Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem is lesz ennyi,bár én meghagynámGame90 írta: Azért ezt egy kicsit soknak érzem:
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/eu ... el-2098789
Az le van tojva, ha az a pár perc olyan pikantériát szerzett, ami most rányomja a bélyegét. Ráadásul meg van bocsájtva, mert classic meccs lett belőle.kurdt írta: 2) a 2008-as Horvát-Török vége ugyan király volt, de azt megelőző 120 perc elmondhatatlanul unalmasra sikeredett...
A Csehország-Montenegrónál nem érzem biztosnak a dolgot, de szerintem Montenegro fog kijutni. Az Észt-Ír talán a legkevésbbé kérdéses (bár nem vágom az észteket), a bosnyákok remélem elcsapják Portugáliát, a török-horvát párharcban bármi lehet.LG írta:Ezzel ki is egyeznék! Törökök ritkán jutnak ki, de ha már kint vannak, akkor oda teszik magukat! Elnéznék egy olyan török válogatottat, mint 2008-ban.fcbarca0827 írta:A PÓTSELEJTEZŐK PÁROSÍTÁSA
Törökország – Horvátország
Észtország – Írország
Csehország – Montenegró
Bosznia-Hercegovina – Portugália
Kiemelve a szerintem továbbjutók.![]()
Apropó, ha már 2008, elég nagy meccset játszottak a horvátokkal, szóval pikáns párosítás.
Ezzel ki is egyeznék! Törökök ritkán jutnak ki, de ha már kint vannak, akkor oda teszik magukat! Elnéznék egy olyan török válogatottat, mint 2008-ban.fcbarca0827 írta:A PÓTSELEJTEZŐK PÁROSÍTÁSA
Észtország – Írország
Csehország – Montenegró
Bwinen fogadtam arra, hogy a portugálok a bosnyákokat kapják.![]()
szerintem horvát-ír-cseh-portugál jut tovább. a törököket gyengének tartom,az íreket talán már nem szorongatják meg az észtek,portugálok egy cé-vel verik boszniát,a cseh pedig csak tippfcbarca0827 írta:A PÓTSELEJTEZŐK PÁROSÍTÁSA
Észtország – Írország
Csehország – Montenegró
Bwinen fogadtam arra, hogy a portugálok a bosnyákokat kapják.![]()
Ír meccset felváltva néztem a miénkkel, s egyáltalán nem mondanám igazságtalannak!Ok a kiállítás kamu volt, mert mellet ért, de az első gólt nem is az írek lőttékmessideco írta:Kint vannak a svédek. Megverték a hollandokat.
Az írek meg talán igazságtalanul nyertek.
Norvégia és Belgium is elvérzett...
Most miért? Attól, h kikaptak attól még nyerni akartak, nem?ab1daL írta:Imádom C. Ronaldo nyilatkozatait.Meccs előtt lenyilatkozta, hogy nyerni akarnak idegenben is, kell nekik az 1.hely. Erre Dánia-Portugália 2-1.
![]()
Szevasz pótselejtező!
Ezen jót kuncogtamL.Messi 10 írta:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 46xRtcttZk
Már ideje volt, hogy valaki picit helyretegyeMekkorát huppant
Írek ha már rögbiben kiestek meglepetésre a VB-n, fociban javítanakmessideco írta:Érik a török és az ír továbbjutás. Pedig nagyon szorítottam Belgiumnak és Örményországnak...
most ez nem tartozik ide,de nyelvrokonságról beszélnek azok,akik a rokonainknak tartják a finneket.Victor_Valdes írta:Kb annyira rokonok, mint nekem a bantunégerek.ozsimiki írta:Pff...nem véletlen rokonok a finnek...ők kihagynak egy nagy helyzetet,majd egyből kapnak is egy gólt, ahogy mi szoktuk0-1...
Kb annyira rokonok, mint nekem a bantunégerek.ozsimiki írta:Pff...nem véletlen rokonok a finnek...ők kihagynak egy nagy helyzetet,majd egyből kapnak is egy gólt, ahogy mi szoktuk0-1...