2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
hármat, ocampos is elment. szerintem ők nagyon sokat gyengültek.Sinya22 írta: ↑2022.09.02. 09:51:58A Barca elég jól erősített, a végére az MU is csak vett támadót meg kapust is. Akinek nagy bukta ez a nyár az a Pool, Mané-t talán pótolták, de a kp förtelmes. A Sevilla is elvesztett 2 alapembert, rosszul is kezdték a szezont.tatesz1990 írta: ↑2022.09.02. 08:14:57Milyennek találjátok a Top ligák csapatainak kereteit? Kinek az igazolásai tetszenek a legjobban?
Szerintem pl. a Milan nagyon jól erősített, de a Sevilla, Valencia, Arsenal, Man. City, Dortmund és a Soton munkája is tetszett nekem!
A Barca elég jól erősített, a végére az MU is csak vett támadót meg kapust is. Akinek nagy bukta ez a nyár az a Pool, Mané-t talán pótolták, de a kp förtelmes. A Sevilla is elvesztett 2 alapembert, rosszul is kezdték a szezont.tatesz1990 írta: ↑2022.09.02. 08:14:57Milyennek találjátok a Top ligák csapatainak kereteit? Kinek az igazolásai tetszenek a legjobban?
Szerintem pl. a Milan nagyon jól erősített, de a Sevilla, Valencia, Arsenal, Man. City, Dortmund és a Soton munkája is tetszett nekem!
Akkor meg az van, amit mondtam. Pánik igazolás, utolsó pillanatban. Bár erre lehet találtak volna egy ifistát is.Feast4 írta: ↑2022.09.01. 13:44:42
Az összejáró baráti társaságunkban van egy Juve, egy Real, egy Bayern, egy Pool és egy Chelsea szurkoló meg én. (Vicces meccsnézések vannak néha.) Én "követtem." Illetve láttam a semmit. Kb. annyira hasznos a Juvénak, mint nekünk Pjanic. Kb. 120 napot volt sérült amióta elment. Labdajáratásban körülményes vagy ha nem az akkor nem irányít csak gurítgatja a szimpla oldalpasszokat. A támadójátéka is 0 :a Seria A-ban, fel lehet neki írni egy, azaz egy darab gólt és 0 gólpaszt, kb. 2000 perce lehet amióta elment, ha játszik akkor is sérülés miatt, vagy időhúzó csere. Nagyon nem fekszik neki az ottani játék és nem tudom Klopp abban a gyors rendszerben mihez kezd vele.
Az összejáró baráti társaságunkban van egy Juve, egy Real, egy Bayern, egy Pool és egy Chelsea szurkoló meg én. (Vicces meccsnézések vannak néha.
A Pool nagyon rosszul áll a kp-n. Thiago szokás szerint kuka, MIlner,Henderson, Fabinho. A Chelsea erősített, a City is, az MU is, a Spurs is, az Arsenal is. Gyakorlatilag ha versenyben akarnak lenni 2-4 fronton, akkor kellenek a játékosok. Viszont nem nagyon volt lehetőségük, elég későn kapcsoltak ők is, most már inkább pánikból hoztak valakit, hogy plusz 1 fő legyen.Barcaforever írta: ↑2022.09.01. 12:37:37Arthur 1 évre megy kölcsönbe Liverpoolba, meglepő kicsit nekem.
Kassandra írta: ↑2022.09.01. 10:43:59Igen, ez mind igaz, az átagazolásidíj nélkül ("ingyen") érkező játékosanak mindig adnak aláírási pénzt, meg az ügynökének közvetítésidíjat, magasat. Így volt ez Alabánál is. Hazardnak meg a bónuszok miatt (BL, bajnokság) még jobban felment az ára. Teljesen igaz. Haalandnak is 60 volt a kivásárlási ára, amit még egyebek (aláírási pénz, ügynökdíj, stb) megemeltek. És itt jön sokadszorra a kérdésem, hogy Lewy 45+5 milliója esetében ilyenek nincsenek? Naivitás lenne ezt gondolni.Chino írta: ↑2022.09.01. 10:30:29
Ezt a Neymar-féle üzlettel lehet összehasonlítani. Szinte ugyanez a fáma, ti hangoztattátok legjobban. Róla is írtak egy számot, amit a fél világ kifizetett volna, de ha nem is a duplája, de bőven 100 millió fölött volt a tényleges ára.
A Dortmund sem teljesen hülye, hogy eladhatná 120 millió körül, de inkább még vár egy évet, hogy lejárjon a szerződése és mehessen 70-ért.
De ezek az ingyenes igazolások és hasonlók sem teljesen úgy mennek, ahogy gondolják. Alabának is ki kellett pengetni több mint 30 milliót, amikor leigazoltátok és Hazardról is kiderült hogy kompletten 150 millió körül volt az ára.
Szerintem jelen pillanatban mi ezt nem akartuk és nem is engedhettük volna meg magunknak. Lewa az első perctől kijelentette, hogy csak ide fog jönni, mással kb össze sem boronálták, annyira akarta. Szóval nem az van, mint Haalandnál, hogy szabad préda, rárepülnek 8-an, és akkor megmondjuk a Citynek, hogy oké, tiétek az ügyfelem, de ezt meg ezt meg ezt fizessétek ki. A Bayern nem akarta olcsóbban eladni, de a plusz költségek ugye már nem az ő reszortjuk, hanem a játékos oldaláé, én kétlem, hogy ilyen lett volna.Kassandra írta: ↑2022.09.01. 10:43:59Igen, ez mind igaz, az átagazolásidíj nélkül ("ingyen") érkező játékosanak mindig adnak aláírási pénzt, meg az ügynökének közvetítésidíjat, magasat. Így volt ez Alabánál is. Hazardnak meg a bónuszok miatt (BL, bajnokság) még jobban felment az ára. Teljesen igaz. Haalandnak is 60 volt a kivásárlási ára, amit még egyebek (aláírási pénz, ügynökdíj, stb) megemeltek. És itt jön sokadszorra a kérdésem, hogy Lewy 45+5 milliója esetében ilyenek nincsenek? Naivitás lenne ezt gondolni.
Igen, ez mind igaz, az átagazolásidíj nélkül ("ingyen") érkező játékosanak mindig adnak aláírási pénzt, meg az ügynökének közvetítésidíjat, magasat. Így volt ez Alabánál is. Hazardnak meg a bónuszok miatt (BL, bajnokság) még jobban felment az ára. Teljesen igaz. Haalandnak is 60 volt a kivásárlási ára, amit még egyebek (aláírási pénz, ügynökdíj, stb) megemeltek. És itt jön sokadszorra a kérdésem, hogy Lewy 45+5 milliója esetében ilyenek nincsenek? Naivitás lenne ezt gondolni.Chino írta: ↑2022.09.01. 10:30:29
Ezt a Neymar-féle üzlettel lehet összehasonlítani. Szinte ugyanez a fáma, ti hangoztattátok legjobban. Róla is írtak egy számot, amit a fél világ kifizetett volna, de ha nem is a duplája, de bőven 100 millió fölött volt a tényleges ára.
A Dortmund sem teljesen hülye, hogy eladhatná 120 millió körül, de inkább még vár egy évet, hogy lejárjon a szerződése és mehessen 70-ért.
De ezek az ingyenes igazolások és hasonlók sem teljesen úgy mennek, ahogy gondolják. Alabának is ki kellett pengetni több mint 30 milliót, amikor leigazoltátok és Hazardról is kiderült hogy kompletten 150 millió körül volt az ára.
Én azt nem értettem, amit írtál, hogy 2-3 évente majd találunk egy Lewy szintű csatárt. Arra írtam, hogy ilyen színtű csatárból nincs sok. Most ki van még azon a szinten? Benzema, aki szintén 2 év múlva már 37(?) lesz meg Haaland.FCBsteve írta: ↑2022.09.01. 10:18:12
Ha jött volna Haaland, nem igazán jött volna más...
Most egy sokkal komplettebb csapat van kialakulóban, és még nincs vége a napnak...
Lehet, hogy a csatár pozíció meglett volna pár évre Haaland-al (első szerződésfordulóig, mert akkor megint kezdődne a licitháború), de azt a pénzt most sokkal jobban költöttük el, csatárunk (nem sokkal rosszabb, úgy tűnik) így is van 2-3 évig, utána meg lesz pénzünk a piacon szétnézni...
Szóval, én örülök, hogy nem áldoztunk be mindent egy emberért, nem sajnálom Haaland hiányát...
Ezt a Neymar-féle üzlettel lehet összehasonlítani. Szinte ugyanez a fáma, ti hangoztattátok legjobban. Róla is írtak egy számot, amit a fél világ kifizetett volna, de ha nem is a duplája, de bőven 100 millió fölött volt a tényleges ára.davi10 írta: ↑2022.09.01. 09:03:19Milyen kézzelfogható infóra gondolsz? Természetesen a szerződése nem nyilvános, de tele volt minden a nyár elején a "követeléseivel".Kassandra írta: ↑2022.09.01. 08:38:54Az oké, de ez több feltételezésnél, van róla kézzel fogható infó? Mert ha nem, akár Lewynél is lehet feltételezni bármit. Értem én ,hogy őt nem lengi körbe ez a pénzéhes, legombolós hangulat a sajtóban, neki is van entourage-a gondolom. Minden játékosnak van gondolom.
Ezt a 75 misit önmagában nem egy nagy szám, ezt még egy Aston Villa is ki tudta volna fizetni.
Melyik arabnak volt szüksége rá? Egyiknek sem. Newcastle nem játszik, m nincs már annyi ideje, hogy megvárja mire felfut.
Ebben egyetértek, nem győzzük meg egymást.
Kajak azt olvastad, hogy Barca drukker? Ne érts félre, nem azt mondom, hogy nem hiszek neked, csak én meg azt olvastam, h Haalandnak ha Spanyolország, akkor Madrid.bence0330 írta: ↑2022.09.01. 10:22:24Én amúgy nem zárnám ki még, hogy itt köt ki 2-3-4 év múlva. Olyan sok helyen megírták, hogy Barca-drukker, hogy lehet igaz is akár. Ha mellé még opportunista is, akkor tök jó neki most a Cityben, 2 év alatt egy BL-t szerintem be fognak húzni vele (szerintem az elmúlt 5 évből 2-t tuti hoztak volna ha van egy ilyen centerük... a tavalyit biztos). És ha a Barca akkorra felemelkedik, és megengedhet magának egy sztárigazolást is, lehet, hogy majd érkezik. Legalábbis nem gondolom esélytelennek a dolgot.
Ha jött volna Haaland, nem igazán jött volna más...Sinya22 írta: ↑2022.09.01. 09:11:14Ezt nem igazán értem. Lewy szintű csatár nem nagyon van a piacon, sőt eleve kevés olyan 9-es van, akiből tényleg klasszis lehet pár év múlva. Haaland ilyen, én erre mondtam, hogy sajnálom, hogy nem itt kötött ki, mert ő nem hiszem hogy zsákbamacska egy valag pénzért. A City-nek meg bőven megérte, így folytatja a szezont durva számai lesznek.
Mert szerinted nem kereshetne többet mondjuk az arabéknál?Kassandra írta: ↑2022.09.01. 09:48:30Ez megint olyan dolog, hogy oké, ez lett kommunikálva, de derültek ki már utólag turpisságok. Azért az gyanus, pláne a klub előéletét ismerve, hogy minden játékos fele pénzért jött szenvedélyből az új Laporta érában.
Az a kettős mérce, hogy Haalandnál megdobja a slepp költsége az átigazolási díjat, Lewynél nem. 45 és 60 lett lekommunikálva. Az nem 5x különbség, ennyit állítottam az elején.
Ez megint olyan dolog, hogy oké, ez lett kommunikálva, de derültek ki már utólag turpisságok. Azért az gyanus, pláne a klub előéletét ismerve, hogy minden játékos fele pénzért jött szenvedélyből az új Laporta érában.
Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Azért igen erős sejtés, hogyha Raiola az ügynök, aki fix kivásárlási árat foglaltatott a szerződésbe, akkor nem úszod meg annyival, amennyi le van írva.Kassandra írta: ↑2022.09.01. 09:07:58Persze, hogy nem nagy szám, a dupláját is megérné, de nem is erről beszélek, hanem a kettős mércéről. Mindkét játékosnál van egy közvélemény által nagyjából elfogadott ár. De az egyiknél hozzárakjuk a sejtéseket, a másiknál ilyesmivel nem foglalkozunk. Így nem lehet két dolgot összehasonlítani. Mint anno az Ibra-Eto'o időkben, ott is voltak vicces számolások, nem tudom követted-e annak idején.
Ezt nem igazán értem. Lewy szintű csatár nem nagyon van a piacon, sőt eleve kevés olyan 9-es van, akiből tényleg klasszis lehet pár év múlva. Haaland ilyen, én erre mondtam, hogy sajnálom, hogy nem itt kötött ki, mert ő nem hiszem hogy zsákbamacska egy valag pénzért. A City-nek meg bőven megérte, így folytatja a szezont durva számai lesznek.
Persze, hogy nem nagy szám, a dupláját is megérné, de nem is erről beszélek, hanem a kettős mércéről. Mindkét játékosnál van egy közvélemény által nagyjából elfogadott ár. De az egyiknél hozzárakjuk a sejtéseket, a másiknál ilyesmivel nem foglalkozunk. Így nem lehet két dolgot összehasonlítani. Mint anno az Ibra-Eto'o időkben, ott is voltak vicces számolások, nem tudom követted-e annak idején.davi10 írta: ↑2022.09.01. 09:03:19Milyen kézzelfogható infóra gondolsz? Természetesen a szerződése nem nyilvános, de tele volt minden a nyár elején a "követeléseivel".Kassandra írta: ↑2022.09.01. 08:38:54Az oké, de ez több feltételezésnél, van róla kézzel fogható infó? Mert ha nem, akár Lewynél is lehet feltételezni bármit. Értem én ,hogy őt nem lengi körbe ez a pénzéhes, legombolós hangulat a sajtóban, neki is van entourage-a gondolom. Minden játékosnak van gondolom.
Ezt a 75 misit önmagában nem egy nagy szám, ezt még egy Aston Villa is ki tudta volna fizetni.
Milyen kézzelfogható infóra gondolsz? Természetesen a szerződése nem nyilvános, de tele volt minden a nyár elején a "követeléseivel".Kassandra írta: ↑2022.09.01. 08:38:54Az oké, de ez több feltételezésnél, van róla kézzel fogható infó? Mert ha nem, akár Lewynél is lehet feltételezni bármit. Értem én ,hogy őt nem lengi körbe ez a pénzéhes, legombolós hangulat a sajtóban, neki is van entourage-a gondolom. Minden játékosnak van gondolom.
Az oké, de ez több feltételezésnél, van róla kézzel fogható infó? Mert ha nem, akár Lewynél is lehet feltételezni bármit. Értem én ,hogy őt nem lengi körbe ez a pénzéhes, legombolós hangulat a sajtóban, neki is van entourage-a gondolom. Minden játékosnak van gondolom.
Ügynök, apuka, asszony, gyerek, kutya, mindenki kapott még egy zsíros aláírási bónuszt.