gekkodan írta:
Egyetértek. Szélesi-Halmosi alkalmatlan volt VKP-nak. Főleg, amikor ott van a padon Vadócz.
Halmosival kapcs. már leírtam többször, hogy favágó, még posztján sem engedném a válogatott közelébe, főleg hogy Huszti és Dzsudzsi is előtte van nálam a balszélre.Mérhetetlen favágó.
Dzsudzsák az éretlen játékával is sokkal jobb a balszélen, ha Husztit jobbra kell tolni. Agilis, küzd és nagyon gyors. Kicsit éretlen még, sokat cselez és rohan mint egy hülye. De ettől még nagy tehetség, csak érnie kell.
Juhász megint kapott egy halál értelmetlen lapot, ez is hiba.
hoztuk amit kell, szép ősz vár ránk.
Én eddig bírtam Halmosit de azért az ő játékában az is szerepet játszik hogy pályafutása alatt hol védőt, hol középpályást játszott.
Most az öröm után gondolkodtam már hogy álljunk fel, de forma kérdése mert még messze van, addig örüljünk a csapatnak és hogy ilyen nagyszerű kapitányunk van!
Ui.: Azért durva hogy szegény Várhidi mondjon zuhanyhíradóban véleményt a csapatról, dícséret illeti méltóságáért szerintem, és talán az ő munkája alatt lett letéve a mostani sikerek alapköve
Szeptemberig álmodozzunk és utáni ki a stadionba, remélhetőleg 49 999 társunkkal együtt ( mínusz svéd drukkerek)
Hajrá Magyarország!