluivert aki mindig berúgta (végén bevágta higgadtan a büntetőpárbajnál), akkor meg kapufára lőtte. De de Boer idegesített fel a legjobban. Kihagyja a meccsen az első büntetőt. Utána elvállalja a tizipárbajnál, kacsint a kamerába, erre megint kihagyja..lluisllach89 írta:
+ + +lluisllach89 írta:Hihetetlen volt végignézni, megint eljött a világvége hangulat amit köszönhetek a srácoknak
Akkor most mondom: Minden nap 18:00-tól megy az Eurosporton, 1960-tól 2008-ig végigveszik az adott országok válogatottainak Eb-n való szereplését.messideco írta:Na jó... A minden este zülleni megyek mottót betartottam, úgyhogy lemaradtan errőlKöszi h szóltál