Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ákos akkor te jól beleválasztottál a két meccsbe. Én az idén a Pool meccsek mellé, a tavalyi City meccsek helyett Chelsea bajnokikat választok. Így teljesen másképpen látom, mint te.hank1ee írta:Megnéztem ma a Southampton - Chelseat (1-1) és egyáltalán nem olyan jó alakulat ez a londoni, mint amilyennek mondják, persze biztos közrejátszik, hogy idén 2 meccsüket láttam és egyiken se nyertek. Lényeg a lényeg, ha egy masszívabb, okosabb csapattal találják szemben magukat elfogy a tudomány, és Hazard elkezdhet jobbra-balra húzogatni, hátha jutnak vele valahova. Fábregas se akkora ász, amekkorának a statok mutatják, ha éppen van mozgás és üres terület, szépen oda tudja adni a labdát, egyébként semmi extra, a többi játékos pedig jó tölteléknek, mostanában Costát is beleértve.
A BL azért eléggé kiszámíthatatlan. Például a Chelsea akkor nyert, amikor elvileg a leglesajnáltabb csapatuk volt az utóbbi 10 évben. Persze volt bőven szerencséjük is, de ezért is olyan pokolian nehéz mondjuk kétszer egymás után nyerni...hank1ee írta:Megnéztem ma a Southampton - Chelseat (1-1) és egyáltalán nem olyan jó alakulat ez a londoni, mint amilyennek mondják, persze biztos közrejátszik, hogy idén 2 meccsüket láttam és egyiken se nyertek. Lényeg a lényeg, ha egy masszívabb, okosabb csapattal találják szemben magukat elfogy a tudomány, és Hazard elkezdhet jobbra-balra húzogatni, hátha jutnak vele valahova. Fábregas se akkora ász, amekkorának a statok mutatják, ha éppen van mozgás és üres terület, szépen oda tudja adni a labdát, egyébként semmi extra, a többi játékos pedig jó tölteléknek, mostanában Costát is beleértve.
A Chelsea 3 ponttal vezeti a tabellát félúton az előtt a City előtt, akiket nekünk elvileg simán verni kéne. Őket nem láttam, de ma szintén leikszeltek otthon a nem túl combos Burnley ellenében.
Ronald Koeman, a Szentek menedzsere egyébként érti a dolgát, volt Barcásként nem lepődnék meg, ha egyszer idekerülne edzőként. Taktikus, megfontolt, sőt helyenként kifejezetten tetszetős focit játszik a csapata, ebbe vastagon benne van az ő keze is.
A Chelseare visszatérve, a BL-ig elkanyarodva szerintem idén se lesznek ott a döntőben, annyira azért nem jók. Bayern, Real, Barca hármas az eddigiek alapján simán előrébb van.

Bellerin közel sem akkora ászroby122 írta:Sanchez megint mit játszik , jó ég.
Bellerint meg ügyesen eladta a Barca utánpótlás 2011-ben. Nem rossz a srác , mondjuk annyira nem követem a meccseket , ezt most így 2-3 meccsből állapítottam meg. Cáfoljon rám valaki , ha rossz a srác , bár kétlem.
Ilyenkor olyan nevetséges ez az ember...Alcantara írta:Tegnap találgattuk itt a meccs után, hogy Mou mire/kire fogja a vereséget.
Úgy látszik még mindig tud újat mutatni ebben a műfajban!![]()
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... it-2381119" target="_blank

Vagy akár Wenger és Diaby kapcsolatát.Leon írta:Ez a Heat map jellemzi az Arsenal idei formáját!![]()

Lehetséges.Alcantara írta:Talán szándékosan későn adta a második sárgát?hank1ee írta:Szerintem csak bízott a Szarkákban és ezzel fogatta be Mourinho száját, most nem foghatja a vereséget a kevés hosszabbításra, bár szerintem így is megtalálja majd a sporit valamivel.(pl. 2. gól előtt szabálytalanság
)
Nem volt sok idő emberelőnyben játszani!
A 6 perces hosszabbítást sem értettem igazán, de hogy még azt is kicsit tovább vezesse...
Talán szándékosan későn adta a második sárgát?hank1ee írta:Szerintem csak bízott a Szarkákban és ezzel fogatta be Mourinho száját, most nem foghatja a vereséget a kevés hosszabbításra, bár szerintem így is megtalálja majd a sporit valamivel.(pl. 2. gól előtt szabálytalanság
)
Igen, de csak a második félidőt. ahogy hallottam semmiről nem maradtam le, viszont a második játékrész kifejezetten tetszett.hank1ee írta:Te is nézted?Alcantara írta:Nagyon úgy néz ki, ma bukik a Chelsea. 78. percben már 2:0 a Szarkáknak.
Legalább összerázza a tabella elejét egy kicsit.![]()
Te is nézted?Alcantara írta:Nagyon úgy néz ki, ma bukik a Chelsea. 78. percben már 2:0 a Szarkáknak.
Legalább összerázza a tabella elejét egy kicsit.

Ez már jóval több, mint gyanús. Nem lehet, hogy valaki(k) nagyon nem jól csinál(nak) valamit? Sok húzódás, izomsérülés, szerintem a felkészülés alatt valami rendre kimarad...PCsabi írta:Útwenger-ről:
2014-ben eddig 64 sérülésünk volt, ezeknek a 40%-a térd- vagy vmilyen izomsérülés, húzódás.