Bundesliga / DFB Pokal

Foci a Barçán kívül
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.07. 18:56:04

A Schalke végül döntetlenezett, így egyelőre hatodikak, de sanszos, hogy a végére 7. hely lesz belőle.
De amúgy ma tudtam meg, hogy az is EL selejtezőt ér. Örülök neki Dárdaiék miatt, de amúgy nem értem mire fel. A spanyol liga azért erősebb, és ott csak két EL hely van. :shock:
Feast4
Director del Fútbol

2016.05.07. 18:26:31

LG írta:A Gladbach vezet. A jelenlegi állás szerint a 6. hely is nagyon necces lehet. :|
Most már Dárdaiék is vereségre állnak. Még lő egyet a Schalke, és vége mindennek. Az EL-re még akkor is maradna esély az uccsó fordulóban, de nem hinném, hogy ennyire vereség után pont a Mainzot verik meg idegenben, ez totális összeomlás. :(

Szerk: Ott is a Schalke gól, vicc. ](*,)
Ezt beszéltük valamelyik héten.Kipukkantak fizikailag is fejben is.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.07. 17:33:58

a hertha jól megnyomta a bajnokság végét :lol:

uccsó fordulóban fincsi lesz a werder-frankfurt kiesési derby..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.07. 17:08:56

A Gladbach vezet. A jelenlegi állás szerint a 6. hely is nagyon necces lehet. :|
Most már Dárdaiék is vereségre állnak. Még lő egyet a Schalke, és vége mindennek. Az EL-re még akkor is maradna esély az uccsó fordulóban, de nem hinném, hogy ennyire vereség után pont a Mainzot verik meg idegenben, ez totális összeomlás. :(

Szerk: Ott is a Schalke gól, vicc. ](*,)
Tromort77

2016.05.07. 16:47:15

palesz77 írta:Gladbach meccset en nezem, sokkal jobban jatszanak egesz meccsen, csak eszmeletlen benak a kapu elott ma. Lever neha kontrabol elmegy, de amugy nem ok veszelyeztetnek elsosorban. Kivancsi leszek, most a masodik felidot egyelore stream hianyaban meg nem kovetem sajna..:D
http://realmadridlive.in/live/Borussia- ... ng/3043%5B

http://serbiaplus.info/wlive14.html

amúgy innen vannak:
https://www.reddit.com/r/soccerstreams
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.05.07. 16:36:09

Gladbach meccset en nezem, sokkal jobban jatszanak egesz meccsen, csak eszmeletlen benak a kapu elott ma. Lever neha kontrabol elmegy, de amugy nem ok veszelyeztetnek elsosorban. Kivancsi leszek, most a masodik felidot egyelore stream hianyaban meg nem kovetem sajna..:D
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.07. 16:26:24

A félidőben minden 4. helyre esélyes csapat x-re áll. Komoly izgalmak várhatóak a következő 45 percben.
Remélem a Leverkursen annak ellenére, hogy megvan a 3. helye, győzelemre fog törekedni, a Herthának pedig győznie kéne végre, a Mainz otthonában még nehezebb lesz.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.30. 17:47:40

Hertha szempontból nem alakul jól a forduló. Mönchengladbach beelőzte őket, Schalke 1 pontra feljött, egyedül a Mainz x-e jó, így ők még mindig 3-ra vannak.

Persze, ha győzni tudnának ma, akkor minden rendben lenne, de még ha 1 pontot elhoznának, az is segítene vmit. Csak sajnos a két csapat aktuális formáját nézve nagyon sanszos a hazai győzelem. :?
Alfa
Entrenador del Barça

2016.04.29. 13:21:55

Feast4 írta: Ez szép és jó csak Bayern nevelés.Szerintetek Bojan bem jönne vissza ha mi hívnánk.Sokat számít honnan jöttél.
Persze Bayern nevelés csak ha tudta magáról jól, hogy egy adott pillanatban eligazolna szívesen a bajorokhoz akkor ne nyilatkozza le, hogy őt többé nem érdekli a Bayern. Utálom amikor egy játékos folyton ajnározza a klubját, csókolja a csapat címerét és társai aztán pedig lelép egy másik klubba és ott ugyan ezt folytatja ( ez most nem Hummelsre vonatkozott mielőtt még valaki félreérti). Igazából annyira nem érdekel mert nem vagyok Dortmund fan csak nagyon szimpatikusak nekem, ezért sajnálom ezt a Hummels ügyet.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Feast4
Director del Fútbol

2016.04.29. 13:10:52

Alfa írta:
Feast4 írta:
Egyszerűen nem értem a logikátokat.Minden német játékos alma a Bayern.Nagyon ritka az olyan madár mint Reus aki dortmundi születésű és ilyen szinten Dortmund hű.Ráadásul Hummels Bayern nevelés.Ha jók emlékszem neg LvG adta el mert nem volt elég jó a Bayernhez.Most felnőtt visszaveszik.Az igazi törzsgyökeres németországi vagy itt felnőtt játékosok tesznek a Barcára a Realra vagy az olajcsapatokra Szerintetek Kroos eljött volna valaha onnan ha Pepnek kell?Vagy Schweinsteiger?Dehogy jött volna.

Ez a Bundesliga sajátja van a Bayern és a liga akiknek a játékosai 80%-a a Bayernbe vágyik.
Azért csalódtam Hummelsbe mert ha jól emlékszem lenyilatkozta valamikor, hogy őt már nem érdekli többé a Bayern. Plusz Kehl távozásával ő lett a CSK is. Azt hittem és reméltem, hogy klubikonná válik a sárgáknál hiszen elég sokat adott ő a Dortmundnak (és ez fordítva is igaz). Az kétségtelen, hogy szakmailag előre lépett és ha kizárólag innen közelítjük meg a dolgot akkor érthető a váltás.
Ez szép és jó csak Bayern nevelés.Szerintetek Bojan bem jönne vissza ha mi hívnánk.Sokat számít honnan jöttél.
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2016.04.28. 18:17:04

Feast4 írta:
Egyszerűen nem értem a logikátokat.Minden német játékos alma a Bayern.Nagyon ritka az olyan madár mint Reus aki dortmundi születésű és ilyen szinten Dortmund hű.Ráadásul Hummels Bayern nevelés.Ha jók emlékszem neg LvG adta el mert nem volt elég jó a Bayernhez.Most felnőtt visszaveszik.Az igazi törzsgyökeres németországi vagy itt felnőtt játékosok tesznek a Barcára a Realra vagy az olajcsapatokra Szerintetek Kroos eljött volna valaha onnan ha Pepnek kell?Vagy Schweinsteiger?Dehogy jött volna.

Ez a Bundesliga sajátja van a Bayern és a liga akiknek a játékosai 80%-a a Bayernbe vágyik.
Azért csalódtam Hummelsbe mert ha jól emlékszem lenyilatkozta valamikor, hogy őt már nem érdekli többé a Bayern. Plusz Kehl távozásával ő lett a CSK is. Azt hittem és reméltem, hogy klubikonná válik a sárgáknál hiszen elég sokat adott ő a Dortmundnak (és ez fordítva is igaz). Az kétségtelen, hogy szakmailag előre lépett és ha kizárólag innen közelítjük meg a dolgot akkor érthető a váltás.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Feast4
Director del Fútbol

2016.04.28. 18:09:01

Alfa írta:Hivatalos

A Dortmund elfogja adni Hummelst a Bayernnek. Már csak az ára a kérdéses.

Többet vártam a sráctól...
Egyszerűen nem értem a logikátokat.Minden német játékos alma a Bayern.Nagyon ritka az olyan madár mint Reus aki dortmundi születésű és ilyen szinten Dortmund hű.Ráadásul Hummels Bayern nevelés.Ha jók emlékszem még LvG adta el mert nem volt elég jó a Bayernhez.Most felnőtt visszaveszik.Az igazi törzsgyökeres németországi vagy ott felnőtt játékosok tesznek a Barcára a Realra vagy az olajcsapatokra Szerintetek Kroos eljött volna valaha onnan ha Pepnek kell?Vagy Schweinsteiger?Dehogy jött volna.

Ez a Bundesliga sajátja van a Bayern és a liga akiknek a játékosai 80%-a a Bayernbe vágyik.Amin annyira nincs is mit csodálkozni.Évek óta benne vannak Európa 3-4 legerősebb csapatában.Anyagilag piszokul stabilan ott vannak és bármit megtehetnek.ÉS az egyetlen csapat ami minden évet nyereséggel zár.
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2016.04.28. 17:36:01

Hivatalos

A Dortmund elfogja adni Hummelst a Bayernnek. Már csak az ára a kérdéses.

Többet vártam a sráctól...
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
defender3
Entrenador del Barça

2016.04.25. 13:35:37

Dárdai szerintem nem fog elmenni máshova edzősködni. Ő kb. a Herthából fog kihalni. De miért is menne el máshova ha ott szeretik, megbecsülik és jól érzi magát Berlinben.
Annyira nem is lenne baj ha nem jutna még európai kupába be a Hertha. Nem hinném, hogy bírná a csapat azt a fajta terhelést. Meg ki tudja mennyi pénz lesz a keret erősítésére.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.25. 13:22:46

visca el barca írta:minden rossz indulat nélkül, de sztem ez a csapat pont dárdainak való. középszer, vagy az alatti spílerek, akikkel betaníttat egy védekező szisztémát és ennyi. kétlem, hogy ő képes lenne valami attraktív játékra, mint mondjuk a gladbach, vagy a leverkusen
Ezzel nem értek egyet! A tavalyi szezonban tényleg csak annyi volt a siker titka, amit leírtál, ebben a szezonban viszont jelentősen javult a támadójátékuk is. Szerintem voltak meccsek, ahol kifejezetten jól futballozott a Hertha, főleg a keret minőségéhez képest.

De ezt igazából csak akkor tudnánk eldönteni, ha elmenne egy olyan csapathoz, ahol lehetősége lenne más útra is. Itt azért erősen korlátozottak a lehetőségei, a válogatottnál meg még inkább azok voltak.

De eddig én nagyon dicsérném a munkáját, mert látszik benne a tudatos építkezés, és a fejlődés, és a válogatott után már a második válságban lévő csapatot tette helyre. Ha átlagoljuk azt az időszakot, amikor nagyon ment nekik, meg a mostanit, akkor nálam ez jön ki.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.25. 13:06:53

minden rossz indulat nélkül, de sztem ez a csapat pont dárdainak való. középszer, vagy az alatti spílerek, akikkel betaníttat egy védekező szisztémát és ennyi. kétlem, hogy ő képes lenne valami attraktív játékra, mint mondjuk a gladbach, vagy a leverkusen
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2016.04.25. 12:45:23

LG írta:
Feast4 írta:Néztem most az utolsó 3-4 meccs mét a Herthának.És most itt nem a Bayernt vagy a Dortmundit kell alapul venni de azt látom hogy a csapat ma teljesen kifingott.Erőn felül teljesítettek és eddig tartott.Eleve az egész csapat lassú ezért próbálja ezt a gyors átforgatjuk a labdát a másik emberhez aztán vissza majd megtaláljuk a csatárt hátha beveri játékot játszani de ehhez meg nem elég labdabiztosak.Sok gond van ott.De elfogytak fejben is erőben is.Nagyon jó lenne ha megtartanáj a helyüket de sajnos meg az 5. hely sem igazán reális.
Én is ezt érzem náluk, és inkább csak reménykedek a 4. helyben. Mindenesetre akár BL, akár EL-es helyen végeznek, szükségük lesz erősítésre. Láthattuk, hogy még egy Wolfsburgnak is sok volt a kettős terhelés, a Mönchengladbach is BL búcsú után kezdte el a felzárkózást.
Németországban jelenleg csak Bayern, Dortmund kettősnek van elég mély kerete ahhoz, hogy két fronton is eredményesek tudjanak lenni.
Ettől függetlenül gondolom szívesen bevállalnák ilyen jövőbeli gondokkal is azt a 4. helyet. :mrgreen:

Nyilván bevallalnák de a jelenlegi formában nagyon kellenének a körbevetések is.Aztán meg vagy 60 millió a nyáron csapatatalakításra mert ez a játék hosszú távon nem megy.De se pénzük se keretük nincs nemzetközi porondra.EL meg szerintem nem is hozna új sponzort meg játékost.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.25. 09:00:18

Feast4 írta:Néztem most az utolsó 3-4 meccs mét a Herthának.És most itt nem a Bayernt vagy a Dortmundit kell alapul venni de azt látom hogy a csapat ma teljesen kifingott.Erőn felül teljesítettek és eddig tartott.Eleve az egész csapat lassú ezért próbálja ezt a gyors átforgatjuk a labdát a másik emberhez aztán vissza majd megtaláljuk a csatárt hátha beveri játékot játszani de ehhez meg nem elég labdabiztosak.Sok gond van ott.De elfogytak fejben is erőben is.Nagyon jó lenne ha megtartanáj a helyüket de sajnos meg az 5. hely sem igazán reális.
Én is ezt érzem náluk, és inkább csak reménykedek a 4. helyben. Mindenesetre akár BL, akár EL-es helyen végeznek, szükségük lesz erősítésre. Láthattuk, hogy még egy Wolfsburgnak is sok volt a kettős terhelés, a Mönchengladbach is BL búcsú után kezdte el a felzárkózást.
Németországban jelenleg csak Bayern, Dortmund kettősnek van elég mély kerete ahhoz, hogy két fronton is eredményesek tudjanak lenni.
Ettől függetlenül gondolom szívesen bevállalnák ilyen jövőbeli gondokkal is azt a 4. helyet. :mrgreen:
Feast4
Director del Fútbol

2016.04.25. 08:49:56

Néztem most az utolsó 3-4 meccs mét a Herthának.És most itt nem a Bayernt vagy a Dortmundit kell alapul venni de azt látom hogy a csapat ma teljesen kifingott.Erőn felül teljesítettek és eddig tartott.Eleve az egész csapat lassú ezért próbálja ezt a gyors átforgatjuk a labdát a másik emberhez aztán vissza majd megtaláljuk a csatárt hátha beveri játékot játszani de ehhez meg nem elég labdabiztosak.Sok gond van ott.De elfogytak fejben is erőben is.Nagyon jó lenne ha megtartanáj a helyüket de sajnos meg az 5. hely sem igazán reális.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.24. 20:01:11

Be is húzta a Leverkursen, a Hertha szempontjából ez volt a jobb eredmény. Kövi meccsen ők mennek Brandtékhoz.

A Mönchengladbach pedig a nagyobb bajor csapathoz, reméljük ott lezakóznak ők is.

A Schalkenak és Mainznak verhető ellenfeleik lesznek. Ha ők hozzák a meccsüket, Dárdaiék és BM nem, akkor 3-an lesznek 1 ponttal mögöttük.

A 33. fordulóban a Herha fogadja Darmstadttot, azt illene behúzni.
Lesz viszont egy jó kis Mönchengladbach-Leverkursen rangadó, itt ugye x, vagy vendég siker lenne a jó.
A Mainz Stuttgartba megy, kiesés elöl menekülnek, nem könnyű meccs.
A Schalke az Ausburgot fogadja, és szerintem meg is veri.

Utolsó forduló:
Mainz-Hertha
Hoffenheim-Schalke
Darmstadt-Mönchengladbach

A 4. helyet rohadt nehéz lesz megtartani. Az utolsó két meccsen mindeképp hozni kéne, és bízni benne, hogy az ellenfelek is botlanak. A BM esetében erre jó esélyt látok, főleg a Bayern ellen, a Schalkenak viszont 3 nyerhető meccse van hátra. :?

Az a baj, arra szinte semmi esélyt nem látok, hogy Paliék Leverkursenből elhozzák a 3 pontot, sőt, az 1-re is keveset.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.23. 19:58:46

LG írta:Jó lenne, ha a Schalke-Leverkursen x lenne, vagy a kisebbik rossz a orvosságosok győzelme, őket szerintem biztos nem érik utol Paliék. Az utolsó 3 meccs pokolian nehéz lesz, 2 a riválisok ellen lesz.
háttérzajnak az szól, elég komoly meccs, kusen 2-0-ra égett, aztán 5 perc alatt megfordította a meccset :D
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.23. 19:54:21

Hát szegény Hertha jó mélyre zuhanhat. A 10. hely azért nem reális, de 7. akár benne lehet sajnos. Pedig az első félidőben elég jól nyomták, a másodikban papirfomra alapján bedarálták őket a bajorok. :?

Jó lenne, ha a Schalke-Leverkursen x lenne, vagy a kisebbik rossz a orvosságosok győzelme, őket szerintem biztos nem érik utol Paliék. Az utolsó 3 meccs pokolian nehéz lesz, 2 a riválisok ellen lesz.
messideco
Presidente del Barça

2016.04.23. 12:37:50

Az NSO-n találtam ezt az érdekes grafikát a Bundesligáról, gondoltam megosztom veletek :) A csaaptok jelenlegi, illetve lehetséges helyezéseit ábrázolja.

Kép
Kép
"And my heart will leave you never."
geridoss
Director del Fútbol

2016.04.21. 21:03:42

wild írta:Állítólag a Dortmund 25 milliót ajánl Gabigolért a Santosnak. +10 milliót adnának a játékosnak.
Azért érdekes, mert elvileg elővásárlási jogunk van rá. Benne volt a Neymar ügyletben.
Ez az elővásárlási azt hiszem úgy működik, hogy ha valaki letesz érte egy ajánlatot, amit elfogad a csapat, akkor a Barca élhet azzal a jogával, hogy egy egyenértékű ajánlatot tegyen a játékosért, amit a csapatnak kötelessége elfogadni. A játékos meg majd szépen eldönti, hogy hol szeretné folytatni.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
TripleH
Entrenador del Barça

2016.04.21. 20:48:31

wild írta:Állítólag a Dortmund 25 milliót ajánl Gabigolért a Santosnak. +10 milliót adnának a játékosnak.
Azért érdekes, mert elvileg elővásárlási jogunk van rá. Benne volt a Neymar ügyletben.
Szerintem annak van elévülése, meg azért nem azt jelenti, hogy más már meg sem veheti többet.
Válasz küldése