Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezt beszéltük valamelyik héten.Kipukkantak fizikailag is fejben is.LG írta:A Gladbach vezet. A jelenlegi állás szerint a 6. hely is nagyon necces lehet.
Most már Dárdaiék is vereségre állnak. Még lő egyet a Schalke, és vége mindennek. Az EL-re még akkor is maradna esély az uccsó fordulóban, de nem hinném, hogy ennyire vereség után pont a Mainzot verik meg idegenben, ez totális összeomlás.
Szerk: Ott is a Schalke gól, vicc.
http://realmadridlive.in/live/Borussia- ... ng/3043%5Bpalesz77 írta:Gladbach meccset en nezem, sokkal jobban jatszanak egesz meccsen, csak eszmeletlen benak a kapu elott ma. Lever neha kontrabol elmegy, de amugy nem ok veszelyeztetnek elsosorban. Kivancsi leszek, most a masodik felidot egyelore stream hianyaban meg nem kovetem sajna..
Persze Bayern nevelés csak ha tudta magáról jól, hogy egy adott pillanatban eligazolna szívesen a bajorokhoz akkor ne nyilatkozza le, hogy őt többé nem érdekli a Bayern. Utálom amikor egy játékos folyton ajnározza a klubját, csókolja a csapat címerét és társai aztán pedig lelép egy másik klubba és ott ugyan ezt folytatja ( ez most nem Hummelsre vonatkozott mielőtt még valaki félreérti). Igazából annyira nem érdekel mert nem vagyok Dortmund fan csak nagyon szimpatikusak nekem, ezért sajnálom ezt a Hummels ügyet.Feast4 írta: Ez szép és jó csak Bayern nevelés.Szerintetek Bojan bem jönne vissza ha mi hívnánk.Sokat számít honnan jöttél.
Ez szép és jó csak Bayern nevelés.Szerintetek Bojan bem jönne vissza ha mi hívnánk.Sokat számít honnan jöttél.Alfa írta:Azért csalódtam Hummelsbe mert ha jól emlékszem lenyilatkozta valamikor, hogy őt már nem érdekli többé a Bayern. Plusz Kehl távozásával ő lett a CSK is. Azt hittem és reméltem, hogy klubikonná válik a sárgáknál hiszen elég sokat adott ő a Dortmundnak (és ez fordítva is igaz). Az kétségtelen, hogy szakmailag előre lépett és ha kizárólag innen közelítjük meg a dolgot akkor érthető a váltás.Feast4 írta:
Egyszerűen nem értem a logikátokat.Minden német játékos alma a Bayern.Nagyon ritka az olyan madár mint Reus aki dortmundi születésű és ilyen szinten Dortmund hű.Ráadásul Hummels Bayern nevelés.Ha jók emlékszem neg LvG adta el mert nem volt elég jó a Bayernhez.Most felnőtt visszaveszik.Az igazi törzsgyökeres németországi vagy itt felnőtt játékosok tesznek a Barcára a Realra vagy az olajcsapatokra Szerintetek Kroos eljött volna valaha onnan ha Pepnek kell?Vagy Schweinsteiger?Dehogy jött volna.
Ez a Bundesliga sajátja van a Bayern és a liga akiknek a játékosai 80%-a a Bayernbe vágyik.
Azért csalódtam Hummelsbe mert ha jól emlékszem lenyilatkozta valamikor, hogy őt már nem érdekli többé a Bayern. Plusz Kehl távozásával ő lett a CSK is. Azt hittem és reméltem, hogy klubikonná válik a sárgáknál hiszen elég sokat adott ő a Dortmundnak (és ez fordítva is igaz). Az kétségtelen, hogy szakmailag előre lépett és ha kizárólag innen közelítjük meg a dolgot akkor érthető a váltás.Feast4 írta:
Egyszerűen nem értem a logikátokat.Minden német játékos alma a Bayern.Nagyon ritka az olyan madár mint Reus aki dortmundi születésű és ilyen szinten Dortmund hű.Ráadásul Hummels Bayern nevelés.Ha jók emlékszem neg LvG adta el mert nem volt elég jó a Bayernhez.Most felnőtt visszaveszik.Az igazi törzsgyökeres németországi vagy itt felnőtt játékosok tesznek a Barcára a Realra vagy az olajcsapatokra Szerintetek Kroos eljött volna valaha onnan ha Pepnek kell?Vagy Schweinsteiger?Dehogy jött volna.
Ez a Bundesliga sajátja van a Bayern és a liga akiknek a játékosai 80%-a a Bayernbe vágyik.
Egyszerűen nem értem a logikátokat.Minden német játékos alma a Bayern.Nagyon ritka az olyan madár mint Reus aki dortmundi születésű és ilyen szinten Dortmund hű.Ráadásul Hummels Bayern nevelés.Ha jók emlékszem még LvG adta el mert nem volt elég jó a Bayernhez.Most felnőtt visszaveszik.Az igazi törzsgyökeres németországi vagy ott felnőtt játékosok tesznek a Barcára a Realra vagy az olajcsapatokra Szerintetek Kroos eljött volna valaha onnan ha Pepnek kell?Vagy Schweinsteiger?Dehogy jött volna.Alfa írta:Hivatalos
A Dortmund elfogja adni Hummelst a Bayernnek. Már csak az ára a kérdéses.
Többet vártam a sráctól...
Ezzel nem értek egyet! A tavalyi szezonban tényleg csak annyi volt a siker titka, amit leírtál, ebben a szezonban viszont jelentősen javult a támadójátékuk is. Szerintem voltak meccsek, ahol kifejezetten jól futballozott a Hertha, főleg a keret minőségéhez képest.visca el barca írta:minden rossz indulat nélkül, de sztem ez a csapat pont dárdainak való. középszer, vagy az alatti spílerek, akikkel betaníttat egy védekező szisztémát és ennyi. kétlem, hogy ő képes lenne valami attraktív játékra, mint mondjuk a gladbach, vagy a leverkusen
LG írta:Én is ezt érzem náluk, és inkább csak reménykedek a 4. helyben. Mindenesetre akár BL, akár EL-es helyen végeznek, szükségük lesz erősítésre. Láthattuk, hogy még egy Wolfsburgnak is sok volt a kettős terhelés, a Mönchengladbach is BL búcsú után kezdte el a felzárkózást.Feast4 írta:Néztem most az utolsó 3-4 meccs mét a Herthának.És most itt nem a Bayernt vagy a Dortmundit kell alapul venni de azt látom hogy a csapat ma teljesen kifingott.Erőn felül teljesítettek és eddig tartott.Eleve az egész csapat lassú ezért próbálja ezt a gyors átforgatjuk a labdát a másik emberhez aztán vissza majd megtaláljuk a csatárt hátha beveri játékot játszani de ehhez meg nem elég labdabiztosak.Sok gond van ott.De elfogytak fejben is erőben is.Nagyon jó lenne ha megtartanáj a helyüket de sajnos meg az 5. hely sem igazán reális.
Németországban jelenleg csak Bayern, Dortmund kettősnek van elég mély kerete ahhoz, hogy két fronton is eredményesek tudjanak lenni.
Ettől függetlenül gondolom szívesen bevállalnák ilyen jövőbeli gondokkal is azt a 4. helyet.
Én is ezt érzem náluk, és inkább csak reménykedek a 4. helyben. Mindenesetre akár BL, akár EL-es helyen végeznek, szükségük lesz erősítésre. Láthattuk, hogy még egy Wolfsburgnak is sok volt a kettős terhelés, a Mönchengladbach is BL búcsú után kezdte el a felzárkózást.Feast4 írta:Néztem most az utolsó 3-4 meccs mét a Herthának.És most itt nem a Bayernt vagy a Dortmundit kell alapul venni de azt látom hogy a csapat ma teljesen kifingott.Erőn felül teljesítettek és eddig tartott.Eleve az egész csapat lassú ezért próbálja ezt a gyors átforgatjuk a labdát a másik emberhez aztán vissza majd megtaláljuk a csatárt hátha beveri játékot játszani de ehhez meg nem elég labdabiztosak.Sok gond van ott.De elfogytak fejben is erőben is.Nagyon jó lenne ha megtartanáj a helyüket de sajnos meg az 5. hely sem igazán reális.
háttérzajnak az szól, elég komoly meccs, kusen 2-0-ra égett, aztán 5 perc alatt megfordította a meccsetLG írta:Jó lenne, ha a Schalke-Leverkursen x lenne, vagy a kisebbik rossz a orvosságosok győzelme, őket szerintem biztos nem érik utol Paliék. Az utolsó 3 meccs pokolian nehéz lesz, 2 a riválisok ellen lesz.
Ez az elővásárlási azt hiszem úgy működik, hogy ha valaki letesz érte egy ajánlatot, amit elfogad a csapat, akkor a Barca élhet azzal a jogával, hogy egy egyenértékű ajánlatot tegyen a játékosért, amit a csapatnak kötelessége elfogadni. A játékos meg majd szépen eldönti, hogy hol szeretné folytatni.wild írta:Állítólag a Dortmund 25 milliót ajánl Gabigolért a Santosnak. +10 milliót adnának a játékosnak.
Azért érdekes, mert elvileg elővásárlási jogunk van rá. Benne volt a Neymar ügyletben.
Szerintem annak van elévülése, meg azért nem azt jelenti, hogy más már meg sem veheti többet.wild írta:Állítólag a Dortmund 25 milliót ajánl Gabigolért a Santosnak. +10 milliót adnának a játékosnak.
Azért érdekes, mert elvileg elővásárlási jogunk van rá. Benne volt a Neymar ügyletben.