Gülernél az a gáz szerintem, hogy panaszkodnak, hogy nincs agy a középpályán (oké, Modric az, de 40 éves), nincs aki éles passzokat megjátsszon - de, van, csak ott ücsörög a padon.
Vini meg kb Eric Garcia szintjén van gólokban a naptári évben, simán be lehetne tenni Rodrygot 1-2-szer a saját posztjára, de Mbappét meg pláne, Endrick meg egy ösztönös center. Ennek ellenére Vini konstans kezdő.
De Ancelotti legnagyobb hibája szerintem toronymagasan Bellingham. Szenzációs a fickó az egész szezon nézve most is, de lehetetlenebbnél lehetetlenebb helyekre van kidobva, szélső középpályás, hatos, stb, olyan szinten limitálja az öreg, hogy az hihetetlen. Pedig köré lehetne építeni az egész csapatot. Ő kb a madridi Raphinha, van benne mindig tűz, ő az egyetlen, akin soha nem látszik ilyen tutyimutyi hozzáállás, benne van a meccsdöntő faktor. Kb mintha Flick betenné Koundé helyére a brazilt, olyan szintű alázás amit Bellinghammel művel az öreg. És nem tudom, miből jött ez neki, tavaly a legjobbjuk volt, és tökéletesen is használta.
És a legtöbb elemzés szerint azért teszi az angolt balszélre, mert Vini úgysem fog védekezni, helyette majd ő megoldja. Túloldalon meg a meccs végén Martinelli zárt vissza Vinire, mikor kontrázni próbáltak. Aki ráadásul a rosszabbik oldalán játszott akkor már. A modern fociban nincs már ilyen, amit Vini megengedhet magának. És ha 40 gólt lőne, oké, de hát...
Meg ugye ilyenkor Mbappé is megissza ennek a nulla játéknak a levét, ő amúgy jó formában van, de semmi esélye kb gólt lőni ezeken a meccseken. Pedig amikor 1-2-szer nála van a labda betömörülő ellenfél ellen, látszik, ahogy simán elbánik 3-4-5 védővel, de semmit nem tudnak kezdeni ezzel, nem tudják kihasználni, szinte semmi tudatosság nem látszik a csapaton.