Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem meg csak hergeled itt a jónépet, menj ünnepelj, ne itt agyaskodj.La Duodecima írta: Szerintem teljesen kulturált módon kommenteltem, de javíts ki ha tévedek.
Szerintem teljesen kulturált módon kommenteltem, de javíts ki ha tévedek.Motaro írta:Szerintem meg menj a saját oldaladra púposkodni, ott a helyed most, nem?La Duodecima írta: Azt hogy miért nem kapott Ramos lapot, azt az egyik szurkolótársad kifejtette egy kicsit alattad:
"Lehet hogy eltört az Egyiptomi keze, de hogy ennek Ramosnak semmi köze az is biztos. Utálom Ramost mint a sz..., mert alattomos, de itt Salah akasztotta bele a kezét, az ég világon semmit nem csinált. Ha autóverseny lenne akkor elkönyvelnénk versenybalesetnek"
Ha nem érdemes, akkor ne nézz bl-t. Senki se kényszerít rá. Legalább egy divatdrukkerrel kevesebb.
Szerintem meg menj a saját oldaladra púposkodni, ott a helyed most, nem?La Duodecima írta: Azt hogy miért nem kapott Ramos lapot, azt az egyik szurkolótársad kifejtette egy kicsit alattad:
"Lehet hogy eltört az Egyiptomi keze, de hogy ennek Ramosnak semmi köze az is biztos. Utálom Ramost mint a sz..., mert alattomos, de itt Salah akasztotta bele a kezét, az ég világon semmit nem csinált. Ha autóverseny lenne akkor elkönyvelnénk versenybalesetnek"
Ha nem érdemes, akkor ne nézz bl-t. Senki se kényszerít rá. Legalább egy divatdrukkerrel kevesebb.
Azt hogy miért nem kapott Ramos lapot, azt az egyik szurkolótársad kifejtette egy kicsit alattad:bottlikakos írta:Már unalmas, hogy mindig a madrid nyer...
Nem lehet magyarázatot adni, hogy hogy történhetett ez a kapussal, de hogy Ronaldonak semmi köze nem volt ehhez a bl döntőhöz, az tuti
És persze aranylabdát fog kapni![]()
![]()
mert 10 meccsen jó volt a 70-ből
2 potyagóllal BL-t nyerni... komolytalan
+ Ramos miért nem kapott lapot Salah legyűréséért? (csak úgy kérdezem...)
jövőre is a real fog nyerni, nem érdemes nézni egy pár évig a bl-t
már a juventus ellen nyomták őket, aztán a münchen ellen is malacuk volt... meg persze ma is.
Tudom, törölni fogják a posztomat, vagy nem reagálnak rá, nem érdekel![]()
A bl-t a realnak találták ki. Kb. a németek 1954-es vb győzelme hasonlítható a real győzelméhez, győzelmeihez. Annyira érdemelték meg. Semennyire.
Hogy lehet egy csapatnak ekkora mázlija folyton? Ulreich, most meg karius 2-szer, aztán Buffon kiállítása... Nem gyanús ez?
A portugálok és a Real ellen is jo volt 16ban, mmeken meg kapusbravúrokon múlt hogy nem jött a gól.barca0417 írta:Grizi úgy tűnik rácáfol, hogy döntőkben súlytalan. Igy is kell ha itt akar játszani. Kíváncsi leszek jön e végül.
Nagyon szépen leírtad. Annyi, hogy sokan szerintem nem a Realra vagyunk irigyek, hanem egyszerűen úgy gondoljuk, hogy ez a keret jóval többre hivatott, mint az ilyen Róma elleni BL-blamák, és emiatt a keserűség. Persze a dupla az dupla (pláne veretlenséggel), rengeteg (jobb) csapat szurkolói eladnák az anyjukat is, hogyha végre duplázna egyszer a csapatuk, így azért van is miért örülnünk.Stalkyard írta:...
öreg, itt egy ember büntetett, rolandoS.Agüero írta:Karaszjov büntet az EL-ben is.
Mi nem leszünk ilyenek, nyugi.ALEXDP írta:Mostanra a hazai bajnokságok sok csapat esetében selejtezőként vagy kvalifikációs torna-ként funkcionálnak...
Nemzetköziben számol mindenki...