Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
mindkét meccset közvetíti a sport tv (egyik az 1esen, másik a 2esen értelemszerűenBarcaman14 írta:Én a svédek győzelmére fogadtam tippmixen.Szóval egyik szemem sírni fog a másik meg örülnibarca99 írta:Ma este mindenki szorítson egy dán győzelemnek, és egy portugál pontvesztésnek.Akkor azért nem lesz olyan örülten nehéz dolgunk, még akkor is, ha most jön a selejtezők nehéz szakasza.
![]()
Én a svédek győzelmére fogadtam tippmixen.Szóval egyik szemem sírni fog a másik meg örülnibarca99 írta:Ma este mindenki szorítson egy dán győzelemnek, és egy portugál pontvesztésnek.Akkor azért nem lesz olyan örülten nehéz dolgunk, még akkor is, ha most jön a selejtezők nehéz szakasza.
Szerintem meg inkább az Inter, mint valami angol középcsapat. De várjunk még ezzel. Lehet, hogy övőre is Anderlecht mezben fogjuk őt látni.Rajmó írta:Juhászt figyeli az Inter
Akkor inkább valami angol csapatba menjen, neki inkább az angol foci való
ilyenkor vagyok büszke rá, hogy magyar vagyok.Fecooo írta:lehet, h vki felvetette már, de úgy tűnik a világban Koeman munkája már elég nagy hírverést kapott, mert a New York Times (!!!) leközölt egy igen terjedelmes cikket a válogatottunk múltjáról és jelenéről!
http://goal.blogs.nytimes.com/2009/04/0 ... ary&st=cse
sztem angol tudással rendelkezők olvassák el, megéri:)
szerk: Jah az öccse Ronald irígykedik
Tényleg az volt a legszebb, hogy MOST A MAGYAROK miatt mentek ki a szurkolók, és nem a brazilok vagy az olaszok miatt.hiuka írta:Ki vagy te csalán?Ha már a focihoz nem értesz, legalább azt felfoghatnád, hogy mekkora dolog, hogy most van értelme a vállogatott esélyeiről beszélni, és hogy 36 ezren kimennek egy Málta ellen!!!Ha meg egyik se megy, akkor ne írogass baromságokat kösz pusz!![]()
u.i. vébé leszek spiriten
Sztem gianni az U20as VB sorsolásrol irt.LG írta:Sztem nem...a görögök csoportja sokkal könyebb Ott ők vannak, Izrael, meg Svájc aki olyan erősebb, de komoly csapat nincs is. Itt meg van Portugália, Svédország, Dánia akik általában ki szoktak jutni a nagy világversenyekre(most a mondjuk a Dánok 2x lemaradtak, de azért nálunk se ez a szokásos). 3 nagyon kemény csapat van, ezek simán nyernénk az általam emlitett csoportot.
Ami meg azt illeti, itt már megszerzett pont bravúr lenne, és reálisan ebből 4 pontnál többet semmiképp nem nézek ki...
Sztem nem...a görögök csoportja sokkal könyebbgianni írta:Hát nem tudom mire leszünk képesek de az biztos,hogy a miénk a legkönnyebb csoport kimondva kimondattlanul,még akkor is ha már nincs is könnyű ellenfél.
Tovább kell jutni nincs mese!
Az oké, hogy nem a legjobban játszott vkp-t mert nem igazán az az ő posztja, de azonnal miért kell ilyeneket írni hogy "favágó, még posztján sem engedném a válogatott közelébe"gekkodan írta:Egyetértek. Szélesi-Halmosi alkalmatlan volt VKP-nak. Főleg, amikor ott van a padon Vadócz.
Halmosival kapcs. már leírtam többször, hogy favágó, még posztján sem engedném a válogatott közelébe, főleg hogy Huszti és Dzsudzsi is előtte van nálam a balszélre.Mérhetetlen favágó.
Dzsudzsák az éretlen játékával is sokkal jobb a balszélen, ha Husztit jobbra kell tolni. Agilis, küzd és nagyon gyors. Kicsit éretlen még, sokat cselez és rohan mint egy hülye. De ettől még nagy tehetség, csak érnie kell.
Juhász megint kapott egy halál értelmetlen lapot, ez is hiba.
hoztuk amit kell, szép ősz vár ránk.
Én eddig bírtam Halmosit de azért az ő játékában az is szerepet játszik hogy pályafutása alatt hol védőt, hol középpályást játszott.gekkodan írta: Egyetértek. Szélesi-Halmosi alkalmatlan volt VKP-nak. Főleg, amikor ott van a padon Vadócz.
Halmosival kapcs. már leírtam többször, hogy favágó, még posztján sem engedném a válogatott közelébe, főleg hogy Huszti és Dzsudzsi is előtte van nálam a balszélre.Mérhetetlen favágó.
Dzsudzsák az éretlen játékával is sokkal jobb a balszélen, ha Husztit jobbra kell tolni. Agilis, küzd és nagyon gyors. Kicsit éretlen még, sokat cselez és rohan mint egy hülye. De ettől még nagy tehetség, csak érnie kell.
Juhász megint kapott egy halál értelmetlen lapot, ez is hiba.
hoztuk amit kell, szép ősz vár ránk.
Egyetértek. Szélesi-Halmosi alkalmatlan volt VKP-nak. Főleg, amikor ott van a padon Vadócz.barca99 írta:Nem teljesen értek ezzel egyet.Gyurinho írta:...
Először is Dzsudzsák. Bár ment előre, agilis volt, volt szép megmozdulása, de beadni nagyon rosszul, védekezni szintén. Belefért.
Halmosi és Szélesi.Kb. az egyetlen csapat volt Málta, aki nem tudta kihasználni az ő játékukat. Szélesi még csak csak ütközött, de passzolni már nem tudott, Halmosi meg alig szűrt, de legalább az előrejáték ment neki. Nem értem, miért nem játszott Vadócz.
Viszont megvannak a kötelezők, 13 pont, eddig végülis nem ment el meccs Koemanon. Remélem ezután is így lesz.