Bajnokok Ligája & Európa Liga
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Eddig komoly meccs a Liverpool-PSG, ha nem lenne ilyen formában a Barca akkor fixen azt mondanám hogy előrehozott döntő.
A katasztrofális szervezés kiindulópontja az, hogy sokféle sorozat van a labdarúgásban, hétvégén bajnokik, a hét közepén nemzetközi meccsek. Ha csak egy sorozat lenne, akkor szépen szét lehetne húzni az egészet, minden napra egy főműsoridős meccsel. Most a sok rangadó 1-1 napra van besűrítve. A 18:45 azért is nagyon rossz, mert a helyi nézők számára a stadionba való bejutás is időigényes. Azért aki volt már BL-meccsen, tudja, hogy a bejutás nem egészen olyan, mint egy vízilabdameccsre, amelyen kint van 100 néző, és 10 perccel a meccs előtt még kényelmesen sörözgetünk az uszodától nem messze.
A csapatnak gratulálok, óriási meccset játszottak a játékosaink, nagyon magabiztosak voltak az egész párharc során. Raphinha elképesztő pluszt ad az egyenes kieséses szakaszban, tavaly is szórta a gólokat a rájátszásban.
A csapatnak gratulálok, óriási meccset játszottak a játékosaink, nagyon magabiztosak voltak az egész párharc során. Raphinha elképesztő pluszt ad az egyenes kieséses szakaszban, tavaly is szórta a gólokat a rájátszásban.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Ha érdekel, az alábbiakon hamarosan lesz fent teljes meccs és bővített highlights is.ElBartimaeus írta: ↑2025.03.11. 21:04:19A frász találta ki ezeket a korai meccseket bl-ben? Fullra abban voltam, hogy 9-kor leülhetek egy jó meccset megnézni, erre látom, hogy már nyertünk 3-1-re. Rendkívül idegesítő.
https://www.fullreplays.com/
https://soccerfullmatch.com/
Én nagyon örülök neki, mert így két jó meccset nézhetek, csak lehet jobban kellett volna hirdetni, és a mi meccsünk ritkán kerül oda, az tény. Plusz még a fórumon is két hete be van ragadva az oldalsáv, aki ide felnézne, legalább véletlenül látná, de hát...

A Pool azért jobban kezdett, mint a múltkor, vezetniük kéne már.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
A frász találta ki ezeket a korai meccseket bl-ben? Fullra abban voltam, hogy 9-kor leülhetek egy jó meccset megnézni, erre látom, hogy már nyertünk 3-1-re. Rendkívül idegesítő.
- bence0330
Nem tudom, nem lesz-e hiba Nunez kihagyása a Pool oldaláról. Jota meg ők is gyenge formában, de Nunez amúgy iszonyat hasznos mezőnyben, szerintem szükség lenne rá.
Szerintem nincs ember, aki megmondja, mi lesz ezen a meccsen.
Szerintem nincs ember, aki megmondja, mi lesz ezen a meccsen.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- bence0330
Igen, az angoloknak alighanem meglesz a top2, de inkább az első hely, szóval igen, az 5. hellyel számolhatnak nagyon-nagy eséllyel.
Az olasz-spanyol "csata" sokkal érdekesebb lesz. Én személyes kötődés miatt most ott az olaszoknak drukkolok (a MU-t nyomó Milan még arra is majdnem sansztalan, de annyival több az esély mégiscsak)
Bár a Villarrealnak is örülnék azért.
Az olasz-spanyol "csata" sokkal érdekesebb lesz. Én személyes kötődés miatt most ott az olaszoknak drukkolok (a MU-t nyomó Milan még arra is majdnem sansztalan, de annyival több az esély mégiscsak)
Bár a Villarrealnak is örülnék azért.
Ez a Citynek nagy segítség. A 4. hely necces, de az 5. tuti meglesz nekik. 2 angol biztos lesz a 8 között, a Liverpoolt még nem mondanám tutinak úgy sem, hogy nyertek Párizsban. Bár innen ők az esélyesek, de otthon több kell tőlük, nem hiszem, hogy Alisson meg tudja ismételni azt a teljesítményt, amit az odavágón.
- bence0330
Áthoztam. A második sor a még talpon lévő csapatok, a 3. az összesített coeff, az utolsó meg az átlagolt coeff, induló csapatok számával arányosan, ez a lényeg, a ranglista alapja, ki is emeltem. A PL eléggé vezet, kicsit összesítettben is, de a lényegben, az átlagolásban meg nagyon. Szerintem ők már csak valami azonnali csillaghullással tudnak onnan kiesni. A La Ligának talán annyi a hátránya a Serie A-val szemben, hogy egy tuti kiesik a napokban, akárhogy hullottak az olaszok ott pillanatok alatt, nincs az még lemeccselve. A Bundes még gondolom beleszólhatna valami Dortmund-BM elődöntővel meg győzelemmel, meg nem tudom most hirtelen, kik vannak az EL-ben, az ő sikereikkel, de sok esély biztos nincs erre.
Szóval most úgy néz ki, hogy a PL majdnem tuti, és az olasz-spanyol meccselik majd le a 2. helyet.
1.: PL
6/7
155.250
22.178
2.: La Liga
6/7
139.250
19.892
3.
Serie A
4/8
151.500
18.937
4. Bundesliga
4/8
133.375
16.671
5. Portugál liga
2/5
81.250
16.250
- Chino
- Llegenda del Barça
Nálam az a gond az ilyen eseteknél, hogy nem a játékvezető dönt, hanem a VAR szoba. Ha mondjuk kihívják De Jong eseténél, hogy nézze meg újra, részletesen, mert vitatható az ítélet és utána döntsön az lenne korrekt eljárás. De jelenleg ez úgy történik, hogy megnézik, ha egyáltalán visszanézik és formalitásból kihívják a bírót, hogy változtasson. Minimális olyan helyzet van, amikor odamegy a bíró a monitorhoz és ne azt hagyná helyben amit fentről mondanak.bence0330 írta: ↑2025.03.06. 13:50:07Nekem ezekkel nincs bajom. Volt valami lökés, de tök szubjektív, mennyi, meg mennyire test-test elleni téma, és elég-e ez egy pirosat érő szabálytalansághoz. Szerintem a bírok fele befújta volna, a másik fele nem. De inkább azt mondanám, kicsit nagyobb része nem fújta volna be. Akárhogy is, nálam ez nem annyira vita vagy felháborodás téma, a fociban mindig lesz ilyen. Mezőnyben sem fújnák ezt le mindig. FDJ ellökése a piros előtt amúgy kicsit hasonlított ehhez.FcBarcelona1 írta: ↑2025.03.06. 13:10:25Láttátok Konate utolsó emberes szabálytalanságát Barcola ellen?
Azt nem értem, hogy miért nem kiállítás.
A legdurvább, hogy még az olyan 100%-os objektív esetekben is tévednek, mint Lewy gólja a Sociedad ellen. Egy kéznél, hogy rápattant-e vagy sem, le volt-e szorítva, még OK, hogy születik "rossz" ítélet, de mikor a szabálykönyvet is félredobják az idegesítő, főleg nagy tétnél.
Amúgy egyre inkább azt gondolom, hogy ezzel a Bayernnel nem szívesen találkoznék. Idáig inkább Kompany volt a gyenge láncszem, de ha ez a bivalyerős keret csak a 80-90 %-át hozza ki magából brutálisak lehetnek. A kezdőjük is nagyon durva, de szinte minden poszton van egy hasonló képességű vagy olyan játékos, akivel komolyan nem romlana a csapat minősége. Plusz Kane-el elég jól állnak center poszton is, nem egy prime Lewy, de hozza amit kell. A Leverkusennek például tegnap a piros lapig sem volt igazán esélye, utána már keresztet is vethettek a továbbjutásra. Neuer izomrost szakadása ugyan érzékeny hiány, viszont ő sem éli már fénykorát, hogy lehetetlen legyen pótolni.
Azt sejteni lehetett, hogy az a francia-angol meccs szoros lesz, de arra nem számítottam, hogy ílyen módon. Viszont a párharcok fele szerintem már eldőlt. Az Arsenal, Villa, Bayern, Inter már fél vagy két lábbal a 8-ban érezheti magát, de ami igazán nyitott az Dortmund-Lille és a Pool-PSG. Mi sem lehetünk még nyugodtak, de azért elég kedvező helyzetben vagyunk, ahogy a Real is. Jó lenne, ha a Lille otthon úgy folytatná, ahogy eddig a BL-ben, elég komoly skalpokat szedett már. Inkább ellenük nézném a fiúkat, mint egy újabb látogatás az ID Parkba. (már ha túljutunk a portugálokon)
Forca Barca!!!!
- bence0330
Ja, az edzői challenge-el is az a baj, hogy a VAR fog akkor is dönteni. 1-2 esetben sikeres lesz, pl. ha egy szögletet is vissza lehet nézni, akkor azzal meg lehet akadályozni egy gólhelyzetet, amire a VAR-nak nincs lehetősége. De végső soron ugyanazok fogják eldönteni, kicsi lesz/lenne a változás, sajnos, de ettől még kellene.
Szerintem első lépésben a fekete-fehéren leírt szabályokat be kéne tartatni, mert amíg az nincs meg, addig teljesen mindegy ki mit csinál. Én a legfontosabbnak egy olyan szabályt tartanék, ami egy teljes átláthatóságot eredményez a bírói vonalon, és súlyos felelősséget. Minden meccs után kötelező lenne értékelniük a meccset eldöntő szintű eseteket, ezt egy független bíróság átnézné, és súlyos hibák/mulasztások esetén komoly eltiltások lennének. Na nálam ez lenne a legfontosabb lépés, de persze ez utópia. Olaszországban van egy kicsit egy ilyen irány azért, ott egy bírói testület elismer utólag egy hibát nyíltan. Sokra senki nem megy vele, eső után köpönyeg, de mégiscsak az első lépés.
Szerintem első lépésben a fekete-fehéren leírt szabályokat be kéne tartatni, mert amíg az nincs meg, addig teljesen mindegy ki mit csinál. Én a legfontosabbnak egy olyan szabályt tartanék, ami egy teljes átláthatóságot eredményez a bírói vonalon, és súlyos felelősséget. Minden meccs után kötelező lenne értékelniük a meccset eldöntő szintű eseteket, ezt egy független bíróság átnézné, és súlyos hibák/mulasztások esetén komoly eltiltások lennének. Na nálam ez lenne a legfontosabb lépés, de persze ez utópia. Olaszországban van egy kicsit egy ilyen irány azért, ott egy bírói testület elismer utólag egy hibát nyíltan. Sokra senki nem megy vele, eső után köpönyeg, de mégiscsak az első lépés.
-
- Entrenador del Barça
Ezért írtam Lahoz nyilatkozatáról. Az nekem full egyértelmű piros(Olmo).bence0330 írta: ↑2025.03.06. 13:50:07Nekem ezekkel nincs bajom. Volt valami kontakt, de tök szubjektív, mennyi, és elég-e ez egy pirosat érő szabálytalansághoz. Szerintem a bírok fele befújta volna, a másik fele nem.FcBarcelona1 írta: ↑2025.03.06. 13:10:25Láttátok Konate utolsó emberes szabálytalanságát Barcola ellen?
Sz rintem a tegnapi taposás a meccsünkön, narancssárga 50/50.
Barcolat pedig hátulról lökte, esélye sem volt szerelni, sima piros.
Nem fogunk egyetérteni sosem a bíráskodás kapcsán nemhogy a fórumon, még a "szakértők" sem Ezért sem értem a Real TV rinyáját, különösen a hivatalos nyomásgyakorlást.
Másik topicban a kommenteddel egyetértek. Amúgy ezeket jól le kéne határolni a szabályokkal, ezért is írtam, hogy anélkül az edzői challenge sem biztos, hogy jó lesz, lehet nagyobb balhék lesznek belőle.
Szerk: főleg ha a VAR-t sem tudják használni, mint a kiállítás elleni szabálytalanság a Benfica részéről, vagy a Barcola eset magyarázata
https://www.goal.com/en-in/lists/ibrahi ... b11a97ce13
- bence0330
Nekem ezekkel nincs bajom. Volt valami lökés, de tök szubjektív, mennyi, meg mennyire test-test elleni téma, és elég-e ez egy pirosat érő szabálytalansághoz. Szerintem a bírok fele befújta volna, a másik fele nem. De inkább azt mondanám, kicsit nagyobb része nem fújta volna be. Akárhogy is, nálam ez nem annyira vita vagy felháborodás téma, a fociban mindig lesz ilyen. Mezőnyben sem fújnák ezt le mindig. FDJ ellökése a piros előtt amúgy kicsit hasonlított ehhez.FcBarcelona1 írta: ↑2025.03.06. 13:10:25Láttátok Konate utolsó emberes szabálytalanságát Barcola ellen?
Hogy sikerült Neuernek belesérülni egy gólörömbe? Értem, hogy már idősebb, de ez azért na.
-
- Entrenador del Barça
Láttátok Konate utolsó emberes szabálytalanságát Barcola ellen?
Szerintem abban, hogy a PSG ennyire dominálhatott, benne volt a Liverpool taktikája is. Ha lőttek volna gólt a hazaiak, biztos vagyok benne, hogy a vendégek is máshogy játszanak onnantól. De nem lőttek, sőt, a végén ők kaptak, otthon pedig a Pool innen már lehozza.
A tegnapi tippjeim közül csupány egy ment félre, a Bayern meccs, de az nagyon.
A tegnapi tippjeim közül csupány egy ment félre, a Bayern meccs, de az nagyon.
- brownieheaven
- Jugador d'estrella
Nyílván előre nem kivánja ezt a néző de az ilyen győzelmek igazán szépek ahol a csapat valamilyen hendikep ellenére kibrusztolja a dicsőséget, még ha nem is esztétikailag meggyőző játékkal. Szép egy 4-0 henger, de ez valahogy másképp hat.
- bence0330
A Pool meccset is nézem másik képernyőn, szerintem a legnagyobb kapusteljesítményt látom idén, sőt, kb biztos. Egészen döbbenetes, amit művel Allison, a PSG mehetne vagy 4 góllal. Emi Martineztől emlékszem talán ilyen szintű meccsre az elmúlt évekből, de lehet, hogy ez az ő legjobbjait is übereli. Tényleg nem találom a szavakat, bravúrok sorozata. Ez akkora, hogy nem csak a kapusok között a BL egyik legnagyobb teljesítménye.
Közben már a kommentátorok is a valaha volt legnagyobb pooli BL-teljesítmények közé rakják, pedig ott azért nekik van elég komoly múltjuk.
Remélem marad lúzer a PSG, agyon kellett volna verniük a Poolt, erre 0-1 egy elfutással. Dembélé amekkora elképesztő bombaformában van, a nagy meccsen szerencsére hozza a szokásost eddig.
Közben már a kommentátorok is a valaha volt legnagyobb pooli BL-teljesítmények közé rakják, pedig ott azért nekik van elég komoly múltjuk.
Remélem marad lúzer a PSG, agyon kellett volna verniük a Poolt, erre 0-1 egy elfutással. Dembélé amekkora elképesztő bombaformában van, a nagy meccsen szerencsére hozza a szokásost eddig.
PSG-ben sok a jól cselező játékos.
Sokra vihetik ha együtt tartják őket.
Szórakoznak a nagy király angolokkal, jó nézni.
Azon az ágon a Madrid döntője ahogy korábban is írtam fix. De hát fix dolog is ment már el
Sokra vihetik ha együtt tartják őket.
Szórakoznak a nagy király angolokkal, jó nézni.
Azon az ágon a Madrid döntője ahogy korábban is írtam fix. De hát fix dolog is ment már el

Én inkább választanám a Real Madridot ellenfélnek, kétszer is bucira vertük őket ebben a szezonban. Ezzel szemben az Atletico Madrid ellen két meccsen egy döntetlen, egy verség a mérleg.
- torotam
- Jugador d'estrella
Én sajna borúlátóbb vagyok, ezzel az eredménnyel lefőtt az Atletinec. Nagy sanszot szalasztottak el. A visszavágóra Bellingham visszatér majd és még egy ilyen flop napot a BL-ben nem fog a Vinicius-Bappe páros kifogni. A Real kettős győzelemmel gond nélkül tovább megy majd.
Nem ért 11est, test a test elleni szituáció volt. A VAR nem hibázott.El Sie7e írta: mi a vélemény a meccs eleji Rodrygo elmaradt tiziről? Szerintem tizi volt és a var hibázott.
Vinicius hasonló helyzetekben dobálja magát és nem is kap értük tizit (nagyon helyesen).
Visca el BARCA!
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Na ez valami egészen brutális széria, kemény belegondolni hogy utoljára az a remek Arsenal elleni meccs volt az utolsó ilyen alkalom.soadroli írta: ↑2025.03.05. 13:12:58Barça have not won the first leg of the Champions League Round of 16 since 2016 against Arsenal (2-0).
2017: Lost to Paris 0-4
2018: Drew with Chelsea 1-1
2019: Drew with Lyon 0-0
2020: Drew with Napoli 1-1
2021: Lost to Paris 1-4
2022: Did not qualify
2023: Did not qualify
2024: Drew with Napoli 1-1
Mondjuk egy X-et akár alá is írnék, de a 2 csapatot ismerve az X nem 1-1 lesz hanem 2-2 vagy 3-3

Másik szempontból meg a szériák azért vannak hogy előbb-utóbb megszakadjanak, a RM sem nyert 12 évig BL-t hogy utána zsinórban nyeregesse, mi is 14 évig nem nyertünk aztán jött a siker, sőt 2017 előtt sokszor nyertük a nyolcaddöntő odavágóját, aztán fordult. Jó lenne visszafordítani.
Én úgy érzem, hogy bár nagyon jól fut a PSG, a Liverpool 2 meccsen jobb lesz nálunk. A német rangadón pedig a Leverre tennék, az utóbbi időben meggyőzőbbek, mint a bajorok. Az Internek meg kötelező a továbbjutás.
Barça have not won the first leg of the Champions League Round of 16 since 2016 against Arsenal (2-0).

- Chino
- Llegenda del Barça
Nem láttam a madridiak meccsét, fogalmam sincs hogyan játszottak, de az összefoglaló alapján elég X-szagú meccs volt. Helyzeteket tekintve nem dőlt annyira a mérleg nyelve a Real felé. Ez a 2:1 nem olyan rossz eredmény az Atmának, szerintem sok szurkolójuk alá is írta volna. Egy korábbi csapatra keresztet lehetne vetni, de idén számolni kell a matracosokkal. Szűk győzelem benne van a Metropolitanoban. Egy hosszabbítást simán kinézek belőlük, nem nyugodhat meg a Real, most kellett volna egy kétgólos előnyt kiharcolni és egy Brahim-Rodrygo-Mbappé-Vinicius kezdővel nem is hiszem hogy inkább a biztosra akartak menni.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.05. 09:59:25Érdekes hogy még vissza sem nézték a második RM gólt, Vinicius netto lesen van a kapust zavarva, gondolom ilyenkor nincs ellenük összefogás miután a BL-ben zsinórban megkapják a lesgóljaikat is.
Az eredmény kedvező nekünk(én simán 3-1-et vártam amivel fix eldőlt volna), így viszont kaparhat ezerrel az Atleti, és a RM-nak is résen kell lennie mert ha találna otthon egy gólt az Atletico akkor necces is lehet, ami számunkra ideális lenne, egy esetleges hosszabbítás meg aztán maga a csúcs lenne mivel hétvégén az Atleti ellen játszunk
Arsenal szépen túllőtte magát, nem gondoltam volna hogy ennyi hiányzó támadóval is képesek erre mégha csak egy PSV ellen is de mégis.
Az előzetesen negyeddöntőbe várt Dortmund továbbjutása viszont erősen kérdéses, az első 30 percben jobbak voltak utána viszont a Lille rohamozott.
Az Arsenal meccs elég hamar eldőlt, úgyhogy inkább a Dortmund-Lille-t néztem, nem gondoltam, hogy ennyire nyílt lesz a továbbjutás, és nem csak az eredmény miatt. Chevalier szinte végigunatkozta a félidőt, egy kezemen meg tudom számolni Guirassy is hányszor ért labdába. Szinte lefocizták a németeket otthon, lehet, nagyon megbánják, hogy a Franciaországban dől el a továbbjutás. Simán 50-50 százalékot adok arra a párharcra. Ha pedig mi továbbmegyünk talán ott is könnyebb dolgunk lenne. Nagyon kellene ez a továbbjutás.
Forca Barca!!!!
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Test a test elleni, Rodrygo túl könnyen dobta magát, max 50-50% de csak mert az Atleticos fogta a karját, inkább Rodrygo kereste a lehetőséget az eleséshez. Dortmund-Lille meccsen pont hasonlóért nem adtak tizit, pedig a lábak is érintkeztek, annyi különbséggel hogy látványosan az ellenfél játékosa elé kirakta a saját lábát hogy utána elessen benne.El Sie7e írta: ↑2025.03.05. 11:10:32mi a vélemény a meccs eleji Rodrygo elmaradt tiziről? Szerintem tizi volt és a var hibázott.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.05. 09:59:25Érdekes hogy még vissza sem nézték a második RM gólt, Vinicius netto lesen van a kapust zavarva, gondolom ilyenkor nincs ellenük összefogás miután a BL-ben zsinórban megkapják a lesgóljaikat is.
Ettől függetlenül jó lenne valami átláthatóság amit mi nézők is látunk, hogy például megvizsgálta-e egyáltalán a VAR vagy épp bekötött szemmel voltak és észre sem vették, hivatalos indoklásról meg edzők által lehívható 1-1 lehetőségről aztán álmodozhatunk még jópár évig.