Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy-úgy, 18 éves svájci-szerb középhátvéd, nagy tehetségnek tartják, remélem, tényleg nagyszerű játékos lesz majd belőle.bence-barca írta:Róla mit kell tudni?Valami nagy tehetségetek?
Róla mit kell tudni?Gareth Tello írta: Veljkovic![]()
Nem rossz játékos ez a Townsend, na...Gareth Tello írta: Egyébként először ezt rakták ki Twitterre:
![]()
Kétségtelenül megérdemli az uruguayi Radó becenevet.Gareth Tello írta:Amúgy:
Luis Suárez has won 13 penalties in the PL since his debut for Liverpool; seven more than any other player in the same period.
Akkor ajánlom pl. a tavalyi Mu-Real meccset CR gólja után.Alcantara írta:Ma olyat láttam, amit csak angol pályákon lehet.
Liverpool-Swansey: Shellwey a 'pool volt játékosa az ellenfél színeiben iszonyat nagy gólt akaszt az Anfielden a 'poolnak. A gól után felteszi a kezét, elnézést kér a szurkolóktól. Vastaps kísérte a gesztusát a bekapott gólt követően.
Erről David Villa jutott az eszembe.
Egyetértek,viszont hozzátenném,hogy nem tudom melyikünk mondana rá nemet ha mondjuk reggel felkelve a Game90 által illusztrált látvány tárulna elénkbence-barca írta:Bűnronda, te még enyhén fejezted ki magad. Értem ezalatt természetesen az arcára.MQuC írta:Lehet lehurrogtok, de az a nő elég randa.
Bűnronda, te még enyhén fejezted ki magad. Értem ezalatt természetesen az arcára.MQuC írta:Lehet lehurrogtok, de az a nő elég randa.
Ezt megúsztuk, pedig a bíró láthatta is az esetet.Gareth Tello írta: Mondjuk EZ nálam sima büntető lett volna.
pont néztem én is, és sztem is teljesen egyértelmű h az volt. csak hát előtte kb 3 perccel kaptak egy masikat is, és mégis hogy néz az ki, hogy 5 percen belül két bünti...Gareth Tello írta:Mondjuk EZ nálam sima büntető lett volna.