Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ozsimiki írta:Chelsea végre kikapott, City nyert. 6pontos hátrányban Pellegriniék,de 3(!) meccsel kevesebbet játszottak, szóval 3pont elméleti előnyük lehet...
bár nem szeretem őket se, főleg,h M.U.val szimpatizálok Angliában,de ezerszer inkább ők,mint Joséék...
Game90 írta:Ja, vasárnap Spurs-Arsenal... Fogadni mernék, hogy a Tottenham kap egy 11-est
![]()
Done.Game90 írta:Valakinek mehet az aláírásába:
Ha nem nyerjük meg az FA-Kupát, fél évig Tottenham-es avatarom lesz.
Az már egy hónap lenne szerintem.Game90 írta:Csak pár kattintás és banolhatlak egy hétre![]()
![]()
![]()
Csak pár kattintás és banolhatlak egy hétreGareth Tello írta: El tudod tüntetni őket... Csak pár kattintás.![]()
![]()
Na, közben megvannak a kezdők, elég érdekes lett a miénk.
El tudod tüntetni őket... Csak pár kattintás.Game90 írta:Ennyi Tottenham-es hozzászólást... Hozzatok egy vödröt.
Remélem, igazad lesz.hajnesz írta:Épp ma ebédnél erről volt a szó, de akkor is mondtam, mi a Chelseat ilyen alkalmakkor tudjuk csak megverni,mikor nagyon nem megy nekünkMikor kötelező lett volna megverni őket,mint mondjuk tavalyelőtt,akkor tudtam,hogy ki fogunk kapni
De ma alázás lesz
![]()
![]()
Épp ma ebédnél erről volt a szó, de akkor is mondtam, mi a Chelseat ilyen alkalmakkor tudjuk csak megverni,mikor nagyon nem megy nekünkGareth Tello írta:Ma amúgy szerintem simán kikapunk a Chelsea-től.
Chadli mondjuk sokkal inkább szélső, mint középpályás, de ő nekem is nagy csalódás eddig, egy-két villanástól (pl. a Newcastle elleni gólja) eltekintve nagyjából nulla, amit lehoz.hajnesz írta:Közben rájöttem,hogy engem nem is igazából az angol stílus zavar (kezdem lassan emészteni a dolgot), hanem a Chadli,Dembele, Paulinho, etc. alibiközéppálya. Persze mindegyik játékos külön külön jó,sőt szeretem is őket,de igy együtt összehoznak egy fogalmatlan sort,és mennek az alibipasszok, amit nem szoktam meg. Idén nézhetőbb Mourinho kontrafocija,mint a miénk, akármilyen is nehéz ezt leirni
Nagyon hiányzik 1-2 szervező középpályás, és akkor pályázhatnánk a legjobb 4be.(Az egyik már megvan a holland személyében,a másikat sajnos még nem látom,hogy ki lehetne)
Tiszta Busquets a srácGareth Tello írta:
Jobbulást neki egyébként.
Nah, végre valaki.hajnesz írta:...![]()
Igazából már én is akartam írni egy hasonló hangvételű hsz-t, de úgy gondoltam, adok még egy kis időt Sherwoodnak.Mondjuk annyira azért nem látom negatívan a dolgokat, mint te. Szerintem bőven jobbak vagyunk, mint AVB alatt, köszönhetően Adebayor reaktiválásának is például. Az, hogy angol focit játszunk... Hát bakker, egyrészt angolok vagyunk
, másrészt meg szerintem hülyeség lenne nem kihasználni Adebayor magasságát, fizikumát, Lennonék gyorsaságát, stb. Ez van, ezt tudjuk játszani, nincsenek olyan szintű játékosaink, hogy tiki-takával alázzuk körbe a PL-t.
A dobogós hely meg nem is volt, nem is nagyon lehet sajnos cél szerintem. A City, a Chelsea, a Pool és az Arsenal is előrébb jár nálunk jelenleg. Holtby nyilatkozta szezon elején (amikor olyanokat írtak pár helyen, hogy a bajnoki címért is küzdhetünk), hogy a negyedik hely az elsődleges cél. És ezzel egyet is értek. Csak hát baromi nehéz lesz.![]()
Egyébként szinte biztos vagyok abban, hogy Sherwood ki lesz rúgva, ha nem lesz meg a BL-hely. Ezt egyrészről sajnálnám, mert "a fejlődés megkérdőjelezhetetlen" alatta, viszont hibái is vannak bőséggel sajnos, úgyhogy talán nem lenne baromság idehozni egy tapasztaltabb edzőt (Laudrupnak örülnék, ha már itt tartunk).
Amúgy Bentalebről mit gondolsz?Mert engem első pillanattól fogva Busquetsre emlékeztet srác.
Nyilván közel sem olyan profi még, mint Sergio, de a stílusa, a játékmódja sokban hasonlít rá. Tetszik is a játéka, már Sherwood a közelmúltban kicsit talán túlzásba vitte a játszatását.
Illetve még annyit, hogy remélem, Lamela hamarosan visszatérhet és minél több lehetőséget fog kapni Sherwoodtól. Nagy potenciál van a gyerekben szvsz, még ha ebből nem is mutatott eddig olyan sokat.
Nah, végre valaki.hajnesz írta:...