2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A jó lónak a derbi napján kell jól futni.Kovbal88 írta:A Juve és az Atletico is jobban játszik, mint mi legnap. Az iram is sokkal jobb!
Azért ez a Juventus se volt olyan gyenge tegnap, főleg az első félidőben. Nem gondoltam, hogy kikapnak. Főleg, hogy az Atletico sincs valami nagy formában. Egyébként innen még visszalehet, jönni ez még pont azaz eredmény.Rivaldo11 írta:Egygólos matrac győzelemre számítottam, meglepett, hogy ennél nagyobb lett a különbség. A meccs jelenete, mikor miszterbéel fantasztikus karatemozdulattal segítette be Godin labdáját. Ez már önmagában aranyzsuga jelölést ér év végén. Van esélye az olaszoknak, de ehhez egy baromi gyors gól, és egy töketlen atleti kéne a visszavágón.
Egyedül a Real ellen ijednek meg.Rivaldo11 írta:Egygólos matrac győzelemre számítottam, meglepett, hogy ennél nagyobb lett a különbség. A meccs jelenete, mikor miszterbéel fantasztikus karatemozdulattal segítette be Godin labdáját. Ez már önmagában aranyzsuga jelölést ér év végén. Van esélye az olaszoknak, de ehhez egy baromi gyors gól, és egy töketlen atleti kéne a visszavágón.
Én nem bánom, nincs bajom a Cityvel, de ez is jelzi hogy azért tőlük sem kell annyira betojni, mint elsőre gondolnánkcsababarca írta:jynx.MessiNeymarSuarez írta: A nagy City meg jelenleg 2-1-re szív a Bundesliga 14-edik Schalke ellen
szép dolog a káröröm![]()
megérdemelte az AtMa, sokkal jobbak voltak a Juvénál, ennyi minimum volt közte.
jynx.MessiNeymarSuarez írta: A nagy City meg jelenleg 2-1-re szív a Bundesliga 14-edik Schalke ellen
Melyik a 8 életveszélyes lövéséből?MatyiG írta:3-2 a Citynek.
CR gólja parádés.
nem tudom, én az ilyeneket elvből nem fújnám meg, amikor a "sértett" repül mint a győzelmi zászló.Grimaldo írta: Azèrt ennél egyértelműbben es látványosan nehéz lenne valakit meglökni,teljesen jogos még ,ha dobta is magát.
Közben meg is szerezték a vezetést, már simán lehetne 3-0 is,gyengecske a Juve.
Azèrt ennél egyértelműbben es látványosan nehéz lenne valakit meglökni,teljesen jogos még ,ha dobta is magát.csababarca írta:nagyon nagy szégyen ez a VAR egyébként.
ez megint mi volt.
Ez a szubjektivitás folytatása, de semmiképpen nem objektív.ericco írta:Habzo szajjal ugyan nem, de talan nem tetszene, valoban. Viszont ti pedig teljes mellszelesseggel vedenetek a biro VAR alapjan torteno helyes donteset. Szoval ez szubjektiv. Az objektiv az, ami a szabalykonyvben van, azt pedig az UEFA szinte azonnal tisztazta.csababarca írta:maradjunk annyiban, hogy ha az Ajax kapujánál van ez, és annulálják a gólt, ki lennétek akadva, és szidnátok a VAR-t habzó szájjal.