Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

nem mintha sokat játszanaPCsabi írta: Azért Szczesny lesérült az utolsó edzésen...![]()

Nyáron jött a német válogatott erőnléti (?) edzője, aki eddig elég jól végzi a dolgát.lui1698 írta:Wenger papa nem gondolkodott még ezen amúgy, hogy kellene vinni a csapathoz egy House-t vagy valakit, aki látott is már orvosi szakkönyvet legalább életében egyszer?
Az kemény, ilyen orvosokkal még a náthám se kezeltetném. Wenger papa nem gondolkodott még ezen amúgy, hogy kellene vinni a csapathoz egy House-t vagy valakit, aki látott is már orvosi szakkönyvet legalább életében egyszer?PCsabi írta:FACT: Arsenal FC have every single senior player fit & in full training for the first time since November 2005. Wow.

Rosszul fogalmaztam, edzedtek, de a hétvégére még nem elérhetők nagy valószínűséggel.PCsabi írta: Ha jól tudom, akkor mindketten edzettek.
Ha jól tudom, akkor mindketten edzettek.MR. TROMORT777 írta:Nem semmi, bár Welbeck és Wilshere is kétséges.
Szerintem ezt Csabi még tegnap küldte el, csak mostanra érkezett meg a poszt.MR. TROMORT777 írta:Nem semmi, bár Welbeck és Wilshere is kétséges.PCsabi írta:Bocs a tripláért, de ezt muszáj:
Nincs sérült az Arsenal keretében.
Nem olvastátok félre, de inkább leírom még egyszer:
NINCS SÉRÜLT AZ ARSENAL KERETÉBEN.
Nem semmi, bár Welbeck és Wilshere is kétséges.PCsabi írta:Bocs a tripláért, de ezt muszáj:
Nincs sérült az Arsenal keretében.
Nem olvastátok félre, de inkább leírom még egyszer:
NINCS SÉRÜLT AZ ARSENAL KERETÉBEN.

Vagy a hosszabbítás "induljon" 0-0-ról úgy, hogy ott már nem számít az idegenbeli gól. Így lenne fair.Bob_Marley írta:Ez jogos, rendes játék időn kívül már egy idegenbeli gól gyakorlatilag továbbjutást ér. Én is eltörölném ilyen esetben a hosszabbítást, egyből tizenegyesek.
Ez jogos, rendes játék időn kívül már egy idegenbeli gól gyakorlatilag továbbjutást ér. Én is eltörölném ilyen esetben a hosszabbítást, egyből tizenegyesek.PCsabi írta:És az mennyire igazságos, hogy most például a Leverkusen-nek volt plusz 30 perce, hogy lőjön egy gólt idegenben? Leverkusen - Atletico 1-0, Atletico - Leverkusen 1-0, rendes játékidőben nem tudták eldönteni, ilyen esetben azonnal mehetne a 11-es párbaj.

Csaba!MQuCsabi írta:Wenger nagyon kiakadt mind az idegenben lőtt gólok miatt, mind pedig a sajtó tevékenykedése miatt. Teszem hozzá, szerintem mindkettő jogos.
Ha a pályán nem, a médiában legalább hoz egy konstans szintet és mindig hallat magáról.MQuCsabi írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ak-2401489
Kár, hogy ez a csávó egyáltalán nem érti az egész szitut.De puffogjon csak, a fizetését így is megkapja.