Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Figyeld meg hamarább lesz Maradona megint szöv. kapitány mint hogy hozzanak egy normális külföldi edzőt.albicelesteX írta:Szerintem egy európai edző kellene Argentínába.Most elzavarhatják Batistát,majd jön helyette megint valami hasonló műkedvelő akivel megint nem lesz előrébb a csapat.
Én azért Mascherano-t is világklasszisnak tartom, hiszen a világ két legerősebb bajnokságában bizonyított, a posztján ott van a legszűkebb elitben. Sőt! Sztem Javier Zanetti-t is ide lehet sorolni. Nemtudom, h most a Copán mit alkotott, mert nem néztem, de az Interben még mindig nagyon magas szinten játszik, hihetetlen nagy figura.Rivaldo11 írta:Az argentinokat már jó ideje, gyakorlatilag 1994 óta az sújtja, hogy hihetetlenül túlértékelt játékosaik vannak, akiktől ostobaság azt várni, h. a világ élvonalába repítsék a válogatottat... Tán 2006-ban volt utoljára realitás, h. odaérjenek a végére, de azóta...
Egyetlen-igen, nem négy, öt, hanem egyetlen!-igazi világklasszisuk van, ez pedig még akkor is kevés, ha az illető történetesen a földgolyó legjobbja. A többiek messze messze túlértékeltek-leginkább a semmiben sem kiemelkedő Tevez.
Amíg nem kezelik értékükön a játékosokat, nem fognak tudni egy folyékonyan, harmonikusan futballozó csapatot kiállítani.
Az angolok járnak egyébként hasonló cipőben-csak nekik nincs Messijük, van viszont egy rahedli alacsonyan képzett, vagy épp buta futballistájuk, mégis sokan azt hiszik, lehet esélyük bármire is...
Én egyáltalán nem láttam antifocit. Kemények voltak az uruk, sőt többször a határt is átlépték, de az argentinok sem mentek a szomszédba egy kis keménységért. Az meg nem szerencsétlenség, hanem balfszság, hogy meg sem látszott az emberelőny.Lionel85 írta:Sajnos ismét az antifoci győzött. Ez volt a Király Kupa döntőben és most is. Ebben hasonló az argentin válogatott és a Barcelona: ha az ellenfél nem óhajt focizni, akkor hozzányúl a tahófocihoz. Cáceres, Lugano, Pérez, Ríos, Pereira igazi bunkók, nem is a labdát figyelték a meccsen, hanem kibe rúghatnak meg kit faultolhatnak. Abreu a meccs elején ugyan viccesen mondta, hogy Messit csak lemészárolva lehet megállítani, hát sikerült is nemegyszer. Suárez pedig elég [auto_cenzúra] színész, még sokat kell gyakorolnia, mert elég gyengén adta elő a dolgokat. Mind ő, mind az egész uruguayi válogatott unszimpatikus volt egész meccsen.
Argentínát sajnálom, nem volt szerencséjük emberelőnyben sem, hazai pályán elbukni nagy szégyen. Szerintem Batistának is meglehet köszönni az eddigi munkáját. Eddig mellette álltam, hiszen barátságos meccseken megverte a brazilokat, a spanyolokat és a portugálokat is, de tétmeccsen abszolút becsődölt. Próbálta Maradona halott taktikáját lemásolni és bele is bukott.
Messitől pedig az összes őt kritizáló argentin "drukker" bocsánatot kérhet, mert most igazán odatette magát, mégsem volt elég semmire. Ja de. Egy csodás gólpasszt adott Higuaínnak!
Tévez és Lavezzi teljesen leírta magát, semmit nem csináltak egész Copán, főleg Tévezre vagyok mérges, aki hisztizett, hogy először Batista nem nevezte a keretbe, aztán meghívta, játszott is a Copán, de csak saját magára és hazájára hozott szégyent.
Újabb nagytakarítás kell! VAMOS
Még szép,hogy Chile!ab1daL írta:Chile!bali 15 írta:Ezek után aztán nyerjék meg az egészet. Nehogy a brazilok nyerjenek már...![]()
53 rúgott gól és 27 gólpassz erre a válaszom. Nyert BL-t, bajnokságot és kupa döntős volt. Emellett fantasztikusan játszott, jöttek a nagy gólok, szép cselek és pontos passzok. A foci csapatjáték, úgy néz ki most ebben az argentinok annyira nem jók. Viszont azt se felejtsük el, hogy Uruguaynak is jó csapata van most. Őket is illeti a dicséret. Kolumbiát viszont nagyon sajnálom, mert nagyon tetszett a játékuk. Ezek után egy Uruguay-Paraguay/Chíle döntőnek örülnék.MessiFan írta:Egyébként mindenki azzal jön, hogy ezek után miért érdemli meg az aranylabdát? Mert ismét bebizonyította, hogy irányítani is olyan jól tud mint gólt lőni.
Chile essen ki, hogy Sánchez ne pihenjen olyan sokáig az előszezonban...ab1daL írta:Chile!bali 15 írta:Ezek után aztán nyerjék meg az egészet. Nehogy a brazilok nyerjenek már...![]()
Ennek az argentín csapatnak ugyanaz volt a problémája, mint a mostaninak: impotens játékososk, töketlen edző (Pekerman). Egy vicc volt számukra az a VB is (ezen az sem változtat, hogy a csoportkörben kivégezték egy, már akkor sem létező ország válogatottját; illetve h Maxi mekkora gólt lőtt Mexikónak), mégha nem is végződött annyira megalázóan, mint a mostani.MessiFan írta:Mindenesetre már kiestek, nem Messi hiája, de a futballt ugyebár 11 ember játssza.
Hol van már ez az Argentína?
Abbondanzieri
Heinze(?)-Coloccini-Ayala-Sorín
Cambiasso-Riquelme-Aimar
Messi-Crespo-Tévez
Nem egészen így nézett ki, mert még ott volt Cruz és Saviola, de lényeg a lényeg, szerintem ezzel a középpályával Messi biztosan lőtt volna pár gólt.
Chile!bali 15 írta:Ezek után aztán nyerjék meg az egészet. Nehogy a brazilok nyerjenek már...