Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
én nem vagyok egy pl-es, de lampard sztem jobb focista. technikásabb, jobban értette a játékot. viszont gerrard mindig is hajtósabb volt.PCsabi írta:Nem hiszem, hogy ez miatt teljesítenek alul. Szimplán csak kevés az angol válogatott.Petr írta:amikor a valogatott kimerultseg miatt alulteljesit a vilagesemenyeken akkor fel vannak haborodva.
Amúgy ki (volt) a jobb? Gerrard vagy Lampard?

PCsabi írta:Nem hiszem, hogy ez miatt teljesítenek alul. Szimplán csak kevés az angol válogatott.Petr írta:amikor a valogatott kimerultseg miatt alulteljesit a vilagesemenyeken akkor fel vannak haborodva.
Amúgy ki (volt) a jobb? Gerrard vagy Lampard?
Nem hiszem, hogy ez miatt teljesítenek alul. Szimplán csak kevés az angol válogatott.Petr írta:amikor a valogatott kimerultseg miatt alulteljesit a vilagesemenyeken akkor fel vannak haborodva.

Legyen 7, lényeg, hogy ugyanannyi nap alatt játszottunk 3-at mint most az angolokS.Agüero írta:Ez 7 nap.gg86 írta: Ez az év végi "meccsdömping" elég régóta jelen van Angliában, szerintem hiányozna a szurkolóknak ha megszüntetnék (a csapatoknak gondolom nem annyira)
Amúgy ez a 6nap/3 meccs nálunk is megvolt: 14/12/07 Barca-Espanyol; 14/12/10 Barca-PSG; 14/12/13 Getafe-Barca;
Ez 7 nap.gg86 írta:Ez az év végi "meccsdömping" elég régóta jelen van Angliában, szerintem hiányozna a szurkolóknak ha megszüntetnék (a csapatoknak gondolom nem annyiraroby122 írta:
Egyébként én sem értem mi ez az erőltetett menet , 6 nap alatt 3 meccs , nagyon sok.)
Amúgy ez a 6nap/3 meccs nálunk is megvolt: 14/12/07 Barca-Espanyol; 14/12/10 Barca-PSG; 14/12/13 Getafe-Barca;
Ez az év végi "meccsdömping" elég régóta jelen van Angliában, szerintem hiányozna a szurkolóknak ha megszüntetnék (a csapatoknak gondolom nem annyiraroby122 írta:
Egyébként én sem értem mi ez az erőltetett menet , 6 nap alatt 3 meccs , nagyon sok.
Már várom, hogy összekerüljünk velük a BL-ben, ezeket én már nem látom nyerni.Alcantara írta:FA kupa van hétvégén, az ott szent dolog. Megint beválasztottál Chelsea-ből!hank1ee írta:Nem mondom, hogy nem lepett meg marhára, hogy itt már megint forduló van. Ez mire jó? Bár a Chelseat megnézem este, várhattak volna vele hétvégéig szerintem, még csak csütörtök, 2-3 naponta nem lehet meccset rendezni...
Most láttam, hogy cipóra verik éppen őket.
Nekem ma minden meccs kimaradt, a "hosszított pihenő" miatt.
FA kupa van hétvégén, az ott szent dolog. Megint beválasztottál Chelsea-ből!hank1ee írta:Nem mondom, hogy nem lepett meg marhára, hogy itt már megint forduló van. Ez mire jó? Bár a Chelseat megnézem este, várhattak volna vele hétvégéig szerintem, még csak csütörtök, 2-3 naponta nem lehet meccset rendezni...

Giroud eltiltott, Welbeck sérült.roby122 írta:Hol volt Giroud és Welbeck ? Sérültek ?
Igen , én is észrevettem. Vannak potyagólok , minden kapus életében eljön , de amit itt ma lehozott Szczesny az felettébb vicces volt. Hol volt Giroud és Welbeck ? Sérültek ?PCsabi írta:Szczesny másnapos.
Az angol válogatott játékosai legnagyobb része Angliában játszik, és csodálkoznak, hogy semmit sem ér el a válogatott... Év végére a hátsójukon veszik a levegőt.hank1ee írta:Nem mondom, hogy nem lepett meg marhára, hogy itt már megint forduló van. Ez mire jó? Bár a Chelseat megnézem este, várhattak volna vele hétvégéig szerintem, még csak csütörtök, 2-3 naponta nem lehet meccset rendezni...
Illetve tavaly Gerrard adta a legtöbb gólpasszt a PL-ben, 13-at. Fabregas-nak ez a szám már most összejött.roby122 írta:Fabregas a Londoni klub legjobbja. Már most van annyi gólpassza , mint amennyi tavaly volt nálunk.
hank1ee írta:Megnéztem ma a Southampton - Chelseat (1-1) és egyáltalán nem olyan jó alakulat ez a londoni, mint amilyennek mondják, persze biztos közrejátszik, hogy idén 2 meccsüket láttam és egyiken se nyertek. Lényeg a lényeg, ha egy masszívabb, okosabb csapattal találják szemben magukat elfogy a tudomány, és Hazard elkezdhet jobbra-balra húzogatni, hátha jutnak vele valahova. Fábregas se akkora ász, amekkorának a statok mutatják, ha éppen van mozgás és üres terület, szépen oda tudja adni a labdát, egyébként semmi extra, a többi játékos pedig jó tölteléknek, mostanában Costát is beleértve.
A Chelsea 3 ponttal vezeti a tabellát félúton az előtt a City előtt, akiket nekünk elvileg simán verni kéne. Őket nem láttam, de ma szintén leikszeltek otthon a nem túl combos Burnley ellenében.
Ronald Koeman, a Szentek menedzsere egyébként érti a dolgát, volt Barcásként nem lepődnék meg, ha egyszer idekerülne edzőként. Taktikus, megfontolt, sőt helyenként kifejezetten tetszetős focit játszik a csapata, ebbe vastagon benne van az ő keze is.
A Chelseare visszatérve, a BL-ig elkanyarodva szerintem idén se lesznek ott a döntőben, annyira azért nem jók. Bayern, Real, Barca hármas az eddigiek alapján simán előrébb van.
Én is láttam, és azért Mata, Persie nyugodtan eldönthette volna, de a Spurs is a végén. Tipikus kapusok meccse volt.Petr írta:Tegnap néztem a Spurs-MU meccset, elég parázs meccs volt, mindkét csapat sokat köszönhet a kapusának. A MU jobban játszott, de gyakorlatilag nulla átütőerő volt mindkét csapat középpályáján, a meccs nagy része abból állt, hogy előrevágta a két csapat a labdát. A MU előfordult, hogy próbálta a középpályán megtartani, de a Spurs nulla volt, szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hogy Eriksen hányszor volt játékban.
Végül 0-0 lett, Lloris nem semmi teljesítményt nyújtott, ha egy bizonyos Young lövés beakad az a forduló gólja lett volna. Így a forduló védéséről beszélhetünk.
https://www.youtube.com/watch?v=GTVNDFoNmHI
Mondjuk biztos nem véletlen elsők, lehet hogy én fogtam ki a jóval gyengébb meccseiket. A BL-ben én abban bízom, hogy két meccsen meg lehet majd fogni őket, ahogy tavaly az Atleti. Persze a Realnak nem kívánnám.Alcantara írta: Masszív, jó csapat jelenleg, szerintem a tavalyinál is erősebbek lesznek a BL-ben, Fabregasnak vannak kifejezetten jó meccsei és Costa nagyon él a PL-ben.