hank1ee írta:Megnéztem ma a Southampton - Chelseat (1-1) és egyáltalán nem olyan jó alakulat ez a londoni, mint amilyennek mondják, persze biztos közrejátszik, hogy idén 2 meccsüket láttam és egyiken se nyertek. Lényeg a lényeg, ha egy masszívabb, okosabb csapattal találják szemben magukat elfogy a tudomány, és Hazard elkezdhet jobbra-balra húzogatni, hátha jutnak vele valahova. Fábregas se akkora ász, amekkorának a statok mutatják, ha éppen van mozgás és üres terület, szépen oda tudja adni a labdát, egyébként semmi extra, a többi játékos pedig jó tölteléknek, mostanában Costát is beleértve.
Ákos akkor te jól beleválasztottál a két meccsbe. Én az idén a Pool meccsek mellé, a tavalyi City meccsek helyett Chelsea bajnokikat választok. Így teljesen másképpen látom, mint te.
Masszív, jó csapat jelenleg, szerintem a tavalyinál is erősebbek lesznek a BL-ben, Fabregasnak vannak kifejezetten jó meccsei és Costa nagyon él a PL-ben. Nyáron azt gondoltam Costáról, hogy kifejezetten egyszezonos játékos, hát be kell vallanom nagyot tévedtem vele kapcsolatban. Hazard is egyre jobb évről évre, folyamatosan fejlődik.
A Chelsea-nek az lehet az egyetlen hátránya, hogy Jose nem nagyon szeret rotálni, kifulladásig nyomatja az álomkezdőjét. Az At. Madridnak tavaly majdnem bejött, neki nem biztos, hogy a PL/BL kombóban ez sikeres lesz.
A tegnapi meccsen is szinte felborult a pálya a második félidőben, de legalább Mou is megtapasztalta, milyen, ha buszoznak ellenük. Én a mostani gyengébb meccsüket a koncentráció hiányának tudom be, mert tulajdonképpen az utolsó momentumok nem sikerültek, játékban sokkal jobbak voltak. Kétnaponta pályára lépni iszonyatos azért, a Soton is teljesen elkészült az erejével, pedig amúgy viszonylag ötletes játékot nyomtak az első félidőben.
A meccs utáni Mou kirohanás a játékvezető ellen, viszont a szokásos szánalmas kategória.
Véleményem szerint nem volt tizenegyes, Fabre lába kereste a védő lábát, hogy el tudjon esni.
A Primera Divisionban befújják az ilyeneket, de ott is csak egy csapatnak.
A Tottenham edzője viszont jogosan rendezhetett volna kirohanást a MU meccs után, mert egy szöglet előtti szituációban, ahogyan Rooney két kézzel lebirkózta a fejelni készülő Tottenham játékost, azt a világon mindenhol megfújnák. Na, az volt igazán szánalmas játékvezetés.