Ez az azért elég szomorú. Igy igazi szurkoló mindig kitart a csapat mellett, nem csak a jobb időkben.socio66 írta:http://www.nemzetisport.hu/magyarvaloga ... 28950.html?Ronal.10 írta:most beszéltük meg haverokkal kihuzunk kapu mögé szurkolni... vajon lehet még jegyet kapni?![]()
Holnap venném ibuszba
Azért ez örömteli.
Az emberek ezerszer eltemették már a honi futballt,de elég egy apró siker és mindenki újra megmozdul.
Hajrá Magyarok!
Magyar Válogatott
http://www.ibusz.hu/files/tiny_mce/Rend ... dania2.jpg
Itt vannak a szektorok, legalábbis ősszel még így volt, gondolom azóta nem változtattak rajta!
Én az L-be fogok ülni, az M mellettibe
Itt vannak a szektorok, legalábbis ősszel még így volt, gondolom azóta nem változtattak rajta!

Én az L-be fogok ülni, az M mellettibe

Melyik az M szektor?Perrero írta:Van 1 eladó jegy.. M szektor teteje, 2000HUF
-
- Director del Fútbol
Szeptember elején lesz egy szombati napon, asszem 5-én a svédek elleni meccs, aztán következő szerdán, 9-én a portugálok elleni.
A szombatira biztos, hogy megyek
A szombatira biztos, hogy megyek

19
- faithnomore
- Entrenador del Barça
ez nagyon gáz, unalmasak ezek az átköltésekyasofix írta:Miatyánk ki vagy a mennyekben,szenteltessék meg a te neved,jöjjön el a te vb-d,legyen meg a magyarok akarata miképp a mennyben,úgy a Földön is.
Mindennapi Torghellénket add meg nékünk ma,és ne vígy minket a kísértésbe,de szabadíts meg a portugáloktól.
Bocsájtsd meg a mi szurkolásunkat,miképpen mi is megbocsájtjuk az albán drukkerek himnuszunk közbeni fütyülését.
Mert tiéd a hatalom,a dicsőség mindörökké!
Ámen!

Málta ellen szinte kötelező a 3 pont, bár már nincs olyan csapat akit le lehetne becsülni, én egy 1-0 vagy 2-0-os győzelemre számítok, Torghelle mindenképpen gólt fog lőni

Miatyánk ki vagy a mennyekben,szenteltessék meg a te neved,jöjjön el a te vb-d,legyen meg a magyarok akarata miképp a mennyben,úgy a Földön is.
Mindennapi Torghellénket add meg nékünk ma,és ne vígy minket a kísértésbe,de szabadíts meg a portugáloktól.
Bocsájtsd meg a mi szurkolásunkat,miképpen mi is megbocsájtjuk az albán drukkerek himnuszunk közbeni fütyülését.
Ámen!
Ámen!
-
- Director del Fútbol
Nagyon nagy lesz a hangulat, ezért a srácok kötelesek legalább 4-et rúgni
Csongor és grecki komáim is mellettem fognak visítozni, ha nem, akkor majd azért visítoznak, mert gyilkolom őket 

19
Húhú srácok, mi lesz ott
Izzik majd a stadion
Hajrá Magyarok
(én is ott leszek
)

Izzik majd a stadion

Hajrá Magyarok

.
http://www.nemzetisport.hu/magyarvaloga ... 28950.html?Ronal.10 írta:most beszéltük meg haverokkal kihuzunk kapu mögé szurkolni... vajon lehet még jegyet kapni?![]()
Holnap venném ibuszba
Azért ez örömteli.
Az emberek ezerszer eltemették már a honi futballt,de elég egy apró siker és mindenki újra megmozdul.
Hajrá Magyarok!
Azért kell játszatni amit írtál. Ő tud gólt rúgni és sok szabadrúgást harcol ki ellentétben azokkal akik játszhatnának helyette.MessiFan írta:Egyébként nem tudom miért kell játszatni ezt a Sanyit... Semmit nem csinál meccsen max elesik 26x. Ja és rúg egy gólt ennyi.. Ezt leszámítva örülök a győzelemnek és remélem máltát is legalább ennyivel verjük.
Hajrá magyarok!!
Ha nagyanyámnak áramszedője lett volna, ő lett volna a villamos.MessiFan írta:Részben igen de ha nem visszafele passzol az az albán védő akkor nincs gól.

A góljai őt igazolják, bár én is várom már, hogy egy "normális" csatár kiszorítsa. Azzal csak jól járunk, ha lenne egy nála is jobb csatárunk. Én kíváncsi lettem volna mit alkot Priskin az utolsó 20 percben... azért ha klubszinten hasonlítjuk össze Sanyival, lényegesen jobb formában van.
A védelemmel nem is lenne nagy baj, ha Juhász és Vili játszik, de Vili valakivel kevés, mert nem tud irányítani, de ha ott van mellette a biztos pont egész emberien játszik. A két szélsővédőnktől (főleg Szélesitől) a sírás kerülget.
-
- Capitá del Barça
AirSanyinak nem az a feladata ,hogy cselezzen megegye a védőket reggelire hanem ,hogy ha kell akkor találjon egy gólt és ezt meg is teszi.
Nem kéne szidni azt hiszem .
Más:Szerdán remélem ,hogy Dzsudzsák kezdeni fog és Gera is.
Na meg persze Juhász... jajj de jó lesz megint ott látni a védelemben.
Vaskó.. inkább hagyjuk...
Nem kéne szidni azt hiszem .
Más:Szerdán remélem ,hogy Dzsudzsák kezdeni fog és Gera is.
Na meg persze Juhász... jajj de jó lesz megint ott látni a védelemben.
Vaskó.. inkább hagyjuk...
Részben igen de ha nem visszafele passzol az az albán védő akkor nincs gól.
Szerk: nem passzol fejel.
Szerk: nem passzol fejel.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Öcsém, de azért tegnap is neki köszönhettük a 3 pontot!MessiFan írta:Egyébként nem tudom miért kell játszatni ezt a Sanyit... Semmit nem csinál meccsen max elesik 26x. Ja és rúg egy gólt ennyi.. Ezt leszámítva örülök a győzelemnek és remélem máltát is legalább ennyivel verjük.
Hajrá magyarok!!
Bár Te biztos jobban csinálnád...

Én sajnálom, hogy le kellett cserélni tegnap, remélem Málta ellen felépül.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Egyébként nem tudom miért kell játszatni ezt a Sanyit... Semmit nem csinál meccsen max elesik 26x. Ja és rúg egy gólt ennyi.. Ezt leszámítva örülök a győzelemnek és remélem máltát is legalább ennyivel verjük.
Hajrá magyarok!!
Hajrá magyarok!!
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
A "milyen hátvédjeink vannak" a pontosabb.A védelem valami katasztrófa volt,ha az albánok nem ekkora nullák,simán 0 pont.Egyébként meg körülményesek vagyunk és lassúak.barca99 írta:Erős túlzás, hogy két csatárral nyomtuk, Rudi inkább volt balszélső, mint csatár. De legalább Koeman meg mer húzni ilyeneket is.
Milyen szélsőhátvédjeink vannak...

Lényeg a 3 pont,Máltát ütni kell.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Elégedettek lehetünk maximálisan az eredménnyel, erről a pályáról nem könnyű elvinni a 3 pontot. Sikerült visszatérnünk oda, ahová eljutottunk már Matthausal is: Oda vissza verhetjük a két nálunk gyengébbnek ítélt társaságot (akkor Izlandot, és Máltát, most Máltát, és Albániát). Ez sem kevés! Most kellenek majd a bravúrok, reméljük jönni fognak. A szerdai meccset nem is számolom, alap hogy be kell húzni!
Szerk: Megkövetem Sanyit, hisz én egyik legfőbb bírálója vagyok: Elismerem, jól illeszkedik a szerkezetbe, reméljük tartja a formáját.
Meglep, de természetesen nagy nagy örömet okoz gólerős játéka, csak így tovább!
Szerk: Megkövetem Sanyit, hisz én egyik legfőbb bírálója vagyok: Elismerem, jól illeszkedik a szerkezetbe, reméljük tartja a formáját.
Meglep, de természetesen nagy nagy örömet okoz gólerős játéka, csak így tovább!
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Hát nah igen ezek után lehet csak igazán sajnálni, h Svédországból nem hoztunk el 1 pontot és itthon Huszti kihagyta a hatalmas helyzetet a dánok ellen.Portugálok ellen oda-vissza vereséget jósoltam, de hát mittom én ezek után....

-
- Director del Fútbol