Deluigi írta: ↑2025.04.08. 22:57:57
bence0330 írta: ↑2025.04.08. 22:55:23
Na, egy Camával kevesebben vannak a visszavágón, nem tudom, ez kinek jó a francia jelenlegi formájában.
Mar a piros nelkul sem jatszhatott volna, de igy ha tovabbjutnak, kimarad meg meccs.
Ja oké, két meccset néztem egyszerre, a kommentárnak a bő fele simán elment a fülem mellett.

Gagyi ez a rendszer egy időpontban, de hát ez van. Akárhogy is, talán ez is gyengíti a Madridot egy kicsit.
Ha továbbjutna az Arsenal, szépen lassan lépkednének felfelé a létrán, majdnem BL, BL, negyeddöntő, elődöntő...
ElBartimaeus írta: ↑2025.04.08. 23:05:53
Van még egy Dortmund előtte. Bár elképesztő formában vagyunk, egy bl-ben minden megtörténhet.
Ráadásul szerintem a két szélsőnk elég gyenge formában, megkérőjelezhető fizikai állapotban érkezik a meccsre, remélem ez holnap törik meg (a két centerünk szerencsére viszont bombaformában, jó lenne, ha nem Raphinhának kéne mindig megoldania a BL meccseket, meg Yamalnak). Plusz az, hogy mi vagyunk otthon először... Persze, mi vagyunk az esélyesek, de azért nem valami ég és föld szinten. Mondjuk olyan 60-40 lehet. Tavaly is ugyanilyenek voltak és szépen csendben beballagtak a döntőbe.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy