Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
rhuni írta:Megint izgalmas bajnokság elé nézünk, ja nem.
Carlo azért már most egy patent csapatot vehet át, és még májusban vagyunk.
Nem csodálkonzék ha jövőre könnyedén húznák be a bl-t.
Portugál gyerek az kicsoda pontosan?
rhuni írta:Portugál gyerek az kicsoda pontosan?

Mondjuk épp a Sevilla a hetedik, szóval 8. spanyol csapat szerintem így sem fog szerepelni a nemzetközi porondon.LG írta:Nem tudom, de szerintem alapból biztos azt ér, csak lehet, mivel Bayern-Dortmund döntő lesz, igy a bajnoki 7-nek adják az EL indulás jogát. De akkor a spanyoloknál is előfordulhat hasonló, hisz ha Sevilla megnyerné az EL-t, akkor itt is két BL résztvevő játszaná a döntőt.S.Agüero írta:Lehet, hogy a német kupagyőzelem nem ér EL-helyet akkor, nem?
Nem tudom, de szerintem alapból biztos azt ér, csak lehet, mivel Bayern-Dortmund döntő lesz, igy a bajnoki 7-nek adják az EL indulás jogát. De akkor a spanyoloknál is előfordulhat hasonló, hisz ha Sevilla megnyerné az EL-t, akkor itt is két BL résztvevő játszaná a döntőt.S.Agüero írta:Lehet, hogy a német kupagyőzelem nem ér EL-helyet akkor, nem?LG írta:A Schalke végül döntetlenezett, így egyelőre hatodikak, de sanszos, hogy a végére 7. hely lesz belőle.
De amúgy ma tudtam meg, hogy az is EL selejtezőt ér. Örülök neki Dárdaiék miatt, de amúgy nem értem mire fel. A spanyol liga azért erősebb, és ott csak két EL hely van.
Lehet, hogy a német kupagyőzelem nem ér EL-helyet akkor, nem?LG írta:A Schalke végül döntetlenezett, így egyelőre hatodikak, de sanszos, hogy a végére 7. hely lesz belőle.
De amúgy ma tudtam meg, hogy az is EL selejtezőt ér. Örülök neki Dárdaiék miatt, de amúgy nem értem mire fel. A spanyol liga azért erősebb, és ott csak két EL hely van.
Ezt beszéltük valamelyik héten.Kipukkantak fizikailag is fejben is.LG írta:A Gladbach vezet. A jelenlegi állás szerint a 6. hely is nagyon necces lehet.
Most már Dárdaiék is vereségre állnak. Még lő egyet a Schalke, és vége mindennek. Az EL-re még akkor is maradna esély az uccsó fordulóban, de nem hinném, hogy ennyire vereség után pont a Mainzot verik meg idegenben, ez totális összeomlás.
Szerk: Ott is a Schalke gól, vicc.

http://realmadridlive.in/live/Borussia- ... ng/3043%5Bpalesz77 írta:Gladbach meccset en nezem, sokkal jobban jatszanak egesz meccsen, csak eszmeletlen benak a kapu elott ma. Lever neha kontrabol elmegy, de amugy nem ok veszelyeztetnek elsosorban. Kivancsi leszek, most a masodik felidot egyelore stream hianyaban meg nem kovetem sajna..
Persze Bayern nevelés csak ha tudta magáról jól, hogy egy adott pillanatban eligazolna szívesen a bajorokhoz akkor ne nyilatkozza le, hogy őt többé nem érdekli a Bayern. Utálom amikor egy játékos folyton ajnározza a klubját, csókolja a csapat címerét és társai aztán pedig lelép egy másik klubba és ott ugyan ezt folytatja ( ez most nem Hummelsre vonatkozott mielőtt még valaki félreérti). Igazából annyira nem érdekel mert nem vagyok Dortmund fan csak nagyon szimpatikusak nekem, ezért sajnálom ezt a Hummels ügyet.Feast4 írta: Ez szép és jó csak Bayern nevelés.Szerintetek Bojan bem jönne vissza ha mi hívnánk.Sokat számít honnan jöttél.

Ez szép és jó csak Bayern nevelés.Szerintetek Bojan bem jönne vissza ha mi hívnánk.Sokat számít honnan jöttél.Alfa írta:Azért csalódtam Hummelsbe mert ha jól emlékszem lenyilatkozta valamikor, hogy őt már nem érdekli többé a Bayern. Plusz Kehl távozásával ő lett a CSK is. Azt hittem és reméltem, hogy klubikonná válik a sárgáknál hiszen elég sokat adott ő a Dortmundnak (és ez fordítva is igaz). Az kétségtelen, hogy szakmailag előre lépett és ha kizárólag innen közelítjük meg a dolgot akkor érthető a váltás.Feast4 írta:
Egyszerűen nem értem a logikátokat.Minden német játékos alma a Bayern.Nagyon ritka az olyan madár mint Reus aki dortmundi születésű és ilyen szinten Dortmund hű.Ráadásul Hummels Bayern nevelés.Ha jók emlékszem neg LvG adta el mert nem volt elég jó a Bayernhez.Most felnőtt visszaveszik.Az igazi törzsgyökeres németországi vagy itt felnőtt játékosok tesznek a Barcára a Realra vagy az olajcsapatokra Szerintetek Kroos eljött volna valaha onnan ha Pepnek kell?Vagy Schweinsteiger?Dehogy jött volna.
Ez a Bundesliga sajátja van a Bayern és a liga akiknek a játékosai 80%-a a Bayernbe vágyik.

Azért csalódtam Hummelsbe mert ha jól emlékszem lenyilatkozta valamikor, hogy őt már nem érdekli többé a Bayern. Plusz Kehl távozásával ő lett a CSK is. Azt hittem és reméltem, hogy klubikonná válik a sárgáknál hiszen elég sokat adott ő a Dortmundnak (és ez fordítva is igaz). Az kétségtelen, hogy szakmailag előre lépett és ha kizárólag innen közelítjük meg a dolgot akkor érthető a váltás.Feast4 írta:
Egyszerűen nem értem a logikátokat.Minden német játékos alma a Bayern.Nagyon ritka az olyan madár mint Reus aki dortmundi születésű és ilyen szinten Dortmund hű.Ráadásul Hummels Bayern nevelés.Ha jók emlékszem neg LvG adta el mert nem volt elég jó a Bayernhez.Most felnőtt visszaveszik.Az igazi törzsgyökeres németországi vagy itt felnőtt játékosok tesznek a Barcára a Realra vagy az olajcsapatokra Szerintetek Kroos eljött volna valaha onnan ha Pepnek kell?Vagy Schweinsteiger?Dehogy jött volna.
Ez a Bundesliga sajátja van a Bayern és a liga akiknek a játékosai 80%-a a Bayernbe vágyik.

Egyszerűen nem értem a logikátokat.Minden német játékos alma a Bayern.Nagyon ritka az olyan madár mint Reus aki dortmundi születésű és ilyen szinten Dortmund hű.Ráadásul Hummels Bayern nevelés.Ha jók emlékszem még LvG adta el mert nem volt elég jó a Bayernhez.Most felnőtt visszaveszik.Az igazi törzsgyökeres németországi vagy ott felnőtt játékosok tesznek a Barcára a Realra vagy az olajcsapatokra Szerintetek Kroos eljött volna valaha onnan ha Pepnek kell?Vagy Schweinsteiger?Dehogy jött volna.Alfa írta:Hivatalos
A Dortmund elfogja adni Hummelst a Bayernnek. Már csak az ára a kérdéses.
Többet vártam a sráctól...

Ezzel nem értek egyet! A tavalyi szezonban tényleg csak annyi volt a siker titka, amit leírtál, ebben a szezonban viszont jelentősen javult a támadójátékuk is. Szerintem voltak meccsek, ahol kifejezetten jól futballozott a Hertha, főleg a keret minőségéhez képest.visca el barca írta:minden rossz indulat nélkül, de sztem ez a csapat pont dárdainak való. középszer, vagy az alatti spílerek, akikkel betaníttat egy védekező szisztémát és ennyi. kétlem, hogy ő képes lenne valami attraktív játékra, mint mondjuk a gladbach, vagy a leverkusen